Luna noua in Berbec, 12 aprilie 2021

Dragii mei, maine 12 aprilie,  este Luna noua in Berbec. Luna noua este momentul perfect pentru a-ți pune dorinte și a stabili noi intenții. O luna noua se formeaza atunci  când Soarele și Luna sunt în același semn la exact același grad, în astrologie aceasta este cunoscută sub numele de conjuncție; pentru această lunatie, Soarele și Luna sunt în semnul Berbecului.

Această Lună Nouă vă poate ajuta :

  •  Sa incepeți ceva nou.
  •  Sa părăsiți o companie pentru a vă începe propria afacere sau pentru a deveni independenti.
  •  Sa depășiti eșecurile si dificultatile.
  • Sa mergeți pe drumul ales cu curaj.
  • Sa traiti o viață autentică.
  • Sa aveti încredere în intuiția voastra și sa o puneti in aplicare.
  •  Sa obțineți rezultatele dorite în sport și exerciții fizice.

Este o ocazia favorabila sa reevaluati relatia cu voi insiva, afirmarea propriei persoane , confruntarea cu voi insiva, aveti sanse mari sa faceti schimbari importante in viata, dar nu puteti sa faceti schimbari favorabile daca inca sunteti ancorati in trecut, daca in sufletul vostru exista teama, resentimente si furie, daca nu acceptati ceea ce nu puteti schimba, daca nu tineti seama de nevoile altora sau daca va aflati in relatii toxice, de prizonierat care va iau din puterea creativa; ar trebui sa va autoanalizati atent din acest punct de vedere.
Cum pot lua măsuri în ceea ce mă deranjează la ceilalti?
Ce as putea sa fac pentru a scapa de tristete, resentimente, furie, teama?
Mă simt fizic puternic si capabil să răspund provocărilor vieții și dacă nu, ce măsuri pot lua pentru a-mi îmbunătății capacitățile fizice?

Este o ocazie favorabila sa gasiti modalitati de a invata cum sa va bazati pe voi insiva si sa fiti fericiti cu acest lucru fara sa-i invinovatiti pe altii pentru ca nu v-au ajutat.Este un moment favorabil sa iesiti dintr-o relatie de prizonierat.Este momentul cel mai benefic sa renuntati la atasamente , sa va restructurati viata si sa o puneti pe alte baze.

Berbecul este un semn cardinal și aparține elementului foc, adică Berbecul este orientat spre acțiune și trebuie să inițieze lucruri. Este timpul pentru acțiune, exclamă Luna nouă în Berbec. Începi să simți un foc arzând în interior; inspirația înlocuiește plictiseala și neliniștea. Fii dispus să eliberezi acele gânduri pe care le-ai folosit pentru a te teroriza si sabota: Am așteptat prea mult, am pierdut ocazia, ușa aceea s-a închis cu mult timp în urmă. Gândirea ta, gândurile pe care le alegi, sunt foarte importante chiar acum. Luna nouă in  Berbec care se apropie îți amintește de importanța și puterea în a-ți direcționa gândurile pozitiv. Cuvântul tău este bagheta ta. Poate astazi ești la o răscruce de drumuri și trebuie sa iei o decizie. Când iei o decizie, întreaba-te, fac această alegere din frică sau dragoste? Indiferent de câte ori ai greșit în trecut sau ai ales frica în locul iubirii, o lună nouă in  Berbec ne amintește tuturor, ca  putem alege oricând din nou. Vom continua să facem același lucru mereu până când alegem diferit, pana cand facem acele alegeri care sa ne conduca acolo unde dorim si sa avem mai mult control asupra vietii.

Luna noua in Berbec este  un moment important pentru noi începuturi, noi proiecte, idei noi și stabilirea intențiilor pentru viitorul ciclu lunar. Luna noua in Berbec poate aprinde o scânteie de pasiune pentru idei strălucitoare și inspirație creativă. Deoarece Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi, acesta este momentul în care vă puteți întreba:

Cine sunt eu si care sunt dorintele sufletului meu si cum pot sa-mi implinesc aceste nevoi si dorinte?

Ce aș face cu viața mea dacă nu ar exista bariere care să mă oprească?

Este important să folosiți această energie chiar acum pentru a vă împuternici, pentru a lua măsuri, pentru a afla ce doriți  astfel încât să puteți trăi o viață în conformitate cu obiectivele si dorintele voastre.

Dacă nu te pui pe tine pe primul loc, cine o va face? (Dacă Berbecul ar putea vorbi … asta ar spune!)

Știu că mulți oameni se tem să fie egoiști. Ți se spune să nu fii egoist pentru că nu e frumos și că nimănui nu-i va plăcea că vei ajunge fără prieteni etc.

Există totuși diferite tipuri de egoism și nu vorbesc despre  a nu  avea grijă de ceilalți. Vorbesc despre a te pune pe tine pe primul loc și de a ști că este în regulă să faci asta. Chiar și ca părinte, partener sau soț, ai în continuare dreptul de a fi fericit, deoarece dacă nu esti fericit, cum te poti aștepta să-i faci fericiți pe ceilalti.  Este ok să te pui pe tine pe primul loc și să spui „AM NEVOIE.  Când ai spus ultima dată că „Am nevoie” și că aceste nevoi au fost satisfăcute? Dacă nu umpli o mașină cu benzină, nu va ajunge prea departe. Tu ești mașina, trebuie să fii realimentat. Trebuie să fii îngrijit. Este responsabilitatea ta să ai grijă de tine, este o dovada de iubire de sine si nu de egoism. Nu te poti aștepta ca toți ceilalți să o facă și apoi să te superi când nu o fac.Iar motivul pentru care nu o fac nu este pentru că nu te iubesc sau nu țin la tine, este pentru că își pun nevoile înaintea ta și s-au obișnuit ca tu sa le implinesti aceste nevoi.

Acum este timpul pentru acțiune. Acum este timpul să implementați ceva (sau mai multe) în viața voastră care trebuie să se schimbe.

Ce necesită o actualizare? Ce are nevoie de un nou început?

Fii curajos, îndrăzneț și fa ceea ce îți dorești si iti aduce mai multa bucurie in viata ta. Aminteste-ti nu poti fi regina dacă joci întotdeauna rolul secundar.

Confirmarea ca sunteti pe drumul cel bun este atunci cand va simtiti bine si eliberati la nivel de suflet si constiinta.

Afirmatiile lunii noi in Berbec:

Am puterea să lupt cu orice provocare!

Sunt dinamic!

Aleg să am încredere în intuiția mea!

 Am curajul să fiu eu!

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website