Afirmatii pozitive la Luna plina in Scorpion, 27 aprilie

Abandonez obiceiurile vechi și aleg altele noi, pozitive. Obstacolele se prăbușesc cu ușurință. Eliberez lucrurile care nu imi mai servesc. Eliberez nevoia de a repeta situații în mintea mea. Sunt în pace cu ceea ce se întâmplă.

Îi cer înţelepciune lui Dumnezeu, ca să acţionez în lumina Spiritului Sfânt, pentru a deznoda toate dificultatile din viata mea. Ma eliberez de amărăciunea, de mânia şi de ura cauzate de aceste suferinte în sufletul meu. Cer blandete ca să învăţ să meditez totul în tăcere în inima mea. Spiritul lui Dumnezeu să vină asupra mea pentru a trăi o viaţă nouă.

Nu voi  da puterea mea celor care încearcă să mă controleze și să mă manipuleze. Eu dețin propria putere și îmi asum responsabilitatea pentru alegerile și deciziile pe care le fac în fiecare zi. Îmi iau angajamentul să spun „nu” când îmi este cerut să fac ceva ce nu vreau să fac și refuz să mă simt vinovata.

Mă respect.Nimeni nu ma poate controla mental, emotional, sexual, daca eu nu permit acest lucru.Ma eliberez de influentele negative si relatiile care nu imi sunt benefice.Sunt libera.

Eliberez toate gândurile negative și mă voi concentra doar pe ceea ce este pozitiv în viața mea.
Sunt o sursă de inspirație pentru toți cei din jurul meu.
Sunt în stare să văd în fiecare zi o noua oportunitate de a face lucrurile mai bine.Ma adaptez schimbărilor neasteptate aduse de viață și am capacitatea de a iesi din zona de confort. Iert totul și renunț la toate durerile, pentru a accepta schimbările pozitive pe care Dumnezeu le aduce în viața mea.

Sunt deschisa schimbărilor și permit puterii și luminii divine să mă vindece, în acest moment.

Eu transform energia negativă în dragoste și lumină.

Sunt deschisa și receptiva la tot ce imi ofera Universul fără limite, restricții, judecăți sau critici.

Sunt în măsură să văd în fiecare zi o oportunitate de a mă vindeca de ___________ (completați problemele voastre de sănătate sau suferinta pe care o aveti). Permit Luminii lui Dumnezeu să patrunda în fiecare parte a corpului meu, eliberându-mă de durere. Mă văd sănătoasă și fericită.

Renunt la manie, tristete, depresie și accept pacea și bucuria în inima mea.Sunt libera. Mă accept asa cum sunt fără judecată sau critică.

Ii iert pe cei care mi-au provocat suferinta și ma detasez pasnic de ei, fara ura, resentimente, vinovatie sau regrete. Ma simt libera si in siguranta.

Am o viziune minunată pentru viitorul meu și nu voi mai permite ca temerile mele să interfereze cu succesul si fericirea mea.

Cred că prosperitatea este posibilă în toate domeniile vieții mele. Sunt gata să accept tot ce mi se oferă fără vinovăție. Merit să fiu prosperă.

Sunt deschisa să primesc tot ce este necesar pentru succesul meu. Îmi place ce fac și fac tot ce pot pentru a reuși. Nimic sau nimeni nu mă va împiedica să reușesc.

Disciplina de sine este importantă pentru succes. Sunt motivata să depasesc fiecare provocare și să o văd ca pe o oportunitate de a reuși în viață.
Imi ascult vocea interioara și cred că sufletul meu știe ce este mai bine pentru mine.
Sunt gata să-mi folosesc talentele pentru a crea schimbări pozitive în viața mea.
Mă voi dezvălui lumii fără teamă de judecată sau critică din partea altora, iar anxietatea mea va dispărea.

Astăzi aleg sa-mi traiesc viata asa cum imi doresc si cum simte sufletul meu, nu așa cum decide altcineva că ar trebui să o trăiesc.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website