Luna noua in Fecioara, 17 septembrie, 2020, ora 14:01(ora Romaniei)

Dragii mei, astazi, 17 septembrie 2020 este Luna noua in Fecioara.

Luna noua inseamna inceputuri noi, o noua directie in munca, in relatii, in inspiratie sau o noua directie in viata. Orice inceput e bine sa fie facut pe Luna noua pentru ca forta interioara care asteapta sa fie pusa intr-o realizare concreta atinge cota cea mai inalta. Asta nu inseamna ca de fiecare data la luna noua suntem pregatiti sa facem o schimbare pozitiva in viata noastra, desi ar fi recomandabil.

In prezent pe cerul astral sunt foarte multe planete retrograde:Saturn retrograd, Pluton retrograd, Neptun retrograd, Uranus retrograd, la care se adauga si acest Marte retrograd in Berbec. Asta inseamna ca orice inceput din prezent se poate derula cu probleme, obstacole, amanari, ca, putem gasi solutii pentru actiunile pe care le-am initiat in trecut, putem aduce imbunatatiri conditiilor de munca si viata, putem sa obtinem chiar recompense pentru ceva facut in trecut.

Nu este un moment benefic sa ne asumam riscuri majore, sa incepem activitati care implica schimbari majore, trebuie sa acceptam ceea ce este, sa ne adaptam schimbarilor care vor veni in timp ce lucram cu responsabilitate si rabdare pentru ceea ce ne dorim.Trebuie sa actionam intr-un mod care nu creaza mai multe probleme decat rezolva.

Inainte sa cadem in disperare legat de cum vom supravietui acestor semne astrologice, sa ne reamintim ca toate aceste evenimente sunt o chemare la constientizare.

Constientizarea inseamna acceptarea a ceea ce este si a permite lucrului care exista sa se miste prin tine fara a-l judeca.

“In loc sa reactionam la continutul care se intampla in viata noastra – ganduri, evenimente externe, oameni, scene, e bine sa permitem acelui continut sa existe. Asta inseamna in loc sa ne identificam cu ceea ce iese la suprafata acum, sa devenim constienti de momentul prezent, dincolo de fenomenele care se nasc din asta. A deveni constient de momentul prezent inseamna sa devii constient de linistea care subliniaza tot.” ~ Eckhart Tolle

Inainte de a incepe o activitate, ar trebui să meditati dacă viața voastră reflectă cu adevărat dorintele sufletului vostru. Toate bogățiile vin în cele din urmă din interior. Generozitatea voastra si luminarea mintii vor alimenta succesul material , vor aduce mai multa abundenta si prosperitate in viata voastra in viitor.

Elibereaza-te de tot ceea ce  împiedică capacitatea de a vindeca, de a construi sau de a crea.

Recunoaste sănătatea ca prima bogăție a vietii tale si multumeste Divinitatii.
Extinde-ti mintea pentru a vedea bogatia in alte moduri.

Luna Noua in Fecioara se formeaza pe domeniul cunoasterii superioare si ne provoaca sa ne intrebam care este meseria pe care o facem cu entuziasm , cu bucurie, in care putem investi,  timp, perseverenta si efort si avem rabdare sa vedem roadele eforturilor noastre.De asemenea Luna noua in Fecioara ne provoaca sa ne intrebam cum ne putem pastra sanatatea.

Pentru a va mentine sanatatea este important sa recurgeti mai des la metode de eliminare a toxinelor, sa practicati metode de purificare energetica, sa va relaxati mai mult, sa renuntati la critica si severitate, sa mentineti curat spatiul energetic, fara a deveni inamici ai curateniei, sa va intariti imunitatea, sa eliminati spaima de imbolnavire.

De multe ori percepem vindecarea ca pe un tratament făcut cu diferite medicamente sau plante sau diferite aparate, însă vindecarea vine de cele mai multe ori din conştientizarea acţiunii pe care o persoană o face în mod greşit şi care îi aduce un dezechilibru energetic.

Aşa că, de multe ori, dacă ştim cum să punem problema, putem aduce vindecarea doar printr-o discuţie, prin efortul nostru de a ne schima tiparul de gandire si modul de a actiona (vedeti acest Marte retrograd in Berbec ne provoaca sa schimbam modul in care actionam). Ar trebui sa ne intrebam acum ce efect au avut actiunile noastre asupra celorlati.

Marte retrograd in Berbec spune ca a venit timpul să ne eliberam de tot ceea ce este negativ( resentimente, ura, tristete, frustrare, nefericire, vicii, obiceiuri gresite)  numai asa putem construi ceva durabil pentru viitor. …si numai asa ne putem vindeca.

Este momentul sa va iertati pentru ceea ce ati facut dar si pentru ceea ce nu ati facut, toate acestea au fost candva in trecutul vostru, asa, ca nu mai este oportun sa le pastrati in prezent, sa le lasati sa stea acolo si sa le alimentati cu energie.

Orice bagaj emoțional pe care nu l-ați eliberat încă este posibil să apară în corp prin simptome fizice, cum ar fi: digestia slabă, durere, creștere în greutate, oboseala, lipsa de energie, etc.De asemenea problemele pot aparea si datorita unui mod gresit de alimentatie.

Dacă in acest moment ne simtim  confuzi, nefericiti, este din cauză că nu reuşim să comunicăm cu Sufletul nostru, că nu reuşim să coborâm în inimă. De aceea, o rugaciune, o meditatie, o activitate artistica, o plimbare in natura şi îmbrăţişarea unui copac ne-ar ajuta mult pentru că ar elimina din energiile interioare care ne blochează şi ne-ar restabili echilibrul emotional si mental de care avem atata nevoie.

Este un moment de maxima luciditate si eficienta, puteti sti mai bine ce vi se potriveste sau nu si ce puteti onora ca obligatii, cresc ambitiile si va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor. Este un moment bun de reflectare la o posibila schimbare a locului de munca, imbunatatirea conditiilor de munca si viata.  Este posibil sa existe acum finalizarea cu succes a unor proiecte incepute in trecut, imbunatatirea unei colaborari sau luarea unor noi angajamente intr-o relatie, parteneriat de afaceri sau colaborare.

Luna Noua in Fecioara in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn va ajuta sa acceptati critici si sfaturi constructive, sa recunoasteti zonele care necesita imbunatatiri si sa luati decizii in acest sens.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website