Venus in Pesti, 13 ianuarie-7 februarie

Dragii mei, Venus este iubirea de tip terestru, iar Neptun este iubirea de tip divin.
Este momentul sa puneti pe primul plan iubirea lui Dumnezeu, singurul care va poate ajuta sa depasiti confuziile, iluziile, incertitudinile din viata sentimentala si relationala.
Este perioada marilor inspiratii si miracole divine, a vindecarilor mentale, emotionale si fizice.
Venus in Pesti pledeaza pentru legaturi de suflet, spirituale. Activeaza dorinta de a-i ajuta pe cei de langa voi si declanseaza in fiecare darul de vindecator.Prin cuvant, prin gest sau atitudine, puteti sa aduceti alinare celor din jur.Gradul de toleranta, pornita dintr-o intelegere intuitiva, din ratiuni sufletesti, este mult mai mare, ca si sentimentul ca va pasa de ceea ce se intampla cu cei de langa voi.

Tranzitul lui Venus, planeta iubirii terestre, în semnul iubirii divine, va provoaca sa lasati iubirea sa va inunde in mod firesc. Pozitionandu-va pe vibratia iubirii neconditionate, nimic nu va mai poate atinge, va eliberati de depresii, tristete, obsesii, iluzii si incertitudini in care ati trait pana acum si puteti ajunge sa fiti mai stapani pe viata voastra.
Este momentul cel mai bun sa alegeti o ocupatie care va exprima sufletul, pe care o faceti cu iubire, pasiune, traire, emotii, sau in ocupatia actuala ar trebui sa puneti mai mult suflet, mai multa emotie si pasiune. Este cel mai benefic moment sa treceti de la indiferenta, la daruire, de la umilinta, la smerenie, de la victimizare, la salvare.

Creativitatea este foarte dezvoltata acum si ea se poate manifesta prin artă, poezie și muzică. Empatia si telepatia se pot activa in aceasta perioada.
Solutiile problemelor, le puteti gasi orientandu-va catre tehnici de de dezvoltare spirituala. Acum este perioada cea mai favorabila sa reveniti la credinta dupa o perioada de deruta. Actiunile si deciziile voastre din aceasta perioada ar trebui sa fie motivate de o puternica credinta interioara. Rugaciunea, meditatia, contempatia, devin esentiale pentru depasirea si rezolvarea problemelor voastre.

Dacă ați fost răniti din punct de vedere emoțional atunci vă veți concentra pe regrete, furie, nesiguranța , îndoiala, puteti experimenta depresii vizavi de experientele negative din trecut. Acesta este un moment bun pentru a medita sau a face o plimbare. Aceste momente de singuratate vă vor permite să intrați în interiorul vostru și să vă reconectați cu sinele divin, pentru a vă putea vindeca rănile vechi care au rămas in sufletul vostru.

Venus in Pesti va avertizeaza ca nu este o dovada de iubire sa permiteti cuiva sa va produca suferinta in mod repetat.
Toate iluziile, tradarile, deceptiile, dezamagirile in iubire, va provoaca sa gasiti iubirea christica, neconditionata, cea care va ridica nivelul de constiinta, care va elibereaza de aceste dezamagiri, iluzii, frici , va ajuta sa eradicati viciile, sa aveti mai multa grija fata de propriu trup care este templul sufletului, al duhului sfant.
Acum este momentul sa va decideti daca vreti sa va plangeti in continuare de mila, sa va victimizati sau sa va salvati. Salvarea o constituie proiectarea problemelor sentimentale si de cuplu, pe un alt nivel vibrational, prin iertare si accesarea iubirii neconditionate si intelepciunii vindecatoare, care va pot ajuta sa descoperiti intelesurile subtile ale unei relatii, dincolo de domeniul sexual.
Acum este momentul sa constientizati iluziile, suferintele sentimentale, cu care nu mai are rost sa luptati.

Venus in Pesti se conecteaza negativ cu Marte in Sagetator. Acest aspect indica prezenta unei surse de toxicitate. Poate fi un aliment sau o relatie care va nemultumeste si genereaza o stare psihica si emotionala de disconfort. Trebuie sa intelegeti ca toate bolile au drept cauza o nemultumire sufleteasca si acum sufletul cere vindecarea prin schimbarea starii afective, prin modificarea atitudinii fata de sursa de stres.Daca traiti in frica mult timp va puteti imbolnavi, daca nu aveti suficienta forta interioara si constienta a puterii voastre este ca si cand ati tine usa deschisa in calea unei invazii.Frica reprezinta o slaba protectie la nivel psihic.

Sunt doua lucruri pe care trebuie sa le faceti acum: sa va intariti imunitatea si sa nu va temeti. Imunitatea se intareste nu eliminand pericolele din exterior ci marind puterea interioara.Este timpul sa va conectati la ceea ce va vindeca sufletul si nu va ingreuneaza corpul.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website