Venus retrograd, 4 martie-15 aprilie – va provoaca sa va reformulati atitudinea vizavi de persoana iubita, sa va traiti relatia altfel, sa va corectati greselile pe care le-ati facut in dauna persoanelor iubite, vi se incearca sinceritatea, fidelitatea, sentimentele, credibilitatea

 

 

Dragii mei, un  eveniment important, al anului 2017 este retrogradarea planetei Venus (planeta iubirii, a frumosului, a activitaţilor artistice şi sociale) în Berbec, în intervalul de timp 4 martie -3 aprilie şi respectiv, în Peşti, 3 aprilie-15 aprilie; aduce lecţii de învăţat în domeniu sentimental, creativ, reformularea modului în care iubiţi, a modului în care vă folosiţi talentele şi creativitatea.

Va aflati intr-o perioada , in care,  il puteti vedea pe omul de langa voi intr-un alt mod, puteti sa va dati seama acum ca persoana de langa voi nu va iubeste sau nu o mai iubiti, ca nu este cea, cel, pe care il doriti cu adevarat. Unii dintre voi pe baza constatarilor la care ajungeti acum puteti alege un alt drum in plan sentimental, cu riscul unor separari, dar totusi nu ar fi recomandat sa  luati decizia unei despartiri pe Venus retrograd.

Această perioadă poate fi mai dificilă  pentru cei instabili emoţional, nematurizaţi, duali, care sunt implicati in mai multe relatii, pentru cei care deja se afla în relaţii tensionate, pentru zodiile, Berbec, Balanţă, Capricorn, Rac, cei care aveţi planete în aceste zodii, în perioada 4 martie -3 aprilie  şi pentru zodiile, Peşti, Fecioară, Săgetător, Gemeni, cei care aveţi planete în aceste zodii, în perioada 3 aprilie -15 aprilie .

Retrogradarea planetei Venus în Berbec 4 martie-3 aprilie vă obligă să vă faceţi o analiză a modului cum v-aţi investit energia în domeniul sentimental şi creativ. Este posibil, să constataţi acum, că aţi acordat un interes mai mare planului sexual, în detrimentul iubirii sufleteşti, sunteţi avertizaţi că instinctul sexual, pasiunea, nu aduc împlinire în iubire şi trebuie să reformulaţi acum, modul de a iubi care ar putea fi prea pasional, vicios. De asemenea , este posibil sa existe divergente de opinii, tensiuni cu partenerii de viata, care pot conduce la separari.

Venus retrograd in Berbec, taxeaza orice relatie extraconjugala pasagera si poate aduce probleme intr-o relatie de cuplu sau intr-un mariaj.

Venus este iubirea de tip terestru, iar Neptun este iubirea de tip divin. Retrogradarea lui Venus, planeta iubirii terestre, în semnul iubirii divine, în Peşti, vă avertizează, că relaţiile voastre nu functionează, (pot fi supuse unor iluzii, trădări, înşelăciuni, sacrificii, suferinţe), chiar dacă aveţi cele mai bune intenţii, pentru că iubirea pentru o persoană iubită este mai importantă decât iubirea pentru Dumnezeu. Vă ataşaţi în mod obsesiv de persoanele pe care le iubiţi şi uitaţi de iubirea lui Dumnezeu. Iubirea pentru Dumnezeu vă ajută să vă rezolvaţi problemele existente într-o relaţie de cuplu,  să înţelegeţi mai bine iluziile, suferinţele, depresiile, cu care vă confruntaţi, vă poate da puterea interioară să depaşiţi aceste încercări, de aceea, trebuie să puneţi iubirea lui Dumnezeu, mai presus decât iubirea unei fiinţe pamântene. De asemenea, in acest interval de tip pot iesi la iveala, minciuni, inselaciuni, tradari, dezamagiri, din partea persoanelor iubite, care trebuie clarificate in aceasta perioada.

Venus retrograd in Pesti, va avertizeaza ca nu este o dovada de iubire sa permiteti cuiva sa va insele in mod repetat, acum este momentul sa va treziti la realitate si sa luati decizii clare intr-o relatie confuza, in care exista a treia persoana. Acum este momentul  sa acceptati realitatea asa cum este ea, nu cum v-ati inchipuit-o voi. Aceasta acceptare va poate ajuta sa va eliberati din relatii care v-au predispus la suferinte, dezamagiri si sacrificii inutile.

Ca parte pozitiva, Venus retrograd in Pesti poate accentua telepatia cu o fosta iubire, va poate aduce o vindecare fizica, mentala si emotionala, in urma unei suferinte din trecut. De asemenea, puteti reveni la un talent artistic mai vechi.

Este posibil acum, sa va indragostiti de cine nu trebuie, de aceea, pe Venus retrograd ar trebui sa evitati sa incepeti o relatie. De asemenea, nu este indicat sa va casatoriti in aceasta perioada, (exceptand relatiile karmice si partenerii pe care i-ati cunoscut in trecut in aceasta viata).

Pe acest Venus retrograd sunt situatii exceptionale in care va puteti regasi o iubire dintr-o existenta anterioara, posibil chiar marea iubire, ar putea fi o perioada favorabila pentru reluarea unei relatii de iubire incepute in trecut.

Acum mai mult ca niciodata puteti duce dorul unei foste iubiri, va puteti reaminti de fostele iubiri sau persoane care nu mai sunt printre voi si ar trebui sa va clarificati sentimentele si sa incercati sa acceptati situatia asa cum este ea, sa scapati de orice amintire dureroasa, de orice regret si suferinta care va impovareaza sufletul si va tin pe loc.

Intelegerea, iubirea si iertarea va pot ajuta sa luati deciziile cele mai bune in orice tip de parteneriat, sa va desprindeti de trecut intr-un mod armonios, nedureros.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

One thought on “Venus retrograd, 4 martie-15 aprilie – va provoaca sa va reformulati atitudinea vizavi de persoana iubita, sa va traiti relatia altfel, sa va corectati greselile pe care le-ati facut in dauna persoanelor iubite, vi se incearca sinceritatea, fidelitatea, sentimentele, credibilitatea

  1. Raluca 13 martie 2017 at 15:50

    „De aceea, trebuie să puneţi iubirea lui Dumnezeu, mai presus decât iubirea unei fiinţe pamântene”- cat de adevarat….

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website