Luna noua in Balanta, 6 octombrie 2021, ora 14:05, ora Romaniei

Dragii mei, in data de 6 octombrie,  avem patru corpuri cosmice în Balanță, creând un stellium format din conjunctia Luna-Soare-Mercur retrograd-Marte. Aceasta configuratie astrala, ne provoaca sa facem acele schimbari care sa aduca mai mult echilibru si armonie in viata noastra.

Dar pentru a ajunge la pace, armonie, echilibru in exterior, trebuie să corectăm dezechilibrele din interior .

Acum ar trebui sa ne punem urmatoarele intrebari.

  • Unde este punctul de echilibru din viața mea?
  • Ce creează în viața mea echilibru? Și ce mă scoate din echilibru?
  • Ce relații mă scot din echilibru și mă învârt în direcția vechilor tipare?
  • Ce probleme continuă să apara pentru mine în diferite relații?

Este momentul cel mai benefic pentru reevaluarea tuturor relatiilor pe care le avem cu ceilalti, pentru a renunta la vechile tipare karmice disfunctionale in relatiile noastre si a pune baze pentru noi tipare sau obiceiuri. Este momentul cel mai benefic sa reluam o relatie in alt mod mult mai constructiv, dar numai dupa ce am inteles unde am gresit in trecut.

Luna noua in Balanta  are o aromă foarte puternică de Scorpion, vedeti, guvernatorul acestei luni noi, care este Venus se afla in Scorpion in conjunctie cu pedeapsa in viata NS. Acest aspect karmic scoate la iveala gelozii, trairi si emotii negative din trecut , dureri sufletesti, dezamagire, traume, tocmai pentru a fi iertate, vindecate si lasate in urma. Toate aceste trairi negative care sunt adanc ingropate in mintea si inimile noastre ne-au blocat calea catre o intimitate adevarata si relatii fericite cu noi insine si cu ceilalti, acum este momentul sa le eliberam, sau poate suntem obligati sa o facem prin evenimente predestinate.

Aruncați o privire profundă în special asupra modului în care manifestați iubirea, a modului în care creați spațiu pentru abundență și flux financiar  si incepeti sa eliberati ceea ce nu va mai serveste . De asemenea, Luna noua in Balanta are legătură şi cu energia sexuală pe care ar trebui sa invatam sa o folosim in mod corect, inţelegerea ei ne poate ajuta chiar la procesul de vindecare.
Este posibil să încheiați o relație importantă începută intr-o viață anterioară sau să vă schimbati modul de a percepe și de a va face relații – un fel de salt cuantic în ceea ce privesc parteneriatele de orice fel.Dar toate aceste schimbari pot veni in urma unor dificultati, crize, sau evenimente asupra carora nu aveti influenta directa.

Poate ca sistemele vechi de credinta si filozofiile nu mai servesc unui scop constructiv si ar trebui sa renuntati la ele sau sunteti fortati sa o faceti. De asemenea, un pelerinaj departe de casa si o calatorie de auto-cunoastere se incheie, inspirand schimbari mari in conceptiile despre viata si idealuri.

Sunt multe sfârșituri și dizolvări in aceasta perioada . Dar, pe măsură ce acceptați transformarea  începeți să va curatati karma. Începeți să vă schimbați tiparele. Sa cresteti spiritual.

Ori de câte ori există o pierdere, există întotdeauna o șansă de a reconstrui lucrurile într-o direcție mai bună. Acum este momentul perfect pentru a vă onora și pentru a vă reaminti că, indiferent ce a venit în ultimele luni, există frumusețe în toate lucrurile, atâta timp cât sunteți dispuși să o găsiți.

Astfel relatia cu ceilalti capata o noua dimensiune si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund. Iertarea, acceptarea reciproca reusesc sa va absolve unii pe altii, sa va elibereze din stransoarea unor legaturi care va tineau prizonieri.

Este totodată, un moment al adevărului, când ar fi bine să lăsăm să cadă toate iluziile, toate vălurile, tocmai pentru a da voie adevărului să se reveleze aşa cum este el. Să nu uităm că nu adevărul este dur în sine, ci atitudinea noastră faţă de el, modul în care noi reacţionăm atunci când îl aflăm, iar pentru a evita aceste reacţii, ar fi bine să ne raportăm mereu la adevăr.

De asemenea este un moment benefic pentru a ne lua forţa necesară asumării lucrurilor, pentru a dobândi autocontrolul şi pentru a ieşi de sub  controlul celorlalti, luându-ne astfel puterea înapoi.

Avem nevoie de echilibru între minte şi Suflet, între cât dăm altora şi cât ne dăm şi nouă, între efort şi mişcare pentru că numai aşa suntem în rezonanţă cu Universul şi cu legile Sale.

Luna noua in Balanta ne cheamă şi la curaj, mai ales în privinţa deciziilor care presupun echilibrarea lucrurilor în viaţa noastră. Cu cât vom sta să ne concentrăm mai mult pe cei pe care îi supărăm prin deciziile noastre, cu atât le vom lua mai greu şi le vom amâna mai des. Este momentul să ne întoarcem şi către noi, către ceea ce ne dorim cu adevărat.

Luna Nouă ne oferă șansa de a evolua în Dragoste. Ni se cere să ne maturizăm și să redefinim ce înseamnă dragostea de sine și de ceilalți și să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre.

Aşadar, să ne liniştim, în primul rând, să ne punem o muzică plăcută, să mergem în pădure şi să îmbrăţişăm un copac sau mai mulţi, totul până în momentul în care ne simţim Sufletul voios şi bucuros, iar din acel moment să începem să lucrăm la transformarea noastră, pentru că totul devine mult mai uşor de făcut atunci când suntem pe frecvenţa iubirii, iar bucuria este starea noastră de fapt.

Schimbările pe care le facem cu bucurie sunt cele mai trainice, pentru că atunci când le facem nu considerăm că muncim, ci că, de fapt, ne accentuăm, şi mai mult, acea starea de bucurie.

Este nevoie să învăţăm să vedem viaţa ca pe o mare bucurie, formată dintr-o mulţime de bucurii mici. Când vom reuşi acest lucru, toate lucrurile se vor schimba în jurul nostru, deoarece percepţia lor se schimbă.

Este nevoie acum sa ne conectam la sinele divin din interiorul nostru, si sa intelegem ca acolo se afla puterea de care avem nevoie sa ne echilibram, sa schimbam lucrurile din exterior si sa ne ridicam deasupra circumstantelor negative.

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website