Venus in Scorpion, 8 octombrie-1 noiembrie

Dragii mei, Venus este planeta iubirii si a frumusetii.
Dar, in Scorpion, zeita iubirii, Venus, este atragatoare, magnetica, erotica, iar pe partea negativa poate fi geloasa, posesiva, obsesiva, razbunatoare si extrem de toxica.

Venus în Scorpion aduce emoții și dorințe sexuale puternice, care se pot transforma în pasiuni duse pana la extrem, vedeti, acest Venus in Scorpion se conecteaza negativ cu Uranus retrograd in Taur. Este posibil sa fim tentati sa folosim sexualitatea ca instrument de conditionare in relatie. Riscam atunci sa combinam exploziv si vicios nevoia de iubire, cu dorinta de putere si bani. Acesta este un lucru de care toată lumea va trebui sa tina seama in perioada, 8 octombrie- 1 noiembrie, cand, Venus traverseaza zodia Scorpion. Ancorarea si spiritul de posesie vor fi stimulate de conjunctura astrala. In aceasta perioada dorintele sunt foarte puternice si ne pot impinge sa controlam pe altcineva.

Uranus retrograd in Taur in combinatie negativa cu Venus in Scorpion- expresia iubirii sufera devieri, dar tocmai aceste devieri ne provoaca sa invatam care ne sunt limitele in dragoste- ale corpului si ale sufletului. Sa nu ne ranim sufletul impingand prea departe nevoia de senzatii tari:( gelozii puternice, crize emotionale doar de dragul trairilor intense, aventuri). Sa nu ne distrugem sanatatea printr-o atitudine lipsita de respect fata de propriul corp.
Pot iesi la iveala infidelitati, vicii ascunse, care pot pune in pericol un mariaj stabil, dar pe de alta parte se discuta si despre siguranta materiala si despre bani, despre felul in care se cheltuie banii.
Cei care sunt deja intr-o relatie, dar pentru care acest an a adus niste tentatii, e posibil sa se gandeasca la relatie dintr-o alta perspectiva. Mai merita sa o pastrez?Au mai mult de castigat daca renunta la relatie?
E posibil ca o aventura, un derapaj sentimental sau pur si simplu ideea ca ar fi doriti de altcineva sa-i faca sa-si puna relatia sub alta lumina.

Dar, Venus in Scorpion se conecteaza pozitiv cu Saturn in Capricorn si respectiv, cu Neptun retrograd in Pesti, aspecte astrale, care ne ajuta sa descoperim intelesuri subtile ce fac referire la scopul transpersonal al unei relatii, dincolo de domeniul sexului si asta este cu adevarat salvator.Dar, totusi, dragostea nu este usoara in aceasta perioada, Venus in Scorpion vrea sa acapareze, sa posede persoane iubita, dar, Uranus retrograd in Taur vrea sa experimenteze ceva nou, este dornic de aventura, si se creaza un conflict.Cuplurile care sunt receptive la schimbare, pot depasi mai usor o eventuala criza sau neintelegere.
Venus in Scorpion se combina pozitiv cu Pluton in Scorpion, aspect deosebit de favorabil in afaceri si pentru oportunitati financiare. Daca intalniti pe cineva in aceasta perioda s-ar putea sa simtiti o atractie intensa si puternica.

Aspectele pozitive pe care le formeaza Venus in Scorpion cu Pluton si respectiv, Saturn in Capricorn, atrag dupa sine o reinnoire afectiva, care poate avea un efect benefic asupra vietii sentimentale . Cu alte cuvinte, suntem pusi fata in fata cu momentul in care trebuie sa incercam cu totul altceva decat pana acum, ceva diferit, o reimprospatare a vietii sentimentale, bazata pe altfel de reguli si principii, in care va trebui sa optam pentru un altfel de partener sau o altfel de iubire, decat ca pana acum. Asta nu inseamna ca schimbarea se va realiza in viata fiecaruia dintre noi, ci doar ca suntem dispusi la a face schimbari in modul in care privim iubirea si atitudinea vizavi de fiinta iubita.O relatie se poate imbunatati prin noi responsabilitati, fie printr-un proiect comun sau o afacere, fie prin aparitia unui copil. Putem renunta la relatii vechi,(vedeti, Venus in careu cu Uranus) deoarece ni se pot parea perimate si fara importanta sau chiar ne pot bloca sau frana propria evolutie. Dar , noile relatii care se pot forma acum, pot fi calitativ mult mai bune decat cele vechi si pot fi adevarate povesti de dragoste pline de pasiune in care sexualitatea are un rol decisiv si extrem de important. Relatiile care se formeaza acum pot oferi garantii seriose pe termen lung, responsabilitati comune in plan material si financiar, vedeti, Venus se conecteaza favorabil cu Saturn in Capricorn. Dar, asta nu inseamna ca toate relatiile care demareaza sub auspiciile acestor aspecte pozitive(Venus in sextil cu Pluton si respectiv, in sextil cu Saturn) beneficiaza de happy-end si asta nu se datoreaza vreunui element de fatalitate indus de destin, ci doar de.. propriul Liber Arbitru, deoarece putini dintre noi pot fi capabili sa traiasca o asemenea iubire sau macar sa constientizeze pe moment importanta pe care o are o asemenea dragoste, in functie de evolutia spirituala specifica fiecaruia…

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website