Venus in Scorpion in cuadratura cu Marte in Varsator-probleme in amor

Dragii mei, in plan sentimental, Venus simbolizeaza relatiile intime sau de afaceri, modul in care va implicati intr-o relatie, nevoile voastre afective. Marte, indica maniera de expresie a iubirii, modul in care va traiti pasiunea.

Pe parcursul lunii septembrie si pana in 18 octombrie , cele doua planete, responsabile cu iubirea si pasiunea, se afla intr-un aspect tensionat de cuadratura.Acest lucru poate indica o bogata simtire interioara dar o inadecvata expresie a pasiunii, o dificultate in a atrage parteneri potriviti din cauza semnalelor distorsionante pe care este posibil sa le transmiteti. Sau invers, o pasiune explicita la nivel fizic, dar restante la nivel emotional, teama de implicare afectiva.

Marte in Vărsător poate aduce idei și atitudini neobișnuite atunci când vine vorba despre sex și energia voastră va fi destul de excentrică pe măsură ce vă urmăriți dorințele. Cu Venus in zodia Scorpion, incarcatura erotica creste foarte mult, aveți o nevoie intensă de a iubi cu mai multă profunzime și angajament fizic și emoțional .

Marte in Varsator in combinatie negativa cu Venus in Scorpion- expresia iubirii sufera devieri, dar tocmai aceste devieri va provoaca sa invatati care va sunt limitele in dragoste- ale corpului si ale sufletului. Sa nu va raniti sufletul impingand prea departe nevoia de senzatii tari:(sado-masochism, gelozii puternice, crize emotionale doar de dragul trairilor intense, aventuri). Sa nu va distrugeti sanatatea printr-o atitudine lipsita de respect fata de propriul corp(eradicarea viciilor).

Dar, Venus in Scorpion se conecteaza pozitiv cu Saturn in Capricorn si respectiv, cu Neptun retrograd in Pesti, aspecte astrale care va ajuta sa descoperiti intelesuri subtile ce fac referire la scopul transpersonal al unei relatii, dincolo de domeniul sexului si asta este cu adevarat salvator.Dar, totusi, dragostea nu este usoara in aceasta perioada, Venus in Scorpion vrea sa acapareze, sa posede persoane iubita, dar Marte in Varsator, vrea sa experimenteze ceva nou, este dornic de aventura, si se creaza un conflict.
Planeta iubirii, Venus, intra in retrogradare in perioada 6 octombrie-16 noiembrie. Toate relatiile care incep acum vor fi supuse unor teste in perioada mentionata anterior.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website