Luna noua in Leu, 19 august 2020

Este momentul cel mai intens de afirmare a propriei valori. Sunt zile in care puteti arata lumii valoarea voastra, cat sunteti de buni, de inzestrati. Nevoia de recunoastere este uriasa, insa pretentiile de realizare ale fiecaruia vor trebui sa se fundamenteze pe extrem de multa munca si perseverenta. Actiunile intreprinse acum au sanse sa mearga mai departe, chiar daca drumul va fi modificat pe parcurs. Orice inceput din prezent poate cunoaste obstacole, si necesita efort, perseverenta si rabdare.

Luna noua in Leu ne poate deschide calea unor mari realizari daca suntem constienti ca avem libertatea de a alege ce este bine pentru noi, chiar daca asta inseamna sa  renuntam la ceva. Libertatea de a alege este cel mai mare cadou pe care ni l-a dat Tatal ceresc. Ok, ne-a trasat si o groaza de reguli, dar ne-a lasat sa alegem, mai ales acum este un moment important in care putem face alegeri sanatoase. Sau, mai bine zis, sa experimentam. Sa traim, sa invatam…sa crestem. Sa fim co-creatori ai propriilor vieti.

Este momentul in care sensul vietii voastre depinde de vointa si  determinarea pe care o aveti. Multe situatii din viitor pot decurge din alegerile pe care le faceti in aceste zile.Dar, asigurati-va ca puteti duce la indeplinire tot ceea ce incepeti acum , in caz contrar puteti experimenta probleme, esecuri.Puteti gasi calea de afirmare cea mai potrivita daca sunteti sinceri cu voi insiva, si porniti de la identificarea inzestrarilor native, daca nu va abateti de la scopul propus si nu va asumati sarcini care va depasesc competentele si puterile.

Luna noua in Leu ne aduce provocarea asumării curajului. Ne aduce, de asemenea, energia rugăciunii ca să ne ajute în a avea mai mult curaj, dar ne aduce şi posibilitatea accesării energiilor joase care să ne menţină în aceleaşi frici. Avem de ales spre ce anume ne îndreptăm, iar Universul ne va respecta întotdeauna decizia luată, chiar dacă nu este de acord cu ea. Numai în momentul în care avem curajul să ieşim din tiparul care producerea boala, suferinta, din acea dependenţa în care stăteam, ei bine, numai în acel moment, începe cu adevărat vindecarea; numai în acel moment putem sa ne folosim cu succes inzestrarile native si sa ne bucuram de viata, numai in acel moment putem sa ne punem in aplicare visele.

Luna Noua in Leu ne indeamna sa redevenim iarasi copii, sa-i dam voie laturii  voioase si creative sa iasa la suprafata.

Să dăm voie artistului din noi să se manifeste şi să ne aducă vindecare.

Este un drum nou şi provocator pentru noi, dar cu multă bucurie, chiar dacă nu o vedem în acest moment. Este acel peisaj superb care se găseşte dincolo de dealul din faţa noastră, dar pe care nu îl putem vedea atâta timp cât noi nu urcăm dealul.

Oamenii se pot afla in depresii si dezorientati pentru ca nu isi cunosc potentialul, sau chiar daca si-l cunosc nu au curajul sa-l puna in aplicare. Foarte multe boli apar datorita faptului ca oamenii nu mai gasesc nimic interesant in viata lor. Dragii mei, noi suntem creatori si trebuie sa ne dovedim aceasta capacitate creativa indiferent de varsta pe care o avem. Aceasta Luna noua in Leu ne provoaca sa avem curajul sa ne punem in valoare potentialul creativ, sa ne dorim sa fim fericiti, dar sa initiem acele actiuni care conduc la fericire.

Intrebarile pe care trebuie sa le puneti acum sunt: in ce masura imi place si ma bucura ceea ce fac, ceea ce sunt, rolul pe care il am.
Tripla conjunctie in Leu formata din Soare-Luna-Mercur in trigon cu Marte in Berbec va face extrem de motivati sa va dirijati singuri viata, puteti realiza dintr-o data ce va da si ce va lipseste de putere, poate fi un moment de revelatie in ceea ce priveste destinul vostru. Este ca si cum v-ati privi in oglinda nevoiti sa recunoasteti cine sunteti de fapt, daca nu va place ce vedeti acum puteti avea curajul sa faceti schimbarile necesare. In aceasta acceptare si schimbare sta de fapt puterea de a prelua controlul propriului destin, de a nu mai lasa viata sa treaca pe langa voi implicandu-va cu adevarat in trairea ei asa cum este ea fara a va mai plange de mila.  Acest aspect astral deosebit de pozitiv scoate acum la suprafata luptatotul, fiinta interioara care are puterea sa inteleaga si sa se ridice deasupra circumstantelor sa nu se lase orbit de propriile slabiciuni si frici.

Luna noua in Leu  este despre iubire, în special despre iubirea de Sine, un moment foarte bun să ne întoarcem către noi şi către viaţa noastră, să alegem să-i dăm un sens.  Iubindu-te pe tine, ii poti iubi si pe ceilalti. Iubirea inseamna respect si demnitate.  A te iubi pe tine inseamna sa-ti respecti propria fiinta, sa ai grija de sufletul si trupul tau, sa nu te lasi umilit, calcat in picioare de alta persoana, sa nu lasi o alta persoana sa-ti faca atata rau incat sa te aduca in punctul in care il urasti foarte tare. Resentimente, ura, tristetea, sunt apasatoare pentru suflet, dar ele provin din ignoranta voastra, dintr-o slaba stima de sine. Aceste sentimente negative va reduc din capacitatea creativa si va inchid inima.

Am primit multe informaţii în ultima vreme şi, acum, a venit momentul să începem să le punem în practică, să începem să ne eliberăm de tot ceea ce ne înlănţuie.
De aceea, energia iubirii este prezentă astăzi, tocmai pentru a ne reaminti, pe de o parte, că este timpul să ne iubim pe noi înşine şi să lucrăm pentru binele nostru, iar pe de altă parte, că o putem folosi spre binele celorlalti, că este timpul să trecem, de la ură şi sentimente joase, la iubire şi compasiune.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website