Venus retrograd in Gemeni, 13 mai-25 iunie

Dragii mei, Venus, planeta iubirii, a relaţiilor sociale, a activităţilor artistice, traversează o mare parte din anul 2020, zodia Gemeni, 3 aprilie-7 august. La un moment dat, Venus retrogradează în această zodie, în perioada  13 mai-25 iunie.

Lecţia pe care o aduce Venus retrograd  în Gemeni este, de a încerca să scăpaţi de viciile de ordin mental pe care le cultivaţi în dauna persoanelor iubite: duplicitate, minciună, infidelitate, bârfă, viclenie, care vă controlează viaţa şi vă reduc din puterea spirituală. Trebuie să învăţaţi acum, că nu puteţi avea armonie şi echilibru într-o relaţie dacă vă înşelaţi partenerul sau partenera de viaţă, prin trădări, minciuni, viaţă dublă, abandon.

Scopul final al lui Venus Retrograd in Gemeni este de a ne ajuta să înfruntăm dualitatea sentimentelor noastre , astfel încât să putem avea o abordare mai obiectivă și mai integrată a acestor sentimente.

Venus retrograd-  va provoaca sa va schimbati atitudinea vizavi de persoana iubita, sa va traiti relatia altfel, sa va corectati greselile pe care le-ati facut in dauna persoanelor iubite, vi se incearca sinceritatea, fidelitatea, sentimentele, credibilitatea.

Venus retrograd aduce lecţii de învăţat în domeniu sentimental, creativ, reformularea modului în care iubiţi, a modului în care vă folosiţi talentele şi creativitatea.

Va aflati intr-o perioada , in care,  il puteti vedea pe omul de langa voi intr-un alt mod, puteti sa va dati seama acum ca persoana de langa voi nu va iubeste sau nu o mai iubiti, ca nu este cea, cel, pe care il doriti cu adevarat. Unii dintre voi pe baza constatarilor la care ajungeti acum puteti alege un alt drum in plan sentimental, cu riscul unor separari.

Această perioadă poate fi mai dificilă  pentru cei instabili emoţional, nematurizaţi, duali, care sunt implicati in mai multe relatii, pentru cei care deja se afla în relaţii tensionate, pentru zodiile: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti, pentru  cei care aveţi Luna, Ascendentul şi o aglomerare de planete în aceste zodii.

Venus retrograd in Gemeni, taxeaza orice relatie extraconjugala si poate aduce probleme intr-o relatie de cuplu sau intr-un mariaj.

Este posibil acum, sa va indragostiti de cine nu trebuie, de aceea, pe Venus retrograd ar trebui sa evitati sa incepeti o relatie, vedeti, acest Venus retrograd se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti. De asemenea, nu este indicat sa va casatoriti in aceasta perioada, (exceptand relatiile karmice si partenerii pe care i-ati cunoscut in trecut in aceasta viata).

Venus retrograd in Gemeni in careu cu Neptun in Pesti va avertizeaza ca nu este o dovada de iubire sa permiteti cuiva sa va insele in mod repetat, acum este momentul sa va treziti la realitate si sa luati decizii clare intr-o relatie confuza, in care exista a treia persoana. Acum este momentul  sa acceptati realitatea asa cum este ea, nu cum v-ati inchipuit-o voi. Aceasta acceptare va poate ajuta sa va eliberati din relatii care v-au predispus la suferinte, dezamagiri si sacrificii inutile.

Pe acest Venus retrograd sunt situatii exceptionale in care va puteti regasi o iubire dintr-o existenta anterioara.(posibil chiar marea iubire), ar putea fi o perioada favorabila pentru reluarea unei relatii de iubire incepute in trecut.

Acum mai mult ca niciodata puteti duce dorul unei foste iubiri, va puteti reaminti de fostele iubiri sau persoane care nu mai sunt printre voi si ar trebui sa va clarificati sentimentele si sa incercati sa acceptati situatia asa cum este ea, sa scapati de orice amintire dureroasa, de orice regret si suferinta care va impovareaza sufletul si va tin pe loc.

În această perioadă, ar trebui să evitaţi tranzacţiile imobiliare şi cumpărarea unor bunuri de valoare.

Este posibil acum, să aveţi succese la examenele la care aţi eşuat în trecut, să reluaţi studii pe care le-aţi abandonat în trecut. De asemenea, este posibil să reîntâlniţi vechi colegi de şcoală sau foste iubiri şi în urma discuţiilor pe care le aveţi, să reluaţi aceste relaţii, pe alte valori şi principii. Este posibil, să reveniţi asupra unor lucrări întocmite în trecut şi să aduceţi noi informaţii sau puteţi relua anumite negocieri din trecut, de exemplu, puteţi vinde un imobil, la un preţ mult mai bun, decât cel pe care l-aţi stabilit în trecut.

Nu ar fi indicat să planificaţi în această perioadă: o nuntă, o logodnă sau alte evenimente, importante din viaţa voastră.

Ar trebui să fiţi mai atenţi, cui îi povestiţi problemele voastre, s-ar putea să regretaţi mai târziu această superficialitate şi indiscreţie. Ar trebui verificate toate informaţiile pe care le primiţi, pentru că ele, ar putea să fie false. De asemenea, promisiunile făcute acum, se pot dovedi false mai târziu, dar există posibilitatea ca promisiunile din trecut, să fie onorate acum.

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website