Venus in Gemeni, 5 iulie-31 iulie

 

Dragii mei, Venus in Gemeni, va ajuta sa comunicati mai usor cu partenerii de viata, cu asociatii si colaboratorii, dar  in crearea unor noi contacte, selectivitatea este foarte subtire,este posibil sa va aruncati in relatii insuficient analizate, de aceea multe dintre ele stau sub influenta conjuncturilor de moment, se pot rupe foarte usor. Este posibil sa va lasati condusi de entuziasm, de emotii si mai putin de ratiune si in acest caz puteti atrage persoane care par altfel decat sunt in realitate.

Este posibil ca asocierea negativa intre Venus in Gemeni, Luna neagra in Sagetator, Saturn retrograd in Sagetator si respectiv, Neptun retrograd in Pesti sa aduca in viata conjugala o serie de evenimente test, exista avertismente cu privire la riscul caderii in ispita. Tentatiile pot fi de natura sentimentala sau financiara, pot iesi la iveala infidelitati, tradari, minciuni, care obliga la  o maturitate afectiva,  la asumarea unor responsabilitati. Este posibil ca mariajele cu probleme sa nu treaca testul, fiind necesara o separare temporara, numai buna pentru o meditatie pe tema discordantelor sau chiar un divort.

 Sansele apar in zona comunicarii si a deplasarilor, de unde se pot obtine beneficii financiare,  dar este posibil sa va risipiti energia in stiri, barfe, zvonuri fara valoare, care va distrag atentia de la scopul vostru, mai ales in perioadele 18 iulie -29 iulie; 11 iulie-22 iulie,  cand Venus in Gemeni formeaza o opozitie cu Saturn retrograd in Sagetator si respectiv o cuadratura cu Neptun retrograd in Pesti.  Dar aceasta curiozitate de a afla ce se intampla cu celalalt poate fi folosita in mod benefic daca ceea ce i se intampla lui risca sa vi se intample si voua.Imprastierea in mai multe directii poate conduce la esec.

Venus in Gemeni formeaza un trigon cu Jupiter in Balanta, un sextil cu Mercur in Leu si respectiv un trigon cu Uranus in Berbec, aspecte care aduc umorul si optimismul in orice relatie, favorizeaza iesirile in aer liber, vacantele de weekend, deplasarile pe drumuri scurte, surprizele neasteptate din partea persoanelor iubite. Aceste aspecte benefice favorizeaza mesajele, vestile si informatiile care aduc bucurii si oportunitati. De asemenea, sunt favorabile pentru inceperea unor studii, cursuri sau sustinerea unor examene, pentru o buna intelegere cu persoanele apropiate, veri, vecini, frati.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website