Luna noua in Capricorn, 13 ianuarie , ora 7:00 (ora Romaniei)

Dragii mei, in 13 ianuarie 2021 este zi cu Luna noua in Capricorn. Luna noua inseamna inceputuri noi, o noua directie in munca, in relatii, in inspiratie sau o noua directie in viata.Desi suntem obligati sa facem fata unor blocaje, limitari sau restrictii, avem energia si vointa de partea noastra, vedeti, Luna noua formeaza o conjunctie cu Pluton in Capricorn. Cu alte cuvinte, ne ascutim ambitiile si ne implicam mai mult in atingerea scopurilor, ne conturam interesele si ne angajam in apararea ori implinirea lor. Este bine totusi sa contam mai mult pe noi insine in implinirea scopurilor si nu pe altii. Sa cerem de la noi toate eforturile  si nu de la altii.

Realizarea progresului si atingerea obiectivelor se face mai dificil, dar provocarea este sa facem ceea ce putem chiar daca nu este ceea ce am sperat, pasi mici, asteptari pe termen scurt.

Este momentul să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important și să folosim oportunitățile disponibile pentru a face unele schimbări fundamentale, oricât de dificil ar fi . Este momentul să ne luăm în considerare adevăratele responsabilități și să acționăm asupra lor, dar și să ne eliberăm de orice responsabilități inutile, cum ar fi obligațiile care cântăresc mult prea mult, îndatoririle pe care ni  le-am asumat, dar care nu mai servesc unui scop constructiv , muncă grea și poveri care nu ne aduc nici o satisfactie si  care nu ne mai ajuta sa evoluam. Acest lucru poate însemna trecerea de la oameni sau situații care nu ne fac bine, schimbarea standardelor perimate si invechite, reformularea ideii noastre de datorie și responsabilitate, pe scurt eliberându-ne de limitări care ne împiedică. Este momentul să construim noi structuri sau să imbunatatim structurile existente pentru un viitor mai bun și mai liber. Este timpul să recunoaștem că pot fi necesare legi, reguli și reglementări care guvernează și ordonează viața, dar că acestea ar trebui să fie etice și practice și ar trebui să servească unui scop constructiv, fie pentru familie, comunitate sau societate în general.

Așadar, s-ar putea să ne simțim foarte conflictuali: se poate duce o lupta intre dorința de a ne extinde, de a ne elibera și de a merge mai departe spre ceva nou și faptul ca ne simțim limitați de responsabilități și obligații, de autorități și reguli sau de propriile noastre sentimente de a fi incapabili sa facem o schimbare.De ce se intampla acest lucru? Pentru ca suntem concentrati pe atingerea de noi obiective dar nu suntem dispusi sa ne schimbam tactica si actionam pe baza vechilor tipare, ori Saturn, guvernatorul acestei Luni noi spune ca a venit timpul sa actionam intr-un mod original si implicat,sa ne schimbam tiparele mentale invechite si perimate care nu mai servesc unui scop constructiv.

Energia este atât de puternică încât va produce schimbări, chiar şi mici, până şi la cea mai încăpăţânată persoană.

Luna Noua in Capricorn favorizează ieșirea la suprafaţă a tiparelor mentale negative legate de stima de sine si iubirea de sine. Să începem să schimbăm mentalitatea  în ceea ce priveşte stima şi iubirea de Sine. Dacă noi nu credem că merităm lucruri frumoase, atunci vom atrage permanent situaţii care să îndepărteze acele lucruri de la noi, fie împiedicându-le să ajungă, fie făcându-ne să le pierdem la scurt timp după ce le-am primit, iar acest lucru ne va adânci şi mai mult această convingere negativă. Este nevoie să intervenim şi să schimbăm credinţa, să ne folosim de texte motivaţionale, de metode de reprogramare a subconştientului, dar şi de acţiuni fizice prin care ne dăm ceea ce dorim, iar treptat lucrurile vor începe să se schimbe în bine.

Se spune că atunci când există credinţă, toate lucrurile din jurul nostru se deschid către noi şi către energia noastră. Ele nu apar din senin, ci au fost acolo, dintotdeauna, numai că atunci când avem credinţă, de fapt, nu facem altceva decât să ne racordăm frecvenţa interioară pe frecvenţa acelor lucruri, situaţii pentru care există credinţă, ceea ce face ca, mai departe să le atragem în viaţa noastră.

La fel este şi cu oamenii de o anumită tipologie pe care îi atragem în funcţie de credinţa noastră interioară – credem cu adevărat (nu doar verbal) că avem succes, atunci atragem oameni care, la rândul lor au aceeaşi credinţă despre succes sau oameni care au o astfel de credinţă, dar pe care nu o conştientizează şi au nevoie de noi să le declanşăm în interiorul lor declicul necesar.

Saturn in Varsator, guvernatorul acestei luni noi in careu cu Marte in Taur nu face decât să ne ducă printr-un labirint interesant de informaţii şi trăiri care, pe de o parte, ne vor testa credinţa, iar pe de cealaltă parte ne va ajuta să conştientizăm lucrurile noi şi schimbările pe care le avem de făcut in mentalul nostru pentru a ne mări credinţa. Credinţa noastră creează intenţia, iar intenţia atrage energiile cu care rezonează, aşa că înainte de a începe ceva, să fim atenţi la credințele pe care le avem şi să vedem dacă ne ajută sau nu cu ceea ce avem noi de făcut, dacă ne sprijină sau ne blochează, iar cel mai bun barometru este să scriem sincer ceea ce credem despre un lucru sau altul, ce părere avem acum, înainte de a-l demara. Dacă suntem sinceri cu noi înşine nu facem decât să scoatem la suprafață adevărul din interior, chiar dacă acest adevăr este unul care nu ne este pe plac. De aici încolo putem să lucrăm cu noi înşine, astfel încât să schimbăm ceea ce avem în interior, modificând astfel credinţele interioare şi automat rezonanţele.

Acum in preajma lunii noi in Capricorn, haideti sa facem ceva pentru noi,  pentru Sufletul nostru, ceva care să ne bucure, ceva care să ne aducă chef de viaţă, să ieşim astfel din clasicele scheme că viaţa este grea şi că doar unii reuşesc! Haideţi să punem bazele unui nou EU la care fiecare dintre noi să lucreze cu cea mai mare bucurie şi determinare!

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website