Luna noua in Rac, 20 iulie 2020, ora 20:33, ora Romaniei

Dragii mei, Luna noua inseamna inceputuri noi, o noua directie in munca, in relatii, in inspiratie sau o noua directie in viata. Orice inceput e bine sa fie facut pe Luna noua pentru ca forta interioara care asteapta sa fie pusa intr-o realizare concreta atinge cota cea mai inalta, dar aceasta Luna noua in Rac se afla in opozitie cu Saturn retrograd in Capricorn, Pluton retrograd in Capricorn si Jupiter retrograd in Capricorn, toate pozitionate pe Ascendentul acestei Luni noi.Aceste aspecte astrale fac ca schimbarile din prezent sa nu fie foarte placute, pot exista masuri restrictive in continuare, frustrare, limitare. Realizarea progresului si atingerea obiectivelor se pot face mai dificil.

Dar, indiferent de cât de rele devin lucrurile, este important să ne amintim  totul se întâmplă dintr-un motiv și nimic nu este intamplator. Este o idee bună să cooperăm, deoarece acest aspect astrologic tinde să forțeze schimbarea . Nu poți negocia cu Pluton – ori dai drumul la relații, situații și idei vechi, ori accentuezi o criza. Dacă nu cooperezi, Pluton te va macina pana ce te eliberezi. Cu cât  opui rezistenta  și încerci  să controlezi evenimentele, cu atât va fi mai greu.

Dacă încercați să mențineți cu forta ceea ce trebuie sa se termine, viața voastră va fi centrată în jurul unei structuri vechi, moarte, iar acest lucru nu poate duce decât la epuizare și depresie. Pluton distruge ceea ce trebuie să se termine și Saturn reconstruiește și dă formă vieții noi.

Dacă in prezent lucrurile nu functioneaza in viata ta  este posibil  să faci un lucru greșit sau să faci ceea ce trebuie în mod greșit sau în momentul nepotrivit. Uneori lucrurile se termină pentru că te-ai pierdut și trebuie să te întorci din drum, alteori se termină pentru că a sosit timpul, totul se intampla cu un scop.

Frica, negarea problemelor tale, depresia, invinovatirea altor persoane pentru problemele tale, victimizarea, dependenta, cruzimea, manipularea, vor accentua criza din viata ta.

 

Ce putem face in prezent?

Trebuie sa acceptam ceea ce este, sa ne adaptam schimbarilor care vor veni in timp ce lucram cu responsabilitate si rabdare pentru ceea ce ne dorim.Lectia nu este sa facem tot ceea ce depinde de noi, ci sa actionam intr-un mod care nu creaza mai multe probleme decat rezolva, sa fim constienti ca depindem unul de altul si sa dam dovada de mai multa omenie si responsabilitate.

Luna Noua in Rac se conecteaza negativ cu Saturn retrograd in Capricorn si ne avertizeaza ca ar trebui sa luam lucrurile incet si cu precautie.Pentru a obtine rezultate favorabile este nevoie de multa disciplina, munca, perseverenta, omenie si responsabilitate.

Orice reacție emoțională extremă este un semn că proiectezi ceva din propria umbră asupra altora .  Dacă nu acceptați responsabilitatea pentru ceea ce se ascunde în profunzimile interiorului tau  atunci ai mai multe șanse să fii depăsit de umbra celorlalti- și asta poate conduce la accentuarea unei crize in viata ta.

Luna noua in Rac poate aduce o influenta foarte sobra dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o situatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.

Inainte sa cadem in disperare legat de cum vom supravietui acestor aspecte astrologice, sa ne reamintim ca toate aceste evenimente sunt o chemare la constientizare.

Numai în momentul în care avem curajul să ieşim din tiparul care producerea boala, suferinta , limitarea, din acea dependenţa în care stăteam, ei bine, numai în acel moment, începe cu adevărat vindecarea; numai în acel moment în care ne dăm voie să primim lumină şi informaţie conform matricei noastre energetice existente acolo sus, incepem sa ne simtim liberi in propria noastra viata, indiferent de cate masuri restrictive vor exista.

Până atunci vom trai in frica, spaima, ne vom lamenta, pentru că nu ajungem la sursa problemei noastre, respectiv tiparele gresite de la nivelul subconştientului, pe care ne incapatanam sa le mentinem.

Obstacolele si probleme din prezent pot lucra in favoarea voastra, va ofera posibilitatea de a castiga forta interioara, de a deveni mai responsabili pentru ceea ce faceti si spuneti. Va ajuta sa scapati de lucrurile care nu functioneaza in viata voastra si va obliga sa va concentrati atentia pe imbunatatirea lucrurilor care servesc unui scop util.

Luna Noua in Rac   ne aduce provocarea  asumarii faptului ca suntem fiinte divine, noi nu suntem exteriorul ci suntem ceea ce avem in interiorul nostru. Ar trebui sa te intrebi acum ce ai in interiorul tau. Daca in interiorul tau exista frica, spaima, resentimente, ura, frustrare, inseamna ca ai toate sansele sa atragi in exterior situatii si evenimente care aduc limitare, blocaje emotionale, spaima, frica, stres, boala.

