Uranus in Taur, 2018-2026

Dragii mei, in 6 martie 2019, Uranus va părăsi definitiv zodia Berbec şi intră în zodia Taur pentru mult timp de acum încolo, până în 2026.
Taurul este un semn fix, de pământ, paşnic, cu o gândire realistă, acest Uranus îl poate scoate din tiparele tradiţionaliste de gândire şi îl provoacă la modalităţi originale de a face bani, de a-şi etala simţul frumosului şi de a pune în evidenţă un anumit meşteşug; îi poate distruge stabilitatea şi siguranţa pe care se bazează atât de mult şi îl avertizează, că ataşamentul excesiv faţă de materie este contrar evoluţiei spirituale şi ca, omul nu mai evoluează, dacă nu face o schimbare în viaţa lui.

Uranus în Taur vă provoacă să folosiţi cât mai eficient resursele voastre personale, dar şi resursele naturale ale pământului: apa, metalele, petrolul, gazele naturale, mineralele şi pădurile , să cultivaţi legume în sistem ecologic, să vă hrăniţi cât mai natural.

Uranus este planeta surprizelor, a independentei si evenimentelor revolutionare, iar Taurul gestioneaza finantele, sistemul bancar si toate tipurile de proprietati. Uranus in Taur va provoca schimbari globale semnificative, aduce socuri si suprize in plan financiar si este foarte probabil ca multe dintre sistemele financiare pe care le cunoasteti sa inceteze sa existe, chiar si modul de utilizare a banilor poate deveni complet diferit. Cel mai probabil in tara noastra se va introduce moneda euro, iar banii romanesti vor disparea treptat de la utilizare. Pentru efectuarea de plati este posibil sa utilizati cardurile bancare, dispozitivele mobile. Internet Banking va fi dezvoltat si utilizat in mod activ. Prin urmare toate modalitatile vechi de gestionare a banilor vor fi dezmembrate si se vor introduce noi sisteme.
Cele mai mari reforme in sistemul bancar, financiar si monetar se vor vedea dupa 2019. Sistemul financiar mondial se va schimba foarte mult.
Modificarile pe care le aduce Uranus in Taur pot afecta piata bursiera si bugetul de stat al fiecarei tari.

Intrarea lui Uranus în Taur deschide o perioadă de mari reforme în domeniul financiar, bancar, monetar, economic. Va aduce mari schimbări în economia mondială precum şi schimbări în starea geofizică a planetei noastre.
Uranus în Taur va aduce schimbari radicale, bulversări, în structurile stabile, posibil, să existe schimbări de proporţii în proprietăţi, pământuri.
Uranus in Taur poate afecta: schimbarile climatice si conditiile naturale, dezvoltarea agriculturii, transformarea industriei alimentare.
Uranus ar putea aduce noi diete de mâncare, cercetări științifice despre nutriție și un accent pe abordarea unei alimentatii sanatoase bazate pe culturi ecologice.
Uranus reprezinta fulgerul, pozitionarea lui in Taur poate aduce: fulgere, eruptii vulcanice, cutremure de pamant, inundatii.

Uranus in Taur este un simbol al feminismului, răstoarnă ideile noastre tradiționale despre cum să acționăm și să gândim. Astfel, începând cu anul 2019, o mare revoluție financiară va avea loc în lume, si, femeile vor juca un rol mai mare, probabil că vor răsturna dominatia masculină în industria bancară.
Lumea materială se schimbă mult sub acest tranzit, pot aparea inovații noi in mașini și arme de război

Uranus in Taur va aduce :
Schimbari neasteptate in sistemul de valori; inovații radicale ale sistemului financiar la nivel personal și colectiv; o schimbare radicală în înțelegerea frumuseții; Inovații în gestionarea resurselor personale si de pe planeta; Modificări majore ale noțiunii de „locuință” ;
Schimbări mari in modalitatea de a relationa cu ceilalti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website