Eclipsa Totala de Soare in Sagetator, 4 decembrie , ora 9:43, ora Romaniei

Dragii mei, in 4 decembrie 2021 are loc evenimentul astrologic Eclipsa totala de Soare in Sagetator, care vorbeste despre finalizari, eliberari, ajustari si noi inceputuri.

Sagetatorul vorbeste despre vise si idealuri, despre viitor, dar nu putem sa cream ceva pentru viitor, daca nu ne eliberam astazi de tot ceea ce ne impiedica capacitatea de a va vindeca, de a construi sau de a crea.

Eclipsa Totala de Soare in Sagetator va invita sa va reinnoiti relatia cu Dumnezeu si sa va reconectati cu cel mai profund adevar al vostru, cine sunteti voi si care este sensul vietii voastre. Acum mai mult ca oricand ar trebui sa va intrebati pentru ce sunteti aici si ce trebuie sa faceti? Care sunt idealurile pe care le-ati abandonat si cum puteti sa le puneti in aplicare in viitor ?

Puteti observa acum ca punctele voastre de vedere se extind sau se schimba. Nu va lasati controlati mental de ceilalti, fiti fideli propriilor voastre viziuni si obiective, ascultati-va intuitia atunci cand doriti sa luati o decizie importanta.Trebuie sa intelegeti acum ca binele celuilalt s-ar putea sa nu fie binele vostru, daca celalalt pateste ceva, asta nu inseamna ca trebuie sa vi se intample si voua. Este important sa nu actionati din frica pe baza informatiilor pe care le aflati, fiti fideli propriilor voastre viziuni si obiective.

Securitatea poate fi gasita acum in a crede cu tarie in convingerile voastre, in voi insiva, in visele voastre. Un nou scop, un vis sau un ideal va pot ajuta, acum, sa va regasiti puterea pierduta, sa renasteti din propria cenusa intr-o forma noua.

Eclipsa de Soare in Sagetator poate fi garantia unor reparatii de destin. Cu alte cuvinte poate avea loc indreptarea karmica a unei decompensari, pe cale juridica sau prin intelegerea partilor. Acum puteti avea parte de revelatii divine cu privire la situatiile traite in trecut, de exemplu sa va dati seama , ca , ati pierdut o persoana iubita datorita unor defecte, vicii, si doriti acum dintr-o data, sa reparati raul facut, in acest caz un sfarsit ar putea sa fie un nou inceput prin recunoasterea vinei, prin iertare si iubire si mai ales daca sunteti dispusi sa vedeti viata si oamenii de langa voi dintr-o perspectiva noua, mult mai inteleapta, sa va modelati dorintele, exigentele, fata de alte persoane, sa incercati sa aveti o viziune noua a notiunilor de bine si rau, sa va revizuiti prejudecatile pe care le aveti.

Este foarte posibil ca unii dintre voi sa castigati anumite drepturi patrimoniale, financiare pentru care v-ati luptat ani de zile in instanta,(posibil sa intrati in posesia unei mosteniri, sau orice alt ajutor banesc, pensie, asigurare pentru care v-ati luptat in trecut), altii puteti sa recuperati drepturi banesti sau pozitii sociale pierdute in trecut.

Aceasta Eclipsa ne provoaca  să lăsăm în urmă  concepțiile greșite despre lume si viata sau  să ne reajustăm ideile despre adevăratul sens al vieții, in felul acesta  ne putem  ridica deasupra fricii, isteriei, panicii care vine din exterior. Teama, spaima, incertitudinile, aduse de covid 19 sunt mai mari decat experienta in sine. Si asta pentru ca ne focusam exagerat pe partea negativa a acestei experiente, raul este dus la extrem si nu incercam sa vedem partea pozitiva. Avem multe provocări, multe tentaţii, aşa ca este bine să fim atenţi la ce dăm curs, ce pulsiune vrea să iasă în faţă. Este momentul sa ne reamintim că trebuie să ne încredem mai mult  în înțelepciunea divina, care știe cel mai bine să ne ghideze. Avem şi o soluţie la toate aceste tendinţe, anume să rămânem centraţi în rugăciune şi în afirmaţii pozitive. Numai aşa putem să menţinem un nivel ridicat de vibraţie şi să evităm coborârea în zonele de vibraţie joasă, care pot rezona cu lecţii mai dure.

