Eclipsa de Luna in Taur, 19 noiembrie 2021

Eclipsele ne împing, uneori prin dificultăți, să lăsăm în urmă tipare de comportament, oameni și situații, care nu ne mai servesc, chiar și atunci când noi înșine nu ne dăm seama. Eclipsele ne „împing”, fie că vrem sau nu, să scriem următorul capitol din istoria noastră personală.

Această eclipsă va avea o importanță mai mare pentru cei aparținând Semnelor Crucii Fixe (Taur, Scorpion, Leu și Vărsător), și mai precis celor născuți în perioada 14-18 februarie, 16-20 mai, 18-22 august și de la 17 la 21 noiembrie.

De asemenea, celor care au planete personale sau Ascendentul  în apropierea gradelor 11° – 15° și 25° – 29° din semnele de mai sus.

De asemenea, aceasta Eclipsa poate fi resimtita si de cei care au planete  între 0º și 2º dintr-un semn mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești).

Dragii mei, Eclipsa de Lună in Taur se formeaza pe Nodul nord in Gemeni și NS in Săgetător. Nodul Sud in  Săgetător ne provoaca să eliberăm credințe, idealuri, care nu ne mai servesc, în timp ce Nodul  Nord  in Gemeni ne cheamă să îmbrățișăm moduri mai logice de gândire. Dar, Luna plina in Taur poate sa aduca  o rezistența  la schimbare, in sensul ca, daca tu ai un tipar de gandire este foarte greu sa-l schimbi, este foarte greu sa accepti opinia altei persoane. Trebuie sa lasam in urma prejudecati si tipare de gandire invechite si sa facem loc pentru noi perspective. De asemenea, trebuie sa devenim mai constienti de obiceiurile nocive care ne impiedica sa evoluam.Trebuie sa ne schimbam in asa fel incat sa acceptam ca si celalalt are propria opinie si este normal sa fie asa, pentru ca nu-I putem alinia pe toti la gandirea noastra.

Este momentul sa ne creăm noi tipare bazate pe prosperitate. Dar pentru a face asta trebuie  să dizolvăm toate aceste blocaje pe care le-am ridicat în calea prosperităţii! Ne-ar ajuta dacă ne-am face un inventar al situaţiilor în care am dorit sa avem bani pe fondul unei insuficiente mobilizari interioare prin care sa obtinem in mod meritat lucru tanjit, al situatiilor in care am inlocuit propriul efort cu tendinta de a profita de altul sau de a astepta o ocazie favorabila sau un sprijin, al situatiilor in care am avut un mic gand de a folosi mijloace mai putin legale pentru a obtine beneficii, al situatiilor in care am refuzat lucruri, oportunităţi etc., al situatiilor in care nu ne-am folosit inzestrarile native, dar şi al situaţiilor în care ne-am mulţumit cu puţin, cu mult prea puţin faţă de cât meritam,  nu neapărat pentru a ne face autocritica, ci pentru a observa tiparul pe care l-am creat şi să înţelegem astfel cum îl putem distruge.

Marte in Scorpion in careu cu Saturn in Varsator ne avertizeaza asupra unei atitudini prea rigide, a fixitatii si ancorarii, de ideile, functia, pozitia noastra, indica un grad prea mare de atasament fata de propriile valori, care impiedica comunicarea cu semenii si adaptarea la situatii noi, cat si conditionarea celor cu care venim in contact.

Jupiter in Varsator formeaza un careu  cu Lună plină in Taur  aduce foarte multa lacomie, imoralitate, posesivitate, erotism, coruptibilitate Ancorarea si spiritul de posesie vor fi stiumulate foarte mult, dar Venus in Capricorn  aduce un curent rece, de detasare fata de exagerarile la care ne expunem propriile sentimente si diminueaza importanta exagerata pe care o dau placerile si conceptul de abundenta. Ne scoate din aceasta situatie accentul pus pe exploatarea eficienta a propriilor posibilitati si mai ales acordarea atentiei inzestrarilor native, talentelor, acelor calitati care valorificate in munca ne ajuta sa obtinem performante fara efort. Si mai ales pe cultivarea dorintei de a da ceva folositor lumii in care traim, ceva care sa ne reprezinte, care sa devina marca noastra.

Dar eclipsa de Lună este și în trigon cu Pluto în Capricorn, ceea ce încurajează transformarea pozitivă și evoluția spirituală.

Având în vedere că această eclipsă este în Taur, aș sugera să renuntati la cheltuieli inutile, la excese de orice fel  deoarece eclipsa vă poate schimba dramatic situația financiară.

Pe Eclipsa de Luna in Taur ne putem concentra în mod special pe bunastarea materiala si sufleteasca, ne face mai atenti la ceea ce  putem pierde, accentuandu-ne dorinta de a pastra ceea ce avem intr-un mod aproape violent. Dar astazi incercarea de a tine cu forta un bun sau o persoana ne poate conduce la esecuri si pierderi(de persoane, bunuri, incredere, faima sau bani).  Orice bagaj emoțional(nemultumiri, tristete, posesivitate, gelozie, ) pe care nu l-am eliberat încă este posibil să apară în corp prin simptome fizice.

Eclipsa de Luna in Taur se conecteaza favorabil  cu  Neptun retrograd  in Pesti  aspect care  sustine si permite o regenerare profunda atat la nivel fizic cat si la nivel psihic si emotional.
Deoarece Taurul este un semn conectat cu natura, petrecerea timpului în aer liber poate fi cu adevărat revigorant

 

Iert si eliberez pe oricine m-a ranit.

Cer tuturor puterilor ceresti să mă ajute să eliberez și să dau drumul la tot ceea ce nu imi foloseste si nu este benefic pentru mine. Fie ca aceasta curatare si eliberare sa-mi aduca vindecarea, pacea si armonia de care am atata nevoie.

Ma simt libera .  Am încredere că totul este bine, chiar și când vremurile sunt întunecate. Nimic din exterior nu ma poate limita, controla si  destabiliza, atata timp cat in interiorul meu exista credinta, pace, iubire si armonie.Sunt impacata cu mine si cu tot Universul. Ma simt in siguranta.

Elibereaza-te de tot ceea ce  împiedică capacitatea de a vindeca, de a construi sau de a crea.
Recunoaste sănătatea ca prima bogăție a vietii tale si multumeste Divinitatii.
Extinde-ti mintea pentru a vedea bogatia in alte moduri.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website