Eclipsa totala de Soare in Sagetator, 14 decembrie 2020

Dragii mei, in 14 decembrie 2020 are loc evenimentul astrologic Eclipsa totala de Soare in Sagetator, care vorbeste despre finalizari, eliberari, ajustari si noi inceputuri.

Sagetatorul vorbeste despre vise si idealuri, despre viitor, dar nu putem sa cream ceva pentru viitor, daca nu ne eliberam astazi de tot ceea ce ne impiedica capacitatea de a va vindeca, de a construi sau de a crea.Daca nu recunoastem sanatatea ca cea mai importanta bogatie pe care o avem.

Aceasta Eclipsa ne provoaca  să lăsăm în urmă  concepțiile greșite despre lume si viata sau  să ne reajustăm ideile despre adevăratul sens al vieții, in felul acesta  ne putem  ridica deasupra fricii, isteriei, panicii care vine din exterior. Teama, spaima, incertitudinile, aduse de covid 19 sunt mai mari decat experienta in sine. Si asta pentru ca ne focusam exagerat pe partea negativa a acestei experiente, raul este dus la extrem si nu incercam sa vedem partea pozitiva. Avem multe provocări, multe tentaţii, aşa ca este bine să fim atenţi la ce dăm curs, ce pulsiune vrea să iasă în faţă. Este momentul sa ne reamintim că trebuie să ne încredem mai mult  în înțelepciunea divina, care știe cel mai bine să ne ghideze. Avem şi o soluţie la toate aceste tendinţe, anume să rămânem centraţi în rugăciune şi în afirmaţii pozitive. Numai aşa putem să menţinem un nivel ridicat de vibraţie şi să evităm coborârea în zonele de vibraţie joasă, care pot rezona cu lecţii mai dure.

Să luăm aceasta frică, sa o privim din alt unghi, mult mai intelept şi să o demontăm bucată cu bucată până când reuşim să o înţelegem şi să o stăpânim, iar când am reuşit să facem acest lucru, să fim siguri că am şi reuşit să trecem peste ea. Si raul care decurge din aceasta panica nu mai are putere asupra noastra. Cu cât o vom lăsa să ne domine mai mult cu atât îi vom acorda mai multă atenţie deoarece ne vom orienta toată energia să ne opunem forţei ei, iar in final aceasta frica ajunge sa ne domine, sa ne conduca, sa ne paralizeze  si nu vom putea depasi nici o dificultate.
Odată ce am reuşit să stăpânim frica, si sa ne eliberam mintea de tipare mentale negative si invechite putem să ne clarificăm mult mai bine intenţiile,(ce dorim sa facem) si putem avea si curajul sa le punem in aplicare pentru binele nostru cel mai inalt si a celor din jurul nostru.
Este timpul să aflăm că adevărata libertate începe atunci când ne eliberăm de tot ceea ce ne ține agățați, legați.

Este momentul trezirii, pentru o noua deschidere a vietii. Observati lucrurile, interesele, proiectele sau oamenii care au prezentat importanta altadata, dar care astazi nu va mai trezesc entuziasmul, pasiunea, curiozitatea. Observati ce a fost eliminat recent de pe lista prioritatilor voastre pentru anul ce urmeaza, ce s-a dizolvat de la sine, ce a disparut sau luat cu forta. Observati in ce situatii ati spus nu chiar daca asta v-a provocat oarecare disconfort. Toate aceste lucruri si evenimente v-au pregatit pentru acest moment al trezirii, vedeti, Saturn si Jupiter la grad anaretic 29 Capricorn, si ambele vor ajunge la gradul 0 Varsator.Estimati modul in care toate acestea v-au ajutat sa creati spatiul necesar pentru ca un aspect nou sa poata surveni in viata voastra.

Aceasta eliberare a spatiului este elementul cel mai important, reprezinta o golire absolut necesara. Stresul si sentimentul de impovarare provin din faptul ca va agatati de toti si de toate, din faptul ca va suprasolicitati programul, pentru ca nu lasati niciodata din maini vechiul stil de viata.

Este un drum nou şi provocator pentru toti dar cu multă bucurie, chiar dacă nu o vedem în acest moment. Este acel peisaj superb care se găseşte dincolo de dealul din faţa noastră, dar pe care nu îl putem vedea atâta timp cât noi nu urcăm dealul sau nu facem eforturi in acest sens.