Să luăm aceasta frică, sa o privim din alt unghi, mult mai intelept şi să o demontăm bucată cu bucată până când reuşim să o înţelegem şi să o stăpânim, iar când am reuşit să facem acest lucru, să fim siguri că am şi reuşit să trecem peste ea. Si raul care decurge din aceasta panica nu mai are putere asupra noastra. Cu cât o vom lăsa să ne domine mai mult cu atât îi vom acorda mai multă atenţie deoarece ne vom orienta toată energia să ne opunem forţei ei, iar in final aceasta frica ajunge sa ne domine, sa ne conduca, sa ne paralizeze  si nu vom putea depasi nici o dificultate.
Odată ce am reuşit să stăpânim frica, si sa ne eliberam mintea de tipare mentale negative si invechite putem să ne clarificăm mult mai bine intenţiile,(ce dorim sa facem) si putem avea si curajul sa le punem in aplicare pentru binele nostru cel mai inalt si a celor din jurul nostru.
Este timpul să aflăm că adevărata libertate începe atunci când ne eliberăm de tot ceea ce ne ține agățați, legați.

Este momentul trezirii, pentru o noua deschidere a vietii. Observati lucrurile, interesele, proiectele sau oamenii care au prezentat importanta altadata, dar care astazi nu va mai trezesc entuziasmul, pasiunea, curiozitatea. Observati ce a fost eliminat recent de pe lista prioritatilor voastre pentru anul ce urmeaza, ce s-a dizolvat de la sine, ce a disparut sau luat cu forta. Observati in ce situatii ati spus nu chiar daca asta v-a provocat oarecare disconfort. Toate aceste lucruri si evenimente v-au pregatit pentru acest moment al trezirii.Estimati modul in care toate acestea v-au ajutat sa creati spatiul necesar pentru ca un aspect nou sa poata surveni in viata voastra.

Aceasta eliberare a spatiului este elementul cel mai important, reprezinta o golire absolut necesara. Stresul si sentimentul de impovarare provin din faptul ca va agatati de toti si de toate, din faptul ca va suprasolicitati programul, pentru ca nu lasati niciodata din maini vechiul stil de viata.

Este un drum nou şi provocator pentru toti dar cu multă bucurie, chiar dacă nu o vedem în acest moment. Este acel peisaj superb care se găseşte dincolo de dealul din faţa noastră, dar pe care nu îl putem vedea atâta timp cât noi nu urcăm dealul sau nu facem eforturi in acest sens.

Totul depinde de atitudinea voastra,  dar si de forta spirituala pe care o investiti in toate actiunile.  Actiunile si deciziile motivate de credinta vor avea sanse sa mearga mai departe. Este esential sa afirmați credința în fața îndoielii(cred doamne ca ma ajuti) cu gânduri că lucrurile se vor rezolva, lucrurile se vor îmbunătăți. Am încredere că totul este pentru binele meu cel mai inalt, nu dau energie spaimei, gandurilor negative, pentru ca stiu ca totul este intr-o ordine divina.Dau putere Duhului Sfant care ma ajuta sa depasesc orice dificultate.

Multe situatii din viitor pot decurge din alegerile pe care le faceti in aceste zile, de initiativa, entuziasmul si curajul de care dati dovada.

Apropo de decizii,  pentru a le putea lua este nevoie, în primul rând, să ştim ce vrem să facem, iar aici, din păcate, avem o mare problemă deoarece mulţi dintre noi nu ştim ce vrem să facem şi atunci rămânem într-o permanentă incertitudine, iar deciziile pe care le avem de luat sunt fie şovăielnice, fie amânate la nesfârşit..  Deci, să facem paşi mărunţi, dar constanţi în a ne lua propriile decizii pe baza propriilor noastre dorinţe, chiar dacă uneori mai şi greşim, pentru că acolo, în acea greşeală, stă o alegere a noastră pe care o facem pornind de la anumite credinţe ale noastre şi numai aşa le putem testa să vedem dacă sunt bune sau nu.

Prin intermediul Sufletului ne putem verifica oricând dacă o decizie este bună sau nu, în funcţie de sentimentele pe care le avem atunci când ne gândim la ea, iar acest lucru se numeşte INTUIŢIE.

Puteti arunca un ochi in viitor si daca nu va place postura in care riscati sa va puneti trebuie sa schimbati ceva acum.Imaginati-va ca evenimentele vietii voastre sunt valurile unui ocean, iar barca sunteti fiecare dintre voi.De taria si maestria cu care v-ati construit si va intretineti propria fiinta depinde navigarea voastra in Univers.

Sa fiti binecuvantati!!!!!

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website