Venus in Varsator 7 decembrie 2016-3 ianuarie 2017-pledeaza pentru schimbare si reinnoire in orice tip de relatie, pentru activitati si ocupatii care sa va puna in valoare tendintele umanitare

Venus in Varsator

7 decembrie 2016-3 ianuarie 2017

 

Dragii mei, in 7 decembrie 2016, Venus, planeta iubirii, a creativitatii, a activitatilor sociale, a relatiilor, intra in zodia Varsator, si sta aici pana in 3 ianuarie 2017.

Venus in Varsator pledeaza pentru schimbare si reinnoire in orice tip de relatie. Acest Venus in Varsator aduce beneficitate in relatii, daca sunteti capabili sa intelegeti ca lucrurile pot fi vazute si din alte puncte de vedere, daca sunteti mai deschisi catre nou, inovatie, cunoastere si incercati sa iesiti din formulele traditionale cu care ati fost obisnuiti. Este foarte posibil ca o relatie de cuplu sau mariajul vostru sa se imbunatateasca prin deschiderea catre societate a cuplului, participarea la actiuni sociale, frecventarea cercului de prieteni, prin folosirea potentialului creativ in interesul relatiei.

In aceasta perioada interesul pentru socializare, pentru activitatile sociale si de grup, este foarte stimulat, Venus in Varsator formeaza pe rand, aspecte favorabile , un trigon cu Jupiter din Balanta, un sextil cu Saturn din Sagetator si respectiv, un sextil cu Uranus retrograd din Berbec. Este foarte posibil sa legati noi relatii de prietenie, sau sa existe reintalniri cu persoane cunoscute in trecut, prieteni vechi, de care n-ati mai auzit, parteneri de cuplu sau sentimentali, sau chiar cu rude pe care nu le-ati mai vazut demult. Aceaste evenimente v-ar ajuta sa clarificati situatia dintre voi, vedeti,  din 19 decembrie Mercur devine retrograd in Capricorn. Din 19 decembrie este posibil ca gandurile voastre sa fie orientate catre trecut, regretele, resentimentele, pot iesi acum la suprafata, dar incercati sa va aduceti aminte de ele, fara sa suferiti. Incercati sa acceptati ca trecutul nu mai poate fi schimbat si daca din aceste suferinte ati extras o invatatura, aceasta este un adevarat castig pentru voi. Daca aceste chestiuni sunt mai profunde si durerea este mare, sunteti intr-o perioada favorabila sa cereti sfatul unui consilier sau al unui prieten apropiat.

Prietenii va pot ajuta sa va atingeti obiectivele. Daca sunteti singuri, in cautarea partenerului de viata, tranzitul lui Venus in Varsator, va poate aduce pe cineva in viata voastra intr-un mod neasteptat si imprevizibil, posibil prin intermediul unui prieten.

Este un timp favorabil sa va puneti in aplicare talentele geniale, capacitatile creative, sa incepeti lucruri noi, dar numai pana in 19 decembrie cand Mercur devine retrograd in Capricorn. De asememea, este un timp favorabil pentru castiguri in valuta si inceperea unor cursuri in domeniul ezoteric, in special un curs de astrologie, pentru achizitionarea de aparatura moderna, pentru inscrierea intr-un partid, grup, o organizatie umanitara, pentru abordarea unor noi domenii de interes.

Nativii din zodiile, Varsator, Berbec, Balanta, Gemeni, Sagetator sunt cei mai favorizati de acest tranzit al lui Venus in Varsator.

Dragii mei, tranzitul lui Venus in Varsator este o ocazie minunata de a va afirma in lume si de a fi remarcati de ceilalti. Entuziasmul, voia buna, optimismul, sunt la cote maxime, acest lucru este extraordinar atata timp cat nu va asumati mai mult decat puteti realiza, cat nu produceti dezechilibre si haos celorlalti, cat nu va folositi imensa independenta si libertate in detrimentul altor persoane.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website