Trigoanele dintre Jupiter in Scorpion-Chiron in Pesti si respectiv Jupiter in Scorpion-Neptun in Pesti -aduc revelatii divine si vindecari miraculoase

Iubiti prieteni, in perioadele, 12 ianuarie-28 martie; 7 octombrie-3 decembrie, si respectiv, 1 ianuarie-15 ianuarie; 5 aprilie-27 septembrie, Jupiter in Scorpion formeaza un trigon cu Chiron in Pesti, si respectiv, un trigon cu Neptun in Pesti

Dragii mei, Chiron este un asteroid, este ghidul spiritual care va conduce catre lumina atunci cand va aflati in situatii disperate cum ar fi traume, incercari, ispasiri, rani greu de vindecat, el distruge structurile vechi pentru a le sustine pe cele noi, va obliga catre dezvoltarea cunoasterii spirituale. Influentele lui Chiron se resimt in momente grele ale vietii, dar acest Chiron poate trezi in voi puteri spirituale care va obliga sa mergeti pe calea evolutiei spirituale, in felul acesta puteti sa va vindecati sufletul, traumele fizice si psihice, suferinta interioara, prin transcederea dimensiunii spirituale a existentei.
In anul 2018, Chiron in Pesti si Neptun in Pesti se conecteaza pozitiv cu Jupiter in Scorpion .
Aceste tranzite astrale, pot produce mutatii de constiinta, care va pot schimba radical perspectiva asupra vietii. Va ajuta sa va acceptati asa cum sunteti, sa ajungeti sa cultivati mila, compasiunea, iertarea semenilor, potentialul latent existent in fiecare dintre voi se poate activa, deschizand noi cai de evolutie spirituala.

Mesajul pe care il aduce tuturor este sa fiti atenti la suferinta pe care o poarta cei de langa voi, sa intelegeti motivele pentru care cei din jur au anumite atitudini si comportamente, in felul acesta ati putea sa va deschideti mai usor catre acceptarea semenilor vostri, catre intelegere si iertare.
Chiron va avertizeaza ca trebuie sa alegeti acum ceea ce va vindeca, si sa renuntati la ceea ce va produce suferinta, care va tine pe loc, blocati in trecut.
Aceste tranzite astrale pot aduce in viata voastra persoane care va pot ajuta sa va vindecati sufletul si trupul acestea pot fi un indrumator spiritual, un vindecator, un medic, un preot. La unii dintre voi se pot activa capacitatile parapsihologice in urma unor suferinte acceptate cu rabdare si demnitate.

In perioadele mentionate mai sus puteti asista la momente de pace spirituala marcate de generozitate si altruism, de bunatate in favoarea celor defavorizati de soarta. Aveti ocazia sa va eliberati de atitudini restrictive si negative care v-au subminat progresul. Sunteti deschisi sa invatati de la ceilalti, vi se poate releva calea de acces la o relatie benefica. Puteti deslusi cum puteti sa abordati un partener de afaceri, cum puteti schimba sensul unei colaborari astfel incat calitatile sau chiar slabiciunile persoanei in cauza sa lucreze in folosul vostru.De asemenea, puteti descoperi intelesuri subtile ce fac referire la scopul transpersonal al unei intalniri, dincolo de domeniul sexului. S-ar putea să rezolvati o problemă care există de ceva timp sau să luati masuri pentru a folosi o resursă ascunsă anterior.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website