Luna noua in Taur, 11 mai, ora 22:00( ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Noua in Taur are legătură cu plantarea semințelor, dar mai ales cu răbdarea si munca pe care le investiti pentru ca acestea să crească.

Este o zi de luat decizii şi de dat la o parte tot ceea ce nu-şi mai are locul în viaţa noastră. Închidem drumuri care nu s-au dovedit benefice,  luăm decizii de a ne schimba locul de muncă, de a renunţa la un obicei care nu mai este benefic etc.

Este o zi de vindecare, iar astăzi vindecarea se manifestă prin renunţarea la tot ceea ce nu ne mai este folositor . Este, totodată, o zi de organizare, în care ne punem ordine în program, iar dacă nu avem unul începem să ne facem, o zi în care facem ordine în modul în care ne investim timpul în diferite activităţi şi astfel începem să renunţăm la cele care nu ne mai sunt benefice.

În ceea ce priveşte munca, avem de înţeles acele aspecte care ne blochează să avem o relaţie bună cu ea, respectiv, lenea şi comoditatea. Pe de o parte ele ne determină să amânăm lucrurile până în ultimul moment, iar apoi să înghesuim totul pe ultima sută de metri, ceea ce reprezintă un dezechilibru. De aceea este nevoie să învăţăm să ne organizăm, să învăţăm să ne gestionăm timpul şi să-l valorificăm la adevărata sa valoare.

Pe de o parte avem energia unui nou început, pe de altă parte avem teama de necunoscut, teama că nu putem controla lucrurile şi că nu ştim cum va arăta rezultatul final.

De aceea, de multe ori în astfel de zile ni se testează credinta in noi, credinta ca putem trece peste orice obstacole sa ne vedem obiectivele realizate. Este posibil ca tot ceea ce incepem astazi sa cunoasca schimbari, blocaje, amanari, dar toate aceste situatii dificile aduc multe constientizari care ne ajuta sa ne schimbam foarte mult. De fapt obiectivele noastre se finalizeaza, nu neaparat in forma pe care o asteptam noi ci in cea in care putem evolua cel mai bine.

Să punem bazele a ceea ce dorim să facem şi să pornim la drum. Cu siguranţă vom avea ceva de învăţat din această experienţă, chiar dacă nu va fi aşa cum credem noi în acest moment.

Să fim atenţi la comoditate şi la obstacolele pe care ni le creează. Am putea chiar demara un nou proiect pentru a trece peste ea şi peste blocajele ei.

Daca munca pe care o faceti in prezent nu va aduce satisfactii, dacă participati la activități care nu sunt aliniate la obiectivele voastre, este timpul sa vă retrageti și să va gasiti adevarata menire. O legătură puternică cu sinele interior va poate ajuta să luati deciziile care sunt în integritate cu scopul vostru spiritual, vedeti Luna Noua in Taur se conecteaza favorabil cu Neptun in Pesti.
Lipsurile materiale si pierderile din aceasta perioada joaca rol de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a talentelor voastre, va provoaca sa iesiti din prejudecati, situatii invechite devenite perimate, sa va folositi talentele si inzestrarile native. Luna Noua in Taur va provoaca sa inlocuiti gandirea haotica, cu gandirea strategica, matura, temperata, numai in acest fel puteti avea parte de realizari pe termen lung in plan material si financiar.
Este o ocazie favorabila sa renuntati la obiceiurile, comportamentele și convingerile vechi, depasite, metodele rudimentare, în timp ce căutați metode noi și inventive de a face progrese.
Orice bagaj emoțional pe care nu l-ați eliberat încă este posibil să apară în corp prin simptome fizice, cum ar fi: digestia slabă, durere, creștere în greutate, oboseala, lipsa de energie, etc.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website