Luna noua in Berbec, 12 aprilie-curajul de a fi si de a trai in iubire

Dragii mei, Luna noua in Berbec vine să ne adreseze o întrebare, pe cât de dură, pe atât de adevărată şi care să ne facă să ne reanalizăm schemele în care stăm: cât de multă iubire avem curajul să  manifestăm şi să ne dăm nouă înşine?

Ne-am obișnuit să credeam că curajul are legătură doar cu o demara o acţiune, a lua o decizie, a spune unele lucruri care par mai dure, dar pe care este nevoie să le spunem, în schimb, nu ne-am gândit niciodată că este nevoie de curaj pentru a accepta iubirea în viaţa noastră, pentru a o putea manifesta, dar mai ales pentru a putea trăi în iubire. De asemenea este nevoie de sinceritate fata de noi insine dar si fata de ceilalti.

Este nevoie de curaj si sinceritate  pentru a accepta necesitatea iubirii în viaţa noastră, pentru a accepta că ceea ce am trăit până în acest moment nu are legătură sau are, într-o mică măsură, cu iubirea, pentru a accepta faptul că, de fapt, noi nu făceam altceva decât să ne minţim pe noi înşine că manifestăm iubirea, când de fapt, era tocmai invers.Iubirea aduce fericire, aduce bucurie, aduce dorinta de a trai, orice stare de prizonierat, nefericire, depresie, inseamna lipsa iubirii si a bucuriei.

Este nevoie să ne autoanalizam pentru a putea ştii, cu adevărat, dacă suntem în energia iubirii sau este nevoie să ne întoarcem în interiorul nostru, pentru a vedea la ce este nevoie să renunţăm pentru a o simţi cu adevărat şi pentru a o putea manifesta plenar, iar Luna noua in Berbec  ne oferă cadrul energetic necesar pentru a putea face acest lucru, sa initiem acele actiuni si sa luam acele decizii care ne aduc mai multa iubire si bucurie de a trai in viata noastra, sa traim iubirea pe care o dorim nu pe care doar ne-o imaginam sau doar la care visam. Pentru a face acest lucru poate este nevoie sa ne iubim in primul rand pe noi insine, sa fim sinceri cu noi,  sa renuntam la persoanele si situatiile care ne produc teama, spaima, prizonierat, poate este nevoie sa iesim din zona de confort si sa facem o schimbare radicala in viata noastra , chiar cu riscul de a pierde ceva, daca astazi pierzi ceva, maine poti sa traiesti in conformitate cu sufletul tau, cu ceea ce simti tu, poti gasi acea iubire care sa iti aduce bucurie in viata ta.

Ce putem să facem astăzi este să ne  raportăm, la Sufletul nostru,  la cine suntem noi  cu adevarat, să vedem ce simţim, la nivelul Sufletului în privinţa relaţiilor pe care le avem în viaţa noastră, relatia in care te afli iti aduce acea iubire pe care o cauti si pe care o doresti?  Este un fel de constientizare daca traiesti sau nu,   viata pe care ti-o doresti.

Să folosim filtrul Sufletului pentru a filtra toate lucrurile din viaţa noastră şi să le lăsăm să plece pe cele care ne ţin pe loc, ne produc spaima, prizonierat, nefericire , ne inchid sufletul si ne iau bucuria de a trai.

Să alegem sa fim si  să trăim în IUBIRE!numai asa putem sa ne bucuram de viata . A trai este un stralucitor act de curaj. Sa avem acest curaj sa initiem acele actiuni care ne aduc mai multa iubire si entuziasm in viata noastra.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website