Un gand bun de Luna noua in Scorpion

Dragii mei, azi e zi cu Luna noua in Scorpion. Este un moment de maxima mobilizare, determinare si putere, un moment important pentru noi inceputuri, dar inceputurile din prezent se bazeaza pe experientele traite in trecut. Este vorba de o trezire la realitate, fie prin constientizare , fie prin suferinta. In ambele cazuri suntem provocati sa avem curajul de a fi sinceri cu noi insine, de a dezlega enigmele sufletului nostru si astfel de a intelege sensul unor intamplari din trecut, nemailasand ca viata noastra sa depinda de ele.

Luna noua in Scorpion are darul de a ne releva adevarul netrunchiat, chiar daca uneori este dureros, dar si de a ne ajuta sa il acceptam cu curaj.Nu suntem singuri sub stele, suntem creatii divine. Credinta este cea care ne ajuta sa depasim orice obstacol, orice incercare, sa vedem ca dincolo de nori este soare. Credinţa, ne invata despre curaj. Curajul de a face chiar lucruri nebunesti pentru a fi ceea ce vrem sa fim. Curajul de a repara ceea ce am stricat. Curajul de a accepta lectiile pe care ni le da viata, de a invata din ele si de a merge mai departe.
Credinta ne invata ca destinul este in noi insine, dar trebuie sa avem curajul sa il descoperim!
Cel mai bine ar fi acum sa iesim putin din viata noastra si sa o privim din exterior. Este ca atunci cand ne privim in oglinda nevoiti sa recunoastem cine suntem de fapt. Si daca nu ne place ce vedem sa trecem fara ezitare la transformarea noastra.Sa ne uitam la noi si la cei din jurul nostru..si sa ne iertam. Pe noi insine, in primul rand si apoi pe cei din jurul nostru. Si, da, sa ne cerem iertare pentru ce am gresit fata de ei.

Luna noua este un moment important pentru a avea noi dorinte si a pune in aplicare noi proiecte.Deseori ne dorim multe si nu cred ca e rau sa iti doresti. Din pacate nu ne si oprim sa spunem ca suntem multumiti, sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem. Traim si vrem mai mult…ne stresam pentru mai mult…dar, de fapt, avem deja asa de mult.
Pentru a avea mai mult este important sa fii multumit cu ceea ce esti… cu ceea ce faci.. si cu ceea ce ai realizat.

Depunerea unui efort constient de a aplica conceptele de mai jos in viata ta va atrage dupa sine multe beneficii si implinirea dorintelor:

Fa un efort constient pentru a surprinde orice gand negativ care iti vine in minte si schimba-l intr-un gand pozitiv.
Elibereaza-ti atasamentul emotional de ganduri, obiceiuri, sentimente si convingeri negative.
Exprima recunostinta pentru orice.
Reprogrameaza-ti subconstientul cu convingeri si obiceiuri, astfel incat acesta sa functioneze automat in armonie cu dorintele tale.
Vizualizeaza-ti telurile in detaliu, ca si cum le-ai atins deja.
Iarta pe toata lumea.

Azi sunt multumita pentru ca acolo sus cineva ma vegheaza permanent si imi indruma pasii in viata. Sunt multumita pentru ca am sanatate si o casa unde sa stau. Sunt multumita ca pot sa scriu si asta ma face fericita. Sunt multumita pentru ca cunosc oameni minunati. Sunt multumita pentru ca am curaj si putere divina sa trec cu intelepciune peste orice dificultate din viata mea, sa am putere asupra raului si asta e cu adevarat minunat, iti multumesc, Doamne.
Azi ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare noua zi a vietii mele, cu bucurii si provocari, cu bune si rele, cu tot ce am presarat in cale si sper sa am aceeasi energie si optimism sa trec cu bine peste toate.
Va iubesc, aveti grija de voi!!!!

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website