Oricat de dificil ar fi  contextul de viata pe care il traversezi, lumina si iubirea din interiorul tau te pot ajuta sa anihilezi toate energiile negative din exterior, dar pentru asta ai nevoie de curaj spiritual. Curajul spiritual inseamna sa ai capacitatea si dorinta sa te analizezi si sa iti doresti sa te cunosti pe tine insuti, sa meditezi asupra propriei persoane si daca nu iti convine ce vezi sa treci fara ezitare la transformarea ta. Nu confruntarea cu ceilalti iti rezolva problema, ci confruntarea cu tine insuti, cu interiorul tau. Nu masca pe care o porti te protejeaza de pericolele exterioare, ci energia pozitiva din interiorul tau si asta daca o ai. Adevăratul dușman nu este acolo in lume. Adevăratul dușman – dacă îl putem numi așa – este in interiorul tau. Deci, este treaba ta să fii cât mai conștient și responsabil de acest lucru.

Luna noua in Rac ne aduce, de asemenea, energia rugăciunii ca să ne ajute în a avea mai mult curaj sa depasim dificultatile, dar ne aduce şi posibilitatea accesării energiilor joase care să ne menţină în aceleaşi frici, panici, stres, teroare. Astazi,  avem de ales spre ce anume ne îndreptăm, iar Universul ne va respecta întotdeauna decizia luată, chiar dacă nu este de acord cu ea.Putem alege sa disperam dar atunci atragem catre noi toata energia negativa din exterior, sau putem alege sa activam forta divina din interiorul nostru si atunci cu siguranta situatiile exterioare vor fi in favoarea noastra, nu vor mai fi asa sumbre si  putem gasi solutii la toate problemele noastre.

Întotdeauna există un mod mai bun de a face lucrurile, ceva ce este diferit de tot ceea ce s-a făcut până acum, dar pentru a face acest lucru este nevoie să realizăm nevoia de schimbare şi să înţelegem că rămânând în acelaşi tipar nu putem evolua. Nu putem vedea lumea diferit dacă ne uităm, în fiecare zi, prin aceeaşi fereastră murdară. Este nevoie să o mai şi curăţăm.

Luna noua in Rac se formeaza pe domeniul parteneriatelor si aduce in atentia noastra lectii in domeniul parteneriatelor de orice fel: conjugale, profesionale, de afaceri, etc.

Atunci cand nu obtinem ceea ce dorim de la relatiile noastre, ne simtim adesea raniti, abuzati, respinsi, dezamagiti, amarati.
Ni se ofera, astfel,  posibilitatea fie de a ramane in starea noastra de negativitate si durere sau sa folosim acest lucru ca pe o oportunitate de a invata mai multe despre noi insine, de a cauta o sursa mai profunda de securitate, de dezvoltare personala, implinire personala si dragoste pentru noi insine.

Daca va aflati intr-o situatie dificila sau aveti o relatie nefericita cu cineva ar trebui sa va intrebati in aceasta perioada: Care este lectia mea in aceasta situatie?…in loc sa va plangeti de mila sau sa aruncati vina pe alte persoane. In aceste situatii nu faceti decat sa accentuati o criza, sa pierdeti din puterea spirituala, care v-ar ajuta sa gasiti o solutie la problema in care va aflati.
Trebuie sa intelegeti ca tot ce se intampla cu noi este rezultatul procesului numit rezonanta, “oglindire” sau proiectare a propriilor noastre probleme asupra celorlati.
Convingerile noastre, emotiile, asteptarile, temerile si atitudinile sant proiectate, oglindite, si rezoneaza cu lumea noastra exterioara, atragand exact acele comportamente si evenimente pe care le experimentam. Aceste evenimente, comportamente, sau situatii care ne creeaza senzatii neplacute, inconfortabile, neacceptabile din punctul nostru de vedere, oglindesc in mod concret o parte din noi care se cere a fi transformata sau inteleasa.

Situatiile si oamenii dificili pe care ii intalnim sunt instrumente foarte puternice de auto-descoperire, pentru ca ne ofera o intelegere foarte clara a ceea ce avem nevoie de a schimba in noi insine si, simultan, de a ne elibera de sentimentele negative din interiorul nostru Ne vom da seama astfel ca atragem comportamente si evenimente care creaza realitatea noastra imediata. Exact acesti stimuli ne motiveaza sa evoluam si sa crestem spiritual, sa eliminam credintele vechi si limitatoare, sa fim mai apropiati de natura noastra spirituala.

