Uranus in Taur (2018-2026)- aduce schimbari radicale in sistemul bancar, economic, proprietati, pamanturi

Dragii mei, surpriza anului 2018 este chiar planeta surprizelor, Uranus, care după o lungă şedere în Berbec ,( a intrat în această zodie în 11 martie 2011) , părăseşte acest semn în 15 mai 2018 şi intră în zodia Taur. Uranus va vizita Berbecul , pentru ultima oară în intervalul de timp 7 noiembrie 2018-6 martie 2019, după această perioadă intră definitiv în zodia Taur, pentru mult timp de acum încolo, până în 2026.
Uranus în Taur va aduce schimbari radicale, bulversări, în structurile stabile, posibil, să existe schimbări de proporţii în sistemul bancar, economic, proprietăţi, pământuri.

Taurul este un semn fix, de pământ, paşnic, cu o gândire realistă, acest Uranus îl poate scoate din tiparele tradiţionaliste de gândire şi îl provoacă la modalităţi originale de a face bani, de a-şi etala simţul frumosului şi de a pune în evidenţă un anumit meşteşug, îi poate distruge stabilitatea şi siguranţa pe care se bazează atât de mult şi îl avertizează, că ataşamentul excesiv faţă de materie, este contrar evoluţiei spirituale şi omul nu mai evoluează, dacă nu face o schimbare în viaţa lui.

Uranus este planeta surprizelor, a independentei si evenimentelor revolutionare, iar Taurul gestioneaza finantele, sistemul bancar si toate tipurile de proprietati. Uranus in Taur va provoaca sa va intrebati in ce masura sunteti dependenti de bani si cum puteti scapa de aceasta dependenta?

Uranus in Taur va provoca schimbari globale semnificative, aduce socuri si suprize in plan financiar si este foarte probabil ca multe dintre sistemele financiare pe care le cunoasteti sa inceteze sa existe, chiar si modul de utilizare a banilor poate deveni complet diferit. Cel mai probabil in tara noastra se va introduce moneda euro, iar banii romanesti vor disparea treptat de la utilizare. Pentru efectuarea de plati este posibil sa utilizati cardurile bancare, dispozitivele mobile. Internet Banking va fi dezvoltat si utilizat in mod activ. Prin urmare toate modalitatile vechi de gestionare a banilor vor fi dezmembrate si se vor introduce noi sisteme.

Cele mai mari reforme in sistemul bancar, financiar si monetar se vor vedea dupa 2018. Sistemul financiar mondial se va schimba foarte mult.

Modificarile pe care le aduce Uranus in Taur pot afecta piata bursiera si bugetul de stat al fiecarei tari.In urmatorii ani sunt posibile proteste civile masive legate de cresterea taxelor si a preturilor pentru bunuri de larg consum si locuinte. Ca parte pozitiva probabil se vor crea noi locuri de munca de inalta tehnologie cu ajutorul banilor, dar acest proces poate fi incontrolabil. Va exista o lupta activa impotriva circulatiei ilegale a banilor, posibil sa creasca evaziunea fiscala.

Uranus in Taur poate afecta: schimbarile climatice si conditiile naturale, dezvoltarea agriculturii, transformarea industriei alimentare, reducerea emisiilor de dioxid de carbon în atmosferă; reformarea sferei de explorare și producție a mineralelor.
Uranus ar putea aduce noi diete de mâncare, cercetări științifice despre nutriție și un accent pe abordarea unei alimentatii sanatoase bazate pe culturi ecologice.

Uranus reprezinta fulgerul, pozitionarea lui in Taur poate aduce: fulgere, eruptii vulcanice, cutremure de pamant, inundatii.

Uranus in Taur este un simbol al feminismului, răstoarnă ideile noastre tradiționale despre cum să acționăm și să gândim. Astfel, începând cu anul 2018, o mare revoluție financiară va avea loc în lume, femeile vor juca un rol mai mare, probabil că vor răsturna dominatia masculină în industria bancară.
Lumea materială se schimbă mult sub acest tranzit rar.Pot aparea inovații noi in mașini și arme de război

Uranus in Taur va aduce :
Schimbari neasteptate in sistemul de valori; inovații radicale ale sistemului financiar la nivel personal și colectiv; o schimbare radicală în înțelegerea frumuseții; Inovații în gestionarea resurselor personale si de pe planeta; Modificări majore ale noțiunii de „locuință” ;
Schimbări mari in modalitatea de a relationa cu ceilalti;

Uranus în Taur, dragii mei, poate aduce în viaţa fiecăruia dintre voi schimbari radicale în conştientizarea valorilor materiale şi financiare, banii sunt importanţi, dar dacă vă ataşaţi puternic de ei, îi puteţi pierde, ataşamentul puternic faţă de bani, bunuri, persoane, vă împiedică adaptarea la noi situaţii de viaţă. De asemenea, poate aduce instabilitate financiară, fluctuaţii financiare, sunt posibile pierderi neaşteptate, tocmai pentru a înţelege, că stabilitatea trebuie să o găsiţi în interiorul vostru, numai atunci puteţi ajunge să controlaţi bogăţiile exterioare şi puteţi avea un control mai mare asupra materiei.

Cele mai afectate zodii de intrarea lui Uranus în Taur sunt: Taur, Scorpion, Leu şi Vărsător, cei care aveţi o aglomerare de planete în aceste zodii, Luna şi Ascendentul, din pacate, voi, veţi resimţi mai puternic schimbările pe care le aduce Uranus în Taur în viaţa voastră până în 2026, în perioadele, când Uranus formează aspecte cu planetele voastre personale.

Dragi nativi, din aceste zodii, trebuie sa fiţi atenţi la modul cum vă invesţiti banii, riscurile exagerate pot aduce pierderi majore, de bunuri, bani, proprietăţi imobiliare, pamânturi, case, terenuri.

Cele mai favorizate zodii, de intrarea lui Uranus în Taur sunt: Peşti, Capricorn, Fecioară, Rac. Aceşti nativi pot găsi modalităţi originale de a face bani, riscurile sunt mai minore în cazul acestor zodii. Pot avea parte de întorsături favorabile în plan financiar, de câştiguri neaşteptate.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website