Zodiile cu mari oportunitati financiare in anul 2018

Zodiile cu mari oportunitati financiare in anul 2018 sunt: Scorpion, Pesti, Rac, Fecioara, Capricorn,  nativii care au Ascendentul in  Balanta, Berbec, Rac.

Nativii nascuti in zodia Rac au Soarele in trigon cu Jupiter in Scorpion

Banii pot veni in urma unor ajutoare de la stat,  din mosteniri de bani sau bunuri, in urma unei afaceri de familie sau in urma valorificarii unui talent, a unui castig la jocurile de noroc.

La nativii care au Ascendentul in Rac, Jupiter in Scorpion  le traverseaza casa norocului, a  creativitatii si a iubirii

Banii pot veni dintr-o afacere sau  activitate creativa. Exista mari sanse de castig la jocurile de noroc, in plasamente bursiere. De asemenea, poate exista o combinatie fericita intre dragoste si castig-fie iubirea va da aripi si lucrati cu spor, fie jumatatea conjugala o cuceriti tocmai datorita unui talent pe care sunteti incurajati sa-l dezvoltati.

Nativii nascuti in zodia Scorpion au Soarele in conjunctie cu Jupiter in Scorpion

Banii pot veni foarte usor, prin intermediul altor persoane sau in urma disparitiei acestora: donatii, mosteniri, asigurari, ajutoare de la stat. De asemenea, puteti obtine avantaje financiare prin credite bancare, afaceri, colaborari avantajoase, recunoasterea meritelor din trecut, prin mariri de pensii sau salarii, ajutoare de la stat.

Nativii nascuti in zodia Pesti au Soarele in trigon cu Jupiter in Scorpion

Banii pot veni prin ajutoare de la stat, scutiri de taxe si impozite,  donatii, sponsorizari, castiguri la jocurile de noroc, in urma exploatarii eficienta a propriilor posibilitati si mai ales acordarii atentiei inzestrarilor native, talentelor, acelor calitati care valorificate in munca va ajuta sa obtineti performante fara efort.

La nativii care au Ascendentul in Balanta, Jupiter in Scorpion le traverseaza casa castigurilor prin efort propriu.

Banii pot veni prin mariri de pensii sau salarii, in urma unor colaborari avantajoase, prin partenerii de viata.

La nativii care au Ascendentul in Berbec, Jupiter in Scorpion le traverseaza casa castigurilor prin intermediul altor persoane

Norocul financiar poate aparea prin parteneri de viata, prin colaboratori, prin suporteri sau sprijinitori apropiati, mosteniri de bunuri sau bani, credite bancare, asocieri avantajoase, in urma aprecierii muncii voastre de catre altii, ca urmare a unor investitii inspirate facute cu mult timp in urma.

Nativii nascuti in zodia Fecioara au Soarele in sextil cu Jupiter in Scorpion

Castigurile apar in urma gasirii unui job mai bine platit sau mariri salariale in jobul actual. Banii pot veni din afaceri,  prin efort personal, negocieri inspirate, sarcini onorate cu succes.

Nativii nascuti in zodia Capricorn au Soarele in sextil cu Jupiter in Scorpion

Castigurile apar in urma meritelor personale, prin mariri de pensii sau salarii sau ocuparea unor functii importante,  in urma investitiilor profitabile facute in trecut . Sunt avantajate constructiile, renovarile, reconditionarile, reamenajarile.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website