Eclipsa de luna in Capricorn, 5 iulie 2020

Dragii mei, maine este zi cu Eclipsa de Luna in Capricorn.

Capricornul vorbeste despre bani, cariera, afaceri, statut si demnitate. S-ar putea sa constatati brusc, ca ceea ce ati considerat in trecut a reprezenta munca ideala nu este nici pe departe asa si ar putea interveni acum o modificare in orientarea profesionala si in planurile voastre de viitor.Orice sfarsit inseamna un nou inceput sau un nou mod de viata.Daca astazi va confruntati cu pierderea locului de munca este un indiciu pentru a incerca ceva nou, daca lucrurile devin incomode, instabile, in viata voastra este semnul ca confortul trebuie redefinit.

Daca munca pe care o faceti in prezent nu va aduce satisfactii,  dacă  participati la activități care nu sunt aliniate la obiectivele voastre, este timpul  sa vă  retrageti și să va gasiti  adevarata menire. O legătură puternică cu sinele interior  va  poate ajuta să luati deciziile care sunt în integritate cu scopul vostru spiritual.

Eclipsa de Luna in Capricorn va reamintește că obiectivele voastre materiale trebuie să fie alimentate de pasiunea voastră – ceea ce va transformă în mod autentic mai degrabă decât ceea ce credeti că ar trebui să faceti doar sa castigati niste bani.

Lipsurile materiale si pierderile din aceasta perioada joaca rol de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a talentelor voastre, va provoaca sa iesiti din tipare si prejudecati, situatii invechite devenite perimate, sa va folositi talentele si inzestrarile native.

Este momentul cel mai benefic sa va reevaluati optiunile profesionale, este foarte posibil sa descoperiti acum talente si abilitati, care pot fi valorificate financiar, incepand de la urmatoarea luna noua. Daca munca voastra nu va aduce satisfactie in prezent, (sunteti prost platiti sau functionati pe un post inferior pregatirii voastre), acum este momentul sa va ganditi la modul in care puteti schimba situatia respectiva, daca afacerile sau proiectele voastre se afla in impas este un moment benefic sa va ganditi la o noua strategie, pe care sa o puneti in aplicare incepand de la urmatoarea luna noua.

Eclipsa de Luna in Capricorn poate aduce o influenta foarte sobra dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o situatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.

Este posibil sa rezolvati acum  o problema majora din trecut, sa aduceti imbunatatiri in modul de viata si in munca voastra sau sa obtineti un nou tip de constientizare sau intelegere intr-o anumita situatie.

Este posibil sa va simtiti limitati in exprimarea intentiilor, va puteti simti pedepsiti pentru ca nu traiti o viata implinita si ati putea regreta alegerile sau oamenii care v-au tinut pe loc sau care v-au transformat in prizonieri. Daca va aflati intr-o astfel de stare este important sa nu dati vina pe ceilalti pentru nefericirea voastra, sa va asumati cu demnitate propriile alegeri si decizii, sa acceptati ceea ce este. Acceptarea si responsabilitatea pentru propriile decizii si actiuni va ajuta sa iesiti din aceasta stare negativa din prizonieratul in care va aflati.

Lectiile din aceasta perioada pot fi dificile, dar ele va pot face mai puternici, va provoaca sa fiti mai responsabili cu viata voastra, mai eficienti si mai intelepti.

Acum este momentul cel mai potrivit pentru a identifica orice convingere limitata , tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionati  dar care va provoaca in subconstient o proiectie pesimista, o suprasolicitare, o indoiala despre abilitatile voastre sau o critica la adresa voastra sau a altora.Este momentul pentru a va  schimba convingerile negative, este momentul sa intelegeti de ce se intampla unele lucruri si ce lectii trebuie sa invatati.

Este un moment de eliberare si iertare, de renuntare la tot ceea ce va aduce suferinta si va blocheaza puterea creativa.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website