Uranus retrograd in Berbec in grad anaretic in opozitie cu Venus, 7 noiembrie-7 decembrie

Dragii mei, in perioada 7 noiembrie-7 decembrie, Uranus retrograd la gradul de urgenta 29 Berbec formeaza o opozitie cu Venus. Aceasta înseamnă sfârșitul unui ciclu personal, în care pot exista schimbari radicale, impulsive si neasteptate,evenimente colective si personale scapate din mana.

Dorinta de dreptate fara responsabilitate este foarte puternica. Poate fi un moment de revolta pentru castigarea independentei, a drepturilor furate, pentru iesirea dintr-o relatie de prizonierat. Este un moment in care aderarul si dreptatea pot iesi la iveala intr-un mod brutal, dureros.

Acest context astral aduce multe provocari la nivel decizional, mental, partenerial, si schimbari radicale in motivatiile interioare. Este un moment de trezire si revolta interioara in care va puteti da seama ca ati fost victima imprejurarilor sau a unei persoane si doriti sa va faceti dreptate rapid sau cu forta, acum nu mai exista toleranta. Va trebui sa rezistati tendintei de a rupe brutal o legatura sau un parteneriat de afaceri, de a va exprima intr-un mod impulsiv, categoric. Poate despartirea e sanatoasa dar trebuie facuta fara resentimente, ura, fara sa mizati totul pe gestul vostru de revolta.

Poate indica sfarsitul unei suferinte, a unui prizonierat si inceputul unui nou ciclu.
Tensiunile, instabilitatile, schimbarile bruste si pierderile suferite acum, au menirea de a sparge regulile și de a distruge ordinea, modelele sau structurile stabile devenite perimate,au menirea de a va recapata independenta, de a va folosi puterea creativa pentru binele vostru si a celor din jurul vostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website