Zodiile si alimentatia

Nativii nascuti in zodii de pamant: Fecioara, Capricorn, Taur au de obicei un metabolism mai lent, de aceea se recomanda sa consume ghimbir care accelereaza digestia. Trasaturile negative ale acestor nativi pot fi lenea, letargia, pofta excesiva. Aceste trăsături negative se pot accentua dacă se consuma carbohidrați, carne grasa, brânzeturi și dulciuri in exces. Consumul de legume și fructe proaspete poate ajuta la echilibrarea metabolismului unei zodii de pamant.

Nativii nascuti in zodii de foc: Berbec, Sagetator, Leu sunt plini de energie, si atunci consumul excesiv de cofeina ii poate face irascibili si agitati, in acest sens consumul unor plante ca: cardamomul, coriandru ii poate ajuta. Alcoolul in exces, va fi de asemenea in detrimentul unei persoane nascute intr-un semn de foc. Este recomandat sa beti cat mai mult ceai de plante in special din menta.

Nativii nascuti intr-un semn de apa: Scorpion, Rac, Pesti au emotii puternice, astfel incat alcoolul le poate dauna. Acestor nativi li se recomanda sa manance mai mult alimente brute si sa evite, pe cat se poate alimentele prelucrate care contin toxine. Este important sa va hidratati corect pentru a elimina toxinele si hormonii de stres. Alcalinizarea alimentelor va ajuta la contracararea acidului care se poate dezvolta de la efectele emotionale ale stresului.

Nativii nascuti in zodii de aer: Varsator, Gemeni, Balanta vor uita adesea să mănânce și au un metabolism rapid, făcându-i uneori să piardă prea multă greutate. Alimentatia neregulata și prea multă cofeină va face aproape imposibil să se concentreze. Dacă reduc sau elimină cofeina și mănâncă alimente, cum ar fi cereale și legume cu rădăcină: morcovul, napul, ridichea neagra, pastarnacul se vor simți mai calmi și mai concentrati.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website