In cazul in care sufletul nostru a ales sa invete lectia increderii in sine, in mod natural ne vor fi date situatii in care sa avem senzatia ca nimeni nu ne ajuta, ca nimeni nu ne sprijina atunci cand avem nevoie, ca toata lumea e impotriva noastra. In acest fel, nu vom putea gasi nici un sprijin extern, scopul fiind de a invata sa avem incredere in fortele noastre proprii si sa nu ne mai bazam pe altii.
In cazul in care sufletul nostru a ales sa invete lectia auto-acceptarii si a iubirii de sine, ne vom confrunta cu situatii in care vom avea sentimentul ca nu santem acceptati si iubiti de ceilalti, mesajul transmis indirect fiind ca este necesar sa dezvoltam bazele interioare ale auto-acceptarii si iubirii de sine.
Daca am ales ca sufletul nostru sa invete sa invinga o teama, atunci vom atrage sau vom crea la nivel subconstient acele imprejurari care ne vor pune fata in fata cu teama sau frica respectiva, in scopul de a o elimina.
In cazul in care trebuie sa eliminam un aspect negativ al nostru – cum ar fi de exemplu, egoismul – atunci, cu siguranta, vom intalni oameni care ne vor arata ca nu le pasa de noi si ne trateaza in mod egoist.

Astazi, mai mult ca oricand putem reintalni oameni sau situatii de viata dificile care repeta un tipar si  care ne obliga sa invatam aceste lectii.  Ni se ofera mereu “semnale” – fie prin oamenii care ii intalnim, fie prin experientele de viata – cand santem pe calea corecta si cand nu si toate aceste situatii dificile ne ajuta sa constientizam ce trebuie sa schimbam la noi.Transformarea interioara nu este un proces pe care sa il realizam de pe o zi pe alta. Solicita doar implicare, dorinta de transformare si intelepciune launtrica.

Este posibil ca, Luna noua in Rac sa marcheze o criza, o boala- aceasta fiind indicatorul unui refuz cronic de schimbare a vietii sau a unor acumulari prea mari in organism atat de deseuri fizice(toxine) cat si emotionale: tristete, nemultumire, mahnire, dezamagire.Trebuie sa intelegeti faptul ca, majoritatea bolilor au drept cauza emotiile voastre care si ele au drept cauza propriile voastre ganduri si conceptii de viata, perceptiile si semnificatiile pe care le dati vietii. Este important acum sa va eliberati de sentimente negative si tipare traditionale invechite.

Destinul vostru se poate debloca daca renuntati la atasamente, la riposte si inacceptare in favorarea unor actiuni intelepte.

Este momentul cel mai benefic al unei mari modificări de destin în plan familial şi în relaţiile cu cei apropiaţi, la unii această modificare se poate întâmpla independent de voinţa voastră, la alţii printr-o schimbare radicală în raport cu celălalt, trăind relaţia altfel.
Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intentiile voastre sau in ce directie va indreptati, pur si simpul trebuie sa va ascultati vocea intuitiei, vocea interioara.Raspunsurile la problemele existentiale va vin acum, pe care telepatica.

Este posibil sa va simtiti limitati in exprimarea dorintelor inimii, va puteti simti pedepsiti pentru ca nu traiti o viata implinita si ati putea regreta alegerile sau oamenii care v-au tinut pe loc sau care v-au transformat in prizonieri.

Daca va aflati intr-o astfel de stare este important sa nu dati vina pe ceilalti pentru nefericirea voastra, sa va asumati cu demnitate propriile alegeri si decizii, sa acceptati ceea ce este. Acceptarea si responsabilitatea pentru propriile decizi si actiuni va ajuta sa iesiti din aceasta stare negativa, din prizonieratul in care va aflati. Astfel relatia cu cei apropiati capata o noua dimensiune si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund. Iertarea, acceptarea reciproca, reusesc sa va absolve unii pe altii, sa va elibereze din stransoarea unor legaturi care va tineau prizonieri. Iertarea va curata aura si va reda controlul asupra vietii.

Ori de câte ori există o pierdere, există întotdeauna o șansă de a reconstrui lucrurile într-o direcție mai bună. Cu alte cuvinte, trebuie să găsești o modalitate de a lucra cu cele mai profunde dureri, suferinte, instincte și să ai capacitatea sa le dizolvi prin lumina, credinta, iubire, astfel  încât să nu  te distrugă nici pe tine, nici pe  altcineva .

Viața este pur și simplu o serie de momente de moarte și renaștere , in acest moment veti avea cu totii sansa de a renaste intr-o forma noua, de a medita la viata voastra de pana acum. S-ar putea sa gasiti acum, o noua intelegere a ceea ce s-a petrecut pana acum in viata voastra, ca exista un mare bine in toate incercarile, atat timp cat sunteti dispusi sa il gasiti.

Ceea ce se întâmplă în lume depinde de starea conștiinței tale –  Dacă vrei să vezi pacea în lume, atunci trebuie să ai pace în tine . In tot cazul, vom putea face modelari consistente pozitive in traseul vietii noastre, in urmatoarele luni. Cu o conditie. Daca ne conectam la o realitate mai inalta decat cea in care s-a manifestat suferinta, (la credinta, iubire, iertare, impacare, acceptare).

Depasirea momentelor dureroase se poate face doar printr-un salt de constiinta prin care ne pozitionam deasupra conditiei subiective personale, printr-o intelegere transcendenta a vietii. In astfel de momente suportul spiritual devine esential. Rugaciunea, meditatia, contemplatia, afirmatiile pozitive ne pot ajuta sa intelegem legile sufletului.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website