Luna Plina in Gemeni, 19 decembrie, ora 6:35, ora Romaniei

Opozitia Luna in Gemeni-Soare in Sagetator care se formeaza pe axa relatiilor ne cheama in mod special să găsim echilibru între credințele noastre, idealurile, nevoia de libertate și  abilitatile  noastre de comunicare și ascultare. Dacă există o problema cu o alta persoana , romantică sau de altă natură, pe care ați avut-o in trecut, acum va fi momentul să o explorați mai profund.Este posibil sa existe mai multa claritate in gandire si dorinta de a relua o relatie pe baze mult mai constructive.

Atat Luna in Gemeni  cat si Soarele in Sagetator se conecteaza pozitiv cu marele benefic, Jupiter in Varsator, aspect deosebit de favorabil , propice actiunilor cu impact social, de la petreceri, voie buna, entuziasm ,impacari, la intalniri profesionale sau romantice. Acest aspect ne face sa ne simtim bine alaturi de semeni, intr-un context ce subliniaza contributia personala la o actiune colectiva sau care se adreseaza unui public larg.  Comunicarea stă astăzi în centrul preocupărilor noastre. Suntem vorbăreți și cu voie bună. Vrem să relaționăm cu ceilalți și putem sa ne facem noi prieteni. Este posibil sa rezolvam acum o problema majora din trecut, sa obtinem un nou tip de constientizare sau intelegere intr-o anumita situatie.

Creativitatea sufletului nostru se exprimă, astăzi, mult mai bine, prin ceea ce spunem, prin cuvintele pe care le rostim. Putem spune poveşti frumoase şi motivante, poveşti în care ceilalţi să se regăsească şi să înţeleagă ceea ce au de schimbat la ei. De aceea, astăzi, putem fi foarte buni consilieri, deoarece empatizăm cu ceilalți mult mai bine, ne putem conecta mai bine cu Sufletul lor și le putem simți problemele pe care le au acolo.

Creativitatea  din noi va ieşi cu siguranţă la suprafaţă, aşa că ar fi bine s- o  lăsăm să se manifeste.  Să-i dăm voie, cel puţin, să pună bazele noului nostru proiect şi să notăm, cât mai detaliat, ideile pe care le avem.

De asemenea, astăzi ne exprimăm curajul prin cuvinte, în sensul că spunem lucrurilor pe nume, spunem acele lucruri pe care le aveam de spus de mult. Este important să le spunem cu fermitate, dar fără să ne enervăm. Cu această ocazie ne eliberăm atât pe noi cât și pe cei cărora aveam să le spunem ceva şi pe care îi consideram vinovaţi de, pe drept sau pe nedrept, de ceea ce ni s-a întâmplat.

Avantajul comunicării în general este acela că eliberează tensiunile dintre oameni, aducând echilibrul si ajutându-i să se armonizeze.

Să fim atenţi la vorbitul excesiv si fara rost, la barfa şi să ne străduim să eliminăm acest tipar consumator de timp şi energie.

Se cuvine ca acum, in preajma Lunii Pline in Gemeni, să aşternem câteva cuvinte despre experienţele noastre din lunile trecute pentru a vedea ce am învăţat cu adevărat din ele, cum le-am perceput şi cum le-am trăit. Este ca o mărturisire pe care o facem celui mai bun prieten al nostru în faţa căruia avem curajul să spunem adevărul şi să ne recunoaştem fricile şi slăbiciunile. Este ca un ghid de călătorie pe care îl scriem pentru cineva care are nevoie să se întoarcă în timp şi să-şi reamintească experienţele prin care a trecut.Numai daca ne eliberam de frici, slabiciuni si tipare invechite, dorintele pe care le avem in prezent se pot materializa in viitor.

Ni se cere adaptabilitate, flexibilitate, empatie, putere de intelegere, smerenie si mobilitate sufleteasca. Nimic nu ramane fix, inchistat, incorsetat, totul este menit sa se dilate, sa se estompeze, si astfel sa treaca, sa curga, sa se vindece.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website