Afirmatii pozitive la Luna noua in Varsator, 11 februarie 2021

Eu sunt stapana vietii mele, astazi construiesc fundatia pentru un viitor mai bun.Sunt deschisa catre noi informatii si actiuni, am curajul si puterea sa-mi construiesc viata pe care o doresc.

Am incredere in mine si in Dumnezeu , ca pot duce la bun sfarsit tot ceea ce incep acum, ca pot ajunge acolo unde trebuie sa fiu.

La fiecare pas sunt indrumata de Duhul Sfant, care ma conduce spre ceea ce trebuie sa stiu si sa fac.

Potentialul meu este nelimitat si posibilitatile mele sunt nesfarsite, am capacitatea sa depasesc toate obstacolele care imi apar in cale si am putere sa creez spatiu pentru ceea ce ma inspira.

Am capacitatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba,  si curajul de a schimba lucrurile care depind de mine.

Fiecare moment este o binecuvantare, un dar, sunt deschisa catre orice oportunitate care imi apare in cale si imi exprim recunostinta pentru toate binecuvantarile divine.

Sunt sanatate, sunt bucurie, sunt pace, sunt o fiinta curajoasa, puternica.  Ma bazez pe mine in tot ceea ce fac si las deoparte asteptarile din partea altor persoane.

Eu cultiv adevarul si aleg doar ganduri care aduc pace si armonie in viata mea.

Fiecare alegere și decizie pe care o iau in prezent mă aduce mai aproape de pasiunile și dorințele mele.

Mi s-au dat talente nesfarsite pe care incep sa le folosesc astazi.

Viitorul meu este o proiecție ideală a ceea ce văd acum.

Permit laturii creatoare sa iasa la lumina si sa devina centrul vietii mele.
Ma simt libera si ofer libertate celor din jurul meu.

Sunt un geniu, plin de idei creative. Sunt o persoană extraordinară. Sunt demna de iubire.

Am capacitatea sa renunt la prejudecati si la judecata subiectiva a unei situatii de viata sau a unei persoane.

Sunt deschisa catre noi experiente in orice tip de parteneriat si la locul de munca.
Am capacitatea sa realizez lucruri care nu le-am mai facut pana acum, sa lucrez pe cont propriu.

Aleg acum să las deoparte toate convingerile limitate ce mă împiedicau să obţin beneficiile dorite. Declar că fiecare tipar de gândire negativă din conştiinţa mea e acum curăţat, şters şi îndepărtat. Conştiinţa mi se umple acum de tipare de gândire veselă, pozitivă, iubitoare, ce contribuie la sănătatea şi bogăţia mea şi la relaţii pline de dragoste.

Mă despart acum de toate tiparele negative care au contribuit la teama de pierdere,  teama de a fi rănit sau teama de sărăcie. Mă eliberez de cei care mi-au adus suferinţă şi singurătate, care m-au făcut să mă rănesc şi să cred că nu merit, care mi-au adus greutăţi sau pierderi de orice fel.

Mă desprind acum de obiceiul familiei mele de a vedea viața într-o manieră negativă. Noul meu obicei este acela de a vorbi doar despre binele pe care-l doresc în viața mea. Drept urmare, numai lucruri bune mi se vor întâmpla.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website