Jupiter in Varsator, in mers direct

Dragii mei, in 18 octombrie, Jupiter, planeta norocului, a abundentei, a oportunitatilor, a protectiei isi reia mersul direct in Varsator.

Jupiter retrograd in Varsator ne-a provocat sa ne examinam idealurile si planurile de viitor, ne-a oferit sansa de a aduce rectificari in proiecte, in prietenii si  in modul in care gandim si ne raportam la ceilalti si la comunitatea in care traim.

Prin identificarea credințelor și a formelor de gândire care au creat în trecut durere si suferinta și prin înlocuirea lor cu credinte și gânduri care ne împuternicesc, ne dăruim o șansă de a crea un viitor mai bun si mai fericit. Concentrați-vă acum pe ceea ce rămâne, pe orizonturi noi și pe o cale de a vă pretui mai mult, de a vă exprima in mod sincer și de a vă bucura de viață.

In urmatoarea perioada fiecare dintre noi primeste sansa de a schimba ceva care a fost blocat si de a explora puterea de eliberare a noilor nivele de evolutie

Cu Jupiter in Varsator in mers direct pana in  28 decembrie, toate oportunitatile care au fost blocate pot reveni acum in viata noastra. Indiferent ce se intampla in vietile noastre, Jupiter in Varsator in mers direct aduce acea speranta de care aveam nevoie sa megem mai departe.  Jupiter în Vărsător ne face să fim optimiști pentru viitor. În loc să vedem limite, vedem oportunități. În loc să vedem diferențe, vedem similitudini.

Juipter in Varsator permite succesul personal daca punem calitatile personale in slujba celorlalti. Stimuleaza cercetarea, descoperirile stiintifice, ideile geniale menite sa schimbe directia umanitatii. Sau inspira solutii privind modul in care putem folosi ideile geniale spre binele omenirii.

Este momentul sa ne concentram mai mult pe ideea ca toata lumea prospera atunci cand colectivul prospera, adica sa ne vedem interesul personal prin prisma interesului colectiv, in felul acesta vom incepe sa ne deschidem mintea catre nivele superioare de constiinta si vom intelege ca nu exista separare intre noi.

Este un timp favorabil sa va puneti in aplicare talentele geniale, capacitatile creative, sa incepeti lucruri noi.  De asememea, este un timp favorabil pentru castiguri in valuta si inceperea unor cursuri in domeniul ezoteric, in special un curs de astrologie, pentru achizitionarea de aparatura moderna, pentru inscrierea intr-un partid, grup, o organizatie umanitara, pentru abordarea unor noi domenii de interes, pentru noi prietenii.

Jupiter in Varsator este o ocazie minunata de a va afirma in lume si de a fi remarcati de ceilalti. Entuziasmul, voia buna, optimismul, sunt la cote maxime, acest lucru este extraordinar atata timp cat nu va asumati mai mult decat puteti realiza, cat nu produceti dezechilibre si haos celorlalti, cat nu va folositi imensa independenta si libertate in detrimentul altora.

Nativii din zodiile, Varsator, Berbec, Balanta, Gemeni, Sagetator, cei care aveti o aglomerare de planete in aceste zodii, Luna si Ascendentul sunt cei mai favorizati de acest tranzit al lui Jupiter in Varsator.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website