Venus in Berbec, 20 aprilie 2019-15 mai 2019

Dragii mei, in perioada 20 aprilie 2019-15 mai 2019, planeta dragostei, a relatiilor , a banilor, traverseaza zodia Berbec.
Venus in Berbec va provoaca sa creati prin propria vointa acele legaturi in cadru carora sa va puteti afirma liber puterea creatoare, inspiratia, personalitatea.Orice relatie insatisfacatoare, care va predispune la prizonierat, suferinta, sacrificii inutile, se poate termina in aceasta perioada sau va cunoaste remodelari si schimbari, uneori neasteptate.

Berbecul este o zodie extrem de independenta, care se axează în mare măsură pe sine și pe interesele sale. Prin urmare, dragostea și relațiile pot părea uneori egoiste sau dezechilibrate atat timp cat Venus va sta in Berbec. Dar pentru cei care nu au incredere in ei, care sunt singuri, aceasta perioada poate fi un moment de identificare a nevoilor proprii – Venus în Berbec va poate aduce curajul sa interactionati cu ceilalti, sa va faceti relatii. Dar acest tranzit nu este favorabil pentru angajamente pe termen lung, ci doar pentru clipe fericite alaturi de o persoana iubita.Iar pentru cei aflați în relații, explorarea dorințelor personale ale fiecăruia și trăirea unor noi lucruri împreună este o modalitate sigură de a reaprinde focul dintre voi. Deci, chiar daca Venus in Berbec aduce un aer egoist, va poate ajuta sa va imbunatatiti viata sentimentala , dar si viata de cuplu.

Cu Venus in Berbec este posibila descoperirea unor lucruri noi si ceea ce va place cel mai mult.
În ceea ce privesc banii, Venus în Berbec este un timp favorabil pentru o investiție în aspectul fizic sau imbracaminte care va va revitaliza si va spori increderea in voi si fericirea pentru viata. Feriti-va totusi de achizitii majore si investitii pe termen lung. Acest Venus in Berbec se conecteaza negativ cu tripla conjunctie in Capricorn: Pluton retrograd -NS-Saturn.

Venus în Berbec va aduce o schimbare în modul în care legati relații și va conectati cu alții. Venus este în detrimentul său în Berbec , ceea ce ar putea aduce anumite dificultati in relatii de orice fel, mai ales daca dati dovada de libertate fara responsabilitate, de egoism accentuat. Venus în Berbec este considerata a fi în detrimentul său, deoarece Berbecul este semnul opus Balantei, pe care Venus o conduce. În timp ce Balanta vorbeste despre cooperare, corectitudine și conștientizare a nevoilor celuilalt, calități care contribuie la o relație sănătoasă, Berbecul este mai concentrat pe sine afirmând nevoile și dorințele individuale.
Cu toate acestea, în timp ce Venus în Berbec are o tendință evidentă de a crea conflicte între nevoile relației și nevoile sinelui, ea aduce, de asemenea, relațiilor o anumită deschidere care poate fi foarte utila in renuntarea la obiceiurile invechite , poate aprinde flacara pasiunii.
Două persoane care s-au despărțit pot fi reconectate printr-o îmbrățișare impulsivă, un sărut nesăbuit pe obraz. Utilizați astfel energia lui Venus în Berbec pentru a va arata afecțiunea față de cei cărora va pasă, dar, faceți-o cu grijă, respectati dorintele celeilalte persoane.

Tranzitul lui Venus in Berbec vă îndeamnă să vă regândiți trecutul sentimental și să vă modificați atitudinea față de viitor, va poate ajuta sa aduceti entuziasmul intr-o relatie predispusa la singuratate in doi, prin deschiderea catre societate a cuplului si participarea la evenimente mondene, vedeti, Venus in Berbec se conecteaza pozitiv cu Jupiter retrograd in Sagetator.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website