Luna plina in Berbec, 20 octombrie 2021, ora 17:54, ora Romaniei

Dragii mei, maine, 20 octombrie are loc Luna Plina in Berbec.

Astazi mai mult ca oricand este necesar sa sapam adanc in fiinta noastra pentru a gasi resursele trebuincioase infruntarii unei realitati obiective. Cel mai dificil lucru din prezent este sa ne consideram capabili si pregatiti de a infrunta o situatie, un fapt, putem suferi acum o acuta neincredere in noi insine.

Luna Plina in Berbec este testul nostru de tarie interioara si curaj. Este posibil acum sa preferam sa ne ascundem intr-o gaura de sarpe, decat sa infruntam o situatie delicata. Aceasta Luna plina in Berbec este o ocazie buna de a ne conecta la resursele temeritatii noastre.

Acum mai mult ca oricand trebuie sa dam dovada de curaj spiritual, este timpul să ne eliberam de emotii negative care, de fapt, ascund fricile noastre . Este timpul sa ne eliberam de relatii toxice care produc aceste frici, dar trebuie sa facem asta fara a miza pe gestul nostru de revolta, ura, dorinta de razbunare.

Avem provocarea curajului spiritual astăzi, aşa că acolo unde avem frici, să apelăm la intuiţie, la activarea divinului din interiorul nostru prin rugaciuni, meditatii, deoarece numai astfel putem depasi orice pericol exterior si putem prelua puterea asupra destinului nostru.

Pe măsură ce acceptați transformarea (tranzitul lui Pluton) sau dezvoltați disciplina (tranzitul lui Saturn), începeți să va curatati karma.  Sa cresteti spiritual.

Este momentul să va asumati responsabilitatea pentru voi și comportamentul vostru, fără a-i învinui pe ceilalti pentru problemele voastre sau pentru ceea ce traiti. A-I accepta pe altii asa cum sunt si a accepta ca ei gandesc altfel este o mare dovada de evolutie interioara.

Multe situatii din viitor pot decurge din transformarea pe care o faceti in aceasta perioada.

„Fac tot ceea ce depinde de mine sa schimb ceea ce pot si  să accept ceea ce nu se poate schimba; sa accept ca totul se intampla dupa planurile lui Dumnezeu si NU NEAPARAT asa cum doresc eu.

Iesirea din criza o ofera protectia lui Jupiter in Varsator. Jupiter in Varsator in mers direct are menirea de a activa constiinta de sine, va ajuta sa aveti o alta atitudine in fata vietii, mult mai inteleapta. Generozitatea, unitatea, compasiunea, egalitatea, nediscriminarea, toleranta,  fraternitatea sunt calitati care va ridica vibratia si va feresc de orice pericol exterior. Cu noua perceptia asupra vietii puteti alege acum, un drum mai potrivit pentru voi, care sa va ajute sa traiti, nu numai sa existati, sa va folositi din plin potentialul creator si potentialul uman, sa va adaptati mai usor circumstantelor vietii.

Sunt zile in care destinul vostru se poate debloca, prin toleranta, prin respectarea celui de langa voi, prin cultivarea iubirii neconditionate care inseamna nediscriminare, unitate, compasiune, generozitate, acceptarea celuilalt asa cum este .

Luna Plina in Berbec  va clarifica aspectele dureroase ale trecutului care va tin pe loc. De asemenea, vă arăta ceea ce puteți și nu puteți controla în această viață.
Poate ati consumat multa energie focusandu-va pe lucrurile asupra carora nu aveti nici o putere, ignorând puterea pe care o aveti. Este timpul sa va castigati puterea pierduta, sa va eliberati de amintirile negative care v-au controlat permanent viata, sau cel putin sa nu va mai focusati pe ele pentru ca le dati putere si ajung sa va conduca viata, va predispun la prizonierat si nefericire.

Jupiter în Vărsător, in mers direct va declanșa cu siguranță o oarecare speranță în timp ce privim spre viitor și ne gândim la modul în care am putea construi o societate mai bună în care să ne raportăm unii la alții în moduri mai sănătoase, fara discriminare, fara rautate. În timpul acestei luni pline, Saturn, de asemenea, în Vărsător, formeaza un aspect beenfic cu  Mercur in Balanta, ajutându-ne să vedem lucrurile într-un mod mai matur si mai intelept.

Este un moment minunat pentru a renunța la atașamente vechi sau pentru a vedea o situatie dificila intr-un alt mod. Se pot gasi solutii rapide si originale la dificultatile din trecut.

Onorez puterea din mine și știu că dețin răspunsul la propriul meu destin. Eliberez orice emoții acumulate și îmi revendic puterea personală. Sunt strălucitoare și plina de bucurie.

Sunt iubire.  Iubirea curge liber în viata mea. Mă iert pe mine și pe ceilalți pentru orice greșeli din trecut. Este sigur pentru mine să iubesc cu cea mai deplină expresie a inimii mele .

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website