Jupiter in Pesti

Dragii mei,  in 29 decembrie 2021  Jupiter se intoarce in Pesti si va ramane aici pana in 10 mai 2022, cand va intra in Berbec.

Este cel mai bun moment sa intelegeti ca,  Dumnezeu,  este singurul care va poate ajuta sa depasiti toate pericolele din exterior, confuziile, iluziile, incertitudinile din viata sentimentala si relationala, ca protectia lui este 100% si nimic altceva nu va protejeaza total.Daca crezi asta atragi din Univers, imprejurari, oameni si situatii prin care vei fi protejat, ajutat, vindecat, cum ar fi: un tratament care da roade, un terapeut care iti prescrie tratamentul de care ai nevoie…..poti avea parte de gratia divina, vindecand o boala incurabila.

Este perioada marilor inspiratii si miracole divine, a vindecarilor mentale, emotionale si fizice.
Solutiile problemelor, le puteti gasi orientandu-va catre tehnici de de dezvoltare spirituala. Acum este perioada cea mai favorabila sa reveniti la credinta dupa o perioada de deruta. Actiunile si deciziile voastre din aceasta perioada ar trebui sa fie motivate de o puternica credinta interioara. Rugaciunea, meditatia, contempatia, devin esentiale pentru depasirea si rezolvarea problemelor voastre.

Jupiter in Pesti se conecteaza favorabil cu Uranus in Taur, aspect, care aduce protectie si inspiratie pentru cei ce accepta sa se adapteze invatand lucruri noi, aratandu-se deschisi si permisivi fata de noile informatii, acceptand o noua gandire.

Sextilul intre Jupiter in Pesti si Uranus in Taur ne permite compunerea unei noi viziuni de viata, construirea unor noi repere si unor noi reguli de convietuire colectiva si de conduita planetara, a unui nou mod de a ne valorifica puterea interioara. Experimentele nu vor lipsi, persoanele exceptionale, promotorii, avangardistii, modelele, exemplele personale ne vor fi surse de inspiratie. Vom sti astfel ce conduita sa evitam si pe care s-o cultivam.

Cu Jupiter  in Pesti putem calatorii in locuri exotice si  locuri sfinte in care am fost candva in aceasta viata sau in alte vieti.

Se recomanda acum tratamente de fluidizarea si accelelarea evacuarii toxinelor. Multi dintre noi pot simti sa consume cantitati mari de apa sau sa recurga la fizioterapie, talasoterapie, innot. Apa are uluitoare capacitati de curatare si reechilibrare energetica,,,, dar tot prin apa pot veni si pericolele prin inundatii care au rolul de a spala tot ce este negativ..

Jupiter  in Pesti ne reamintește că totul se întâmplă cu un  motiv, chiar dacă nu îl înțelegem încă. Ne inspiră să ne uităm in interiorul nostru, acolo unde putem gasi abundenta, norocul, prosperitatea si fericirea .Jupiter  in Pesti este o calatorie spirituala a sufletului, in care ar trebui sa ne intoarceam la noi insine si sa apreciem fiecare parte din viata noastra, sa fim recunoscatori pentru tot, pentru aceasta minunata aventura care este viata noastra.

Omule, ai încredere în puterea divina din interiorul tau! Adu-ți aminte că puterea care te ajută să respiri e aceeași care a creat Universul si are putere asupra vietii tale.Orice alegi sa faci in viata pune-l pe Dumnezeu pe primul loc, nu te increde total in ceva din exterior, pentru ca ai putea sa fii dezamagit…. adevarata protectie vine de la Dumnezeu, nu eliminand pericolele din exterior, ci marind puterea interioara.Cu cat vei intelege mai mult acest lucru, cu atat vei putea sa depasesti mai usor orice incercare, si mai mult este posibil sa experimentezi stare de neinfricare divina, in care simti ca ai atata forta spirituala incat nu iti mai este frica de nimic, in care poti sa neutralizezi orice adversitate malefica, doar prin simpla ta prezenta plina de iubire, puritate si credinta.

Sunt o fiinta de esenta divina creata dupa chipul si asemanarea Domnului si nimic din ce este negativ nu ma poate afecta.

Te iubesc, Doamne, Iti multumesc. Amin.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website