Marte in Berbec, care influenteaza pozitiv Eclipsa de Soare in Sagetator va inspira sa abordati cu mai mult curaj si fermitate problemele vietii, sa va afirmati in munca, sa indrazniti, sa acceptati propuneri profesionale care implica mai mult curaj si originalitate.Pe de alta parte acest Marte in Berbec va poate ajuta sa rezolvati probleme dificile din trecut, sa treceti cu bine peste o problema de sanatate.

Marte in Berbec in aspect favorabil cu destinul in Gemeni arata ca este momentul in care sensul vietii voastre depinde de vointa si determinarea pe care le aveti.Totul depinde de voi, de deciziile pe care le luati, de atitudinea voastra,  dar si de forta spirituala pe care o investiti in toate actiunile, vedeti, destinul, NN in Gemeni se afla in casa a XII-a, casa sufletului, actiunile si deciziile motivate de credinta vor avea sanse sa mearga mai departe. Este esential sa afirmați credința în fața îndoielii(cred doamne ca ma ajuti) cu gânduri că lucrurile se vor rezolva, lucrurile se vor îmbunătăți. Am încredere că totul este pentru binele meu cel mai inalt, nu dau energie spaimei, gandurilor negative, pentru ca stiu ca totul este intr-o ordine divina.Dau putere Duhului Sfant care ma ajuta sa depasesc orice dificultate.

Multe situatii din viitor pot decurge din alegerile pe care le faceti in aceste zile, de initiativa, entuziasmul si curajul de care dati dovada.

Apropo de decizii,  pentru a le putea lua este nevoie, în primul rând, să ştim ce vrem să facem, iar aici, din păcate, avem o mare problemă deoarece mulţi dintre noi nu ştim ce vrem să facem şi atunci rămânem într-o permanentă incertitudine, iar deciziile pe care le avem de luat sunt fie şovăielnice, fie amânate la nesfârşit, vedeti, Neptun in Pesti se conecteaza negativ cu aceasta Eclipsa. Cu Marte in Berbec aveam liberul arbitru, sa facem alegeri, numai ca noi nu facem acest lucru, de cele mai multe ori din lipsa de curaj,  si asteptam ca Dumnezeu sa aleaga in locul nostru, sau mai grav, lasam pe cei de langa noi sa faca acest lucru.  Deci, să facem paşi mărunţi, dar constanţi în a ne lua propriile decizii pe baza propriilor noastre dorinţe, chiar dacă uneori mai şi greşim, pentru că acolo, în acea greşeală, stă o alegere a noastră pe care o facem pornind de la anumite credinţe ale noastre şi numai aşa le putem testa să vedem dacă sunt bune sau nu.

Prin intermediul Sufletului ne putem verifica oricând dacă o decizie este bună sau nu, în funcţie de sentimentele pe care le avem atunci când ne gândim la ea, iar acest lucru se numeşte INTUIŢIE.

Cu Marte in Berbec, trebuie sa dam dovada de curaj spiritual, este timpul să ne hotărâm ce vrem, să dăm la o parte incertitudinile care, de fapt, ascund fricile noastre . Alegerea concretă bazată pe intuiţie, urmată de acţiune sunt modalităţile prin care putem trece peste frica, incertitudine, nehotarare şi prin care putem face Voia Universului sau Voia lui Dumnezeu manifestându-ne, în acelaşi timp, Liberul Arbitru.

Eclipsa de Soare in Sagetator se formeaza pe domeniul muncii obligatorii, al activitatilor zilnice si al sanatatii.  Va provoaca sa va intrebati care este meseria pe care o faceti cu entuziasm , cu bucurie, in care puteti investi,  timp, perseverenta si efort. Puteti arunca un ochi in viitor si daca nu va place postura in care riscati sa va puneti trebuie sa schimbati ceva acum.Imaginati-va ca evenimentele vietii voastre sunt valurile unui ocean, iar barca sunteti fiecare dintre voi.De taria si maestria cu care v-ati construit si va intretineti propria fiinta depinde navigarea voastra in Univers de acum inainte.

Eclipsa de Soare in Sagetator ne aduce curajul de a fi sinceri cu noi insine, de a dezlega enigmele sufletului nostru si astfel de a intelege sensul unor intamplari din trecut nemailasand ca viata noastra sa depinda de ele.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website