Venus in Varsator, 20 decembrie 2019-13 ianuarie 2020

Dragii mei, in 20 decembrie 2019, Venus, planeta iubirii, a creativitatii, a activitatilor sociale, a relatiilor, intra in zodia Varsator si sta aici pana in 13 ianuarie 2020.

Intrarea lui Venus in Varsator anunță pentru mulți dintre voi câteva schimbări în relațiile afective și de prietenie, precum și în sfera financiară. Această poziție a lui Venus se caracterizează prin noutate și independență.

Venus in Varsator permite exprimarea libertatii și tratarea altora în mod echitabil si neegoist.Va ajuta sa redescoperiti ceea ce este frumos, uman, benefic  in voi si in altii.  Vă poate scoate din rutină, printr-o activitate inovatoare, neobisnuita sau revolutionara.

Venus in Varsator pledeaza pentru schimbare si reinnoire in orice tip de relatie. Acest Venus in Varsator aduce beneficitate in relatii, daca sunteti capabili sa intelegeti ca lucrurile pot fi vazute si din alte puncte de vedere, daca sunteti deschisi catre nou, inovatie, cunoastere si incercati sa iesiti din formulele traditionale cu care ati fost obisnuiti.

In aceasta perioada interesul pentru socializare, pentru activitatile sociale si de grup, este foarte stimulat.  Este foarte posibil sa legati noi relatii de prietenie.

Este un timp favorabil sa va puneti in aplicare talentele geniale, capacitatile creative, sa incepeti lucruri noi.  De asememea, este un timp favorabil pentru castiguri in valuta si inceperea unor cursuri in domeniul ezoteric, in special un curs de astrologie, pentru achizitionarea de aparatura moderna, pentru inscrierea intr-un partid, grup, o organizatie umanitara, pentru abordarea unor noi domenii de interes.

Venus in Varsator este o ocazie minunata de a va afirma in lume si de a fi remarcati de ceilalti. Entuziasmul, voia buna, optimismul, sunt la cote maxime, acest lucru este extraordinar atata timp cat nu va asumati mai mult decat puteti realiza, cat nu produceti dezechilibre si haos celorlalti, cat nu va folositi imensa independenta si libertate in detrimentul altor.

In plan sentimental, Venus simbolizeaza relatiile intime sau de afaceri, modul in care va implicati intr-o relatie, nevoile voastre afective.

Venus in Vărsător poate aduce idei și atitudini neobișnuite atunci când vine vorba despre iubire si pasiune și energia voastră va fi destul de excentrică pe măsură ce vă urmăriți dorințele.

Venus in Varsator in combinatie negativa cu Uranus retrograd in Taur- expresia iubirii sufera devieri, dar tocmai aceste devieri va provoaca sa invatati care va sunt limitele in dragoste- ale corpului si ale sufletului. Sa nu va raniti sufletul impingand prea departe nevoia de senzatii tari:( gelozii puternice, crize emotionale doar de dragul trairilor intense, aventuri). Sa nu va distrugeti sanatatea printr-o atitudine lipsita de respect fata de propriul corp.

Cei care sunt deja intr-o relatie, dar pentru care acest an a adus niste tentatii, e posibil sa se gandeasca la relatie dintr-o alta perspectiva. Mai merita sa o pastrez?Au mai mult de castigat daca renunta la relatie?
E posibil ca o aventura, un derapaj sentimental sau pur si simplu ideea ca ar fi doriti de altcineva sa-i faca sa-si puna relatia sub alta lumina.

Careul intre Venus in Varsator si Uranus retrograd in Taur va avertizeaza ca este nevoie de renuntarea la multe tipare sentimentale, la prejudecati, pentru a oferi iubirii si relatiei cu cei apropiati un cadru de expresie mult mai liber si mai natural. Poate declansa o criza in plan sentimental. Crizele aparute acum va obliga sa iesiti din zona de confort. Va trebui sa rezistati tendintei de a rupe brutal o legatura sau un parteneriat de afaceri, de a va exprima intr-un mod impulsiv, categoric. Poate despartirea e sanatoasa dar trebuie facuta fara resentimente, ura, fara sa mizati totul pe gestul vostru de revolta.

Poate indica sfarsitul unei suferinte, a unui prizonierat si inceputul unui nou ciclu.
Tensiunile, instabilitatile, schimbarile bruste si pierderile suferite acum, au menirea de a sparge regulile și de a distruge ordinea, modelele sau structurile stabile devenite perimate, au menirea de a va recapata independenta, de a va folosi puterea creativa pentru binele vostru si a celor din jurul vostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website