Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator, 21 decembrie 2020

Dragii mei, 21 decembrie 2020 este o zi importanta  din cauza unei alinieri foarte rare intre Saturn si Jupiter care are loc in aceasta zi, numita marea conjunctie in Varsator.

Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator reprezintă schimbarea unei epoci și a unui moment în care schimbăm modul în care vedem lumea. Pe măsură ce viziunea noastră asupra lumii se schimbă, societatea și felul în care facem lucrurile se schimbă.Conjunctia ne arata drumul pe care trebuie sa mergem de acum incolo. Acela de a pune propria omenie, generozitate in slujba nevoilor generale, de a ne conecta prin contributia personala la marile miscari ale omenirii, de a integra personalitatea, darurile si interesele personale in slujba colectivului din care facem parte. Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator permite succesul personal daca punem calitatile personale in slujba celorlalti. Ne conditioneaza minunat. Relatia dintre cei doi astri stimuleaza cercetarea, descoperirile stiintifice, ideile geniale menite sa schimbe directia umanitatii. Sau inspira solutii privind modul in care putem folosi ideile geniale spre binele omenirii.

În ultimii 200 de ani, Jupiter și Saturn s-au intalnit doar în semne de Pamant dar anul acesta, pe 21 decembrie 2020, Jupiter și Saturn se vor intalni în semnul Vărsătorului.

Marea Conjuncție, care este pentru  prima dată în 200 de ani într-un semn aerian, va însemna o schimbare și mai mare în viziunea noastră asupra lumii și a epocii în care intrăm.
Jupiter și Saturn se vor intalni de asemenea, la o grade Varsator care inseamna inceputuri noi. Zero reprezintă un potențial infinit și conține energia posibilităților nelimitate, cei creativi si geniali vor avea de castigat.

Marile conjuncții care au avut loc în semne de pamant în ultimii 200 de ani ne-au concentrat atenția asupra castigurilor, a acumularilor materiale și a marilor afaceri. Acest lucru ne-a determinat  să creăm și să construim lucruri solide pentru viitor.

Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator ne va permite să ne concentrăm asupra ideilor geniale, abordării colective și mai orientate către comunitate. Eforturile umanitare vor fi importante și tehnologia va fi favorizată. Vom vedea mai multe activitati online decât în ​​lumea fizică.Este momentul sa ne concentram mai mult pe ideea ca toata lumea prospera atunci cand colectivul prospera, adica sa ne vedem interesul personal prin prisma interesului colectiv, in felul acesta vom incepe sa ne deschidem mintea catre nivele superioare de constiinta si vom intelege ca nu exista separare intre noi.

Eclipsa totala de Soare din 14 decembrie 2020 a deschis un portal către un nou început, iar conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator din 21 decembrie va crește energia acestui portal.

Deschiderea acestui portal va permite fluxurilor de energie de înaltă frecvență să ajungă pe planetă. Pamantul sufera in acest moment o transformare care va permite nasterea unui Nou Pamant, dar acest lucru nu se va face peste noapte si procesul va fi lent si uneori dureros si va dura foarte multi ani.

Uneori nu putem schimba ceea ce traim,  dar ne putem pregăti pentru ceea ce ne așteaptă, putem sa ne schimbam atitudinea fata de ceea ce trebuie sa traim, fata de contextele noi care apar in viata noastra, cine nu va fi receptiv la schimbare, innoire, va putea depasi mai greu ceea ce urmeaza. Orice ar veni in viata noastra, Credinta este cea care ne ajuta sa iesim din sfera instinctelor si sa intram in sfera constiintei.

Conjuncția Saturn-Jupiter in Varsator  este considerată o oportunitate pentru un nou început, este sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia- un motiv de speranta, dar o speranta bazata pe disponibilitatea noastra de a participa in mod pozitiv la recreerea lumii noi.

Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator ne provoaca sa ne depasim limitele date de prejudecati. Aceasta schimbare poate fi salvatoare, dar putin inconfortabila pentru cei care nu inteleg ca trebuie sa renunte la prejudecati. Este foarte important acum sa vedeti ceva valoros in fiecare fiinta umana.Dar nu puteti vedea frumosul in altul daca voi nu ati creat frumosul in viata voastra. Daca nu va iubiti suficient, nu veti putea niciodata sa-i iubiti pe cei de langa voi.

Marte, planeta curajului se afla inca in Berbec. Acest Marte in Berbec alaturi de conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator, inseamna ca alegem sa miscam lucrurile in viata noastra, ca vrem sa fim creatori, înseamnă că toate obstacolele pe care le întâlnim le privim ca pe provocări şi nu ca şi nişte piedici, că ne este uşor să ne asumăm riscuri.

Pe de altă parte, putem folosi energia pozitiva venita de la Marte in Berbec pentru a arde tot ceea ce nu ne mai este de folos, pentru a scăpa de tiparele vechi limitative, de credinţele care ne ţin pe loc.  În acelaşi timp putem să începem să ne creăm tipare noi, obiceiuri noi, care să ne ajute sa traim si sa fim cu adevarat liberi indiferent de contextul de viata in care ne aflam.

21 decembrie 2020, este cel mai benefic moment sa fii mai clar asupra ceea ce vrei sa ai in viata ta.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website