Ce inseamna Era Varsatorului?

Dragii mei, se vorbeste tot mai mult despre anul 2020 ca fiind momentul unei mari transformari a intregii omeniri, ca fiind anul care ne apropie din ce in ce mai mult de Era Varsatorului.

Vărsătorul, dragii mei, se referă la o persoana obisnuita care face parte din mulțime. Pentru Varsator fiecare persoana conteaza indiferent de  rolul social pe care il are in societate, indiferent de rasa, religie, apartenenta politica. Epoca Varsatorului inseamna o lume ideala in care toti oamenii sunt frati intre ei, nu exista concurenta, discriminare, in care drepturile fiecaruia sunt respectate, in care oamenii se simt liberi si ofera libertate celorlalti.Numai atunci cand fiecare persoana din aceasta lume va cultiva calitatile pozitive ale zodiei Varsator la nivelul cel mai inalt, abia atunci vom putea trai intr-o lume mai buna si mai fericita, dar pana atunci este un drum lung.

Varsatorul militeaza pentru egalitate si fraternitate intre oameni, de aceea este momentul potrivit sa-i priviti pe ceilalti oameni ca fiind fratii vostri, egalii vostri, indiferent de religia, pozitia sociala, apartenenta politica, pe care o au. Priviti-le calitatile pe care le au, incercati acum, sa vedeti binele din oameni si sa intelegeti ca fiecare om este important in aceasta lume, are rolul lui pe acest pamant si contribuie cu ceva la evolutia omenirii.

Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator din 21 decembrie 2020, deschide o etapa din Era Varsatorului, care se  continua cu intrarea lui Pluton in Varsator in 2024.

Astazi ne aflam intr-un moment de alegere si conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator poate fi decisiva pentru fiecare dintre noi si toate provocarile care apar in viata noastra ne obliga sa folosim calitatile zodiei Varsator. Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator este punctul in care fiecare in parte, in functie de vibratia sufletului, alege daca isi schimba modul de a percepe si intelege altfel viata sau ramane prins in vechile tipare. Este ca si cand ai de ales intre a vedea lucrurile din jur ca pana acum sau de a-ti deschide mintea pentru  a urma o noua viziune de viata, vazuta ca innoitoare, incitanta si ofertanta.

Cei mai fericiti oameni sunt  cei ce accepta sa se adapteze invatand lucruri noi, aratandu-se deschisi si permisivi fata de noile informatii, acceptand o noua gandire.

Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator din 21 decembrie 2020, urmata de intrarea lui Pluton in Varsator in 2024 ne indeamna sa apelam la un  alt tip de gandire ce ne permite transformarea intregii noastre vieti si gasirea unor solutii la problemele globale ale existentei. Aceste solutii cer  renuntarea la un mod vechi de gandire, bazat pe separare, concurenta, competitie, discriminare. La nivel personal ar trebui ca fiecare dintre noi sa-i acceptam pe ceilalti asa cum sunt, sa intelegem  ca oamenii sunt diferiti(exista diferente de rasa, religie, cultura, educatie, apartenenta politica, orientare sexuala). Acceptand ca oamenii sunt diferiti, ne eliberam de judecatile subiective si ideile preconcepute pe care le-am putea emite la adresa lor. Abia atunci toate piedicile din calea iubirii adevarate se pot narui si abia atunci vom putea trai in adevarata Era a Varsatorului

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website