Luna noua in Scorpion, 4 noiembrie 2021, ora 23:15, ora Romaniei

Dragii mei, in 4 noiembrie 2021,  la ora 23:15 se formeaza conjunctia Soare-Luna in Scorpion, aspect numit in astrologie Luna noua in Scorpion

Cu această Lună Nouă in Scorpion , avem șansa de a planta o sămânță de putere, puterea de a transforma ceea ce este mort în noi pentru o nouă creștere in plan spiritual. Este vorba de o trezire la realitate, fie prin constientizare , fie prin suferinta. In ambele cazuri suntem provocati sa avem curajul de a fi sinceri cu noi insine, de a dezlega enigmele sufletului nostru si astfel de a intelege sensul unor intamplari din trecut, nemailasand ca viata noastra sa depinda de ele.

Pe de o parte avem energia unui nou început, pe de altă parte avem teama de necunoscut, teama că nu putem controla lucrurile şi că nu ştim cum va arăta rezultatul final. De aceea, de multe ori în astfel de zile ni se testează credinta in noi, credinta ca putem trece peste orice obstacole sa ne vedem obiectivele realizate.

Doamne, da-mi putere sa primesc cu suflet linistit tot ce-mi va aduce ziua de azi. Da-mi putere sa ma las in voia Ta si in fiecare clipa stai in preajma mea si ma intareste. Orice veste va aduce ziua de maine, invata-ma sa o primesc cu inima impacata si cu credinta neclintita in vointa Ta.

Este posibil ca tot ceea ce incepem astazi sa cunoasca  intorsaturi neasteptate, blocaje, amanari, dar toate aceste situatii dificile aduc multe constientizari care ne ajuta sa ne schimbam foarte mult. De fapt obiectivele noastre se finalizeaza, nu neaparat in forma pe care o asteptam noi, ci in cea in care putem evolua cel mai bine.

Luna noua in Scorpion formeaza o opozitie cu Uranus in Taur, care declanseaza un puternic impuls de schimbare, o dorinta mai mare de libertate si un nou mod de viata. Acest aspect mai arata o puternica dorinta de a ne elibera de limitarile impuse si de rutina zilnica, dar careul pe care Saturn in Varsator il formeaza cu Luna noua in Scorpion face ca aceste schimbari sa nu fie foarte placute si  acest lucru poate conduce la masuri restrictive in continuare, frustrare, tristete. Realizarea progresului si atingerea obiectivelor se pot face mai dificil, si in urmatoarea perioada pot aparea blocaje, amanari, in dorinta nevoii de schimbare.

Nu este un moment benefic sa ne asumam riscuri majore, trebuie sa acceptam ceea ce este, sa ne adaptam schimbarilor care vor veni in timp ce lucram cu responsabilitate si rabdare pentru ceea ce ne dorim.

Provocarea este să facem ceea ce putem face, chiar dacă nu este ceea ce am sperat. Pași mici. Asteptari pe termen scurt. Trebuie sa acceptam ceea ce se intampla , in timp ce actionam sa ajungem acolo unde ne dorim.

Putem fii atrasi de experiente care ne schimba sau ne vindeca, si provocarea cea mai mare la care este supusa  intreaga omenire in acest moment este acest covid 19. Covid 19 ne provoaca pe toti sa ne descoperim propria putere interioara, pentru a putea scapa de temeri, frica si isteria din exterior.Luna noua in Scorpion iti spune sa  fii tu schimbarea pe care o vrei sa o vezi in lume, daca doresti pace atunci cultiva pacea in viata ta, daca doresti iubire atunci cultiva mai multa iubire in viata ta…. etc.

Opozitia Lunii noi cu Uranus in Taur spune ca ceva neașteptat  vine sa va trezeasca. Uneori aceasta trezire necesita iesirea din zona de confort cu care ati fost obisnuiti. Alteori aceasta trezire necesita o pierdere, dar orice pierdere suferita acum va poate ajuta sa castigati ceea ce va ajuta cu adevarat. Nu putem schimba o situatie negativa din viata noastra, dar ne putem schimba atitudinea fata de ea, totul se poate rezolva daca se modeleaza atitudinea. Aceste noi moduri de a ne privi pe noi insine si lumea in care traim ne pot ajuta  sa ne transformam pozitiv viata.

Informațiile care au fost atent ascunse ar putea iesi la suprafata, precipitând o criza și necesitatea reorganizării. Poate va simtiti mai provocati decat de obicei de persoana care va sta alaturi, puteti ajunge pana la confruntari, la riposte dure sau categorice, dar toate aceste experiente va obliga sa faceti o schimbare sanatoasa in viata voastra, sa va detasati de o relatie  devenita toxica.Poate ca sursa de toxicitate este un aliment sau o situatie de viata ca va nemultumeste si genereaza o stare psihica de disconfort.

Luna Noua in Scorpion se conecteaza favorabil  cu  Neptun retrograd  in Pesti  aspect care  sustine si permite o regenerare profunda atat la nivel fizic cat si la nivel psihic si emotional.

In aceasta perioada fiti deosebiti de atenti la visele pe care le nutriti, ele vor avea un caracter deosebit de revelator, orientandu-va spre viitor, oferindu-va noi oportunitati sub forma mesajelor venite din astral. Notati-va visele pe hartie, ele contin nenumarate informatii. Visati cu ochi deschisi, acordati-va permisiunea de a va imagina lucruri imposibile, ele se pot realiza in viitor.

Luna noua in Scorpion ne provoaca sa ne indreptam atenția  asupra sănătății noastre energetice, curățându-ne aura și energia spațiului nostru.

Este momentul întoarcerii către noi înșine, locul în care ne simțim cel mai bine și de care, din păcate, am fugit, iar această fugă ne-am justificat-o prin tot felul de scuze, aparent bine întemeiate. Da, este un prag foarte important al evoluției noastre la care este păcat să-i dăm cu piciorul.

Cu cât ne opunem mai mult acestei energii a schimbării cu atât ne vom simți mai agresați de ea. Mai bine ne găsim timp să medităm cu ea, să ne deschidem în fața ei și să îi permitem să ne inunde structurile și să facă schimbările de care avem nevoie în evoluția noastră.

Fie ca fiecare dintre noi sa fie binecuvantat cu iubire, pace si intelepciune.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website