Venus retrograd in Scorpion , 5 octombrie-31 octombrie

Dragii mei, când o planetă este retrogradă, energia este orientata catre interior. În această fază interioară, aveti ocazia de a revizui sau de a reflecta sinele vostru interior, care se referă la trecut. Trecutul poate această viață, sau ar putea chiar să se refere la incarnarea anterioară a sufletului.

Planetele retrograde au rolul de a scoate la suprafata nemultumiri mai vechi, suferinte, traume, dar toate aceste provocari produc oportunitati de crestere spirituala, reprezinta o minunata ocazie de vindecare, de schimbare a energiei.

Venus este planeta iubirii si a frumusetii. Dar in Scorpion zeita iubirii, Venus, este atragatoare, magnetica, erotica, iar pe partea negativa poate fi geloasa, posesiva, obsesiva, razbunatoare si extrem de toxica. Venus retrograd in Scorpion va avertizeaza ca trebuie sa va eliberati de aceste sentimente negative, care pot declansa drame inutile in relatiile voastre, care va iau din putere si va predispun la nefericire. Va avertizeaza ca toate bolile au drept cauza o nemultumire sufleteasca, iar sufletul cere sa fie vindecat prin modificarea radicala a starii afective.
Venus retrograd in Scorpion va face sa intelegeti ca, nu tot ceea ce va produce o placere lumeasca este neaparat benefic pentru voi.

Venus retrograd in Scorpion indica prezenta unei surse de toxicitate. Poate fi un aliment sau o relatie, o situatie de viata care va nemultumeste si genereaza o stare psihica de disconfort.
Venus retrograd in Scorpion va reaminteste , ca sunteti intr-un proces ciclic si continuu de schimbare si ca, trebuie sa eliminati ceea ce nu va mai foloseste pentru ca sa puteti merge mai departe. Eliberati-va astazi de obsesii, temeri, suspiciuni, gelozii, ura, resentimente, furie si faceti loc pentru o noua crestere in plan spiritual.
Este un timp favorabil sa faceti fata aspectelor pe care le-ati ignorat, cum ar fi relatii toxice sau datorii si acum trebuie sa gasiti solutii la aceste probleme, orice amanare poate conduce la probleme mari in viitor.

Daca ati avut neintelegeri in trecut cu o persoana apropiata, acum este momentul potrivit pentru a relua legatura, pentru a ierta si a indeparta orice regret care ar putea iesi la suprafata. Chiar daca intentiile si actiunile voastre nu schimba nimic, veti simti o stare de pace interioara pentru ca ati facut eforturi in acest sens.

Venus retrograd in Scorpion se conecteaza favorabil cu Neptun retrograd in Pesti, aspect astral care sustine si permite o regenerare profunda atat la nivel fizic cat si la nivel psihic si emotional.
In aceasta perioada fiti deosebiti de atenti la visele pe care le nutriti, ele vor avea un caracter deosebit de revelator, orientandu-va spre viitor, oferindu-va noi oportunitati sub forma mesajelor venite din astral. Notati-va visele pe hartie, ele contin nenumarate informatii. Visati cu ochi deschisi, acordati-va permisiunea de a va imagina lucruri imposibile, ele se pot realiza in viitor.
Prin rugaciune, meditatie, contemplatie puteti obtine raspunsuri la problemele cu care v-ati confruntat in trecut.
Sunteti ghidati acum sa observati mai clar sentimentele negative din interiorul vostru si sa le vindecati cu lumina, iubire, credinta si iertare.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website