Luna plina in Leu, 28 ianuarie 2021, ora 21:16

Dragii mei, Luna Plina in Leu  ne rascoleste sufletul, sentimentele, poate exista foarte multa emancipare, dorinta de recunoastere, dorinta de a primi atentie, o nevoie obsesiva de a fi iubiti, orice emotie este mai puternica acum, dorintele noastre pot creste foarte mult, dorul de o persoana iubita se poate accentua sau din contra ura, resentimentele, gelozia, pot fi mai puternice acum, tristetea vizavi de pierderea unei persoane se poate accentua.De aceea, se recomanda sa avem activitati cat mai placute, sa incercam sa intelegem altfel notiunile de bine si rau , sa acceptam ca evenimentele negative, tensiunile, pot fi vazute si din alte unghiuri.

Luna Plină in Leu accentueaza toate sentimentele noastre, mărește  lumina  (îndrăzneala, pasiunea, atingerea creativității, exprimarea dragostei, conectarea cu copilul interior)  și umbra, (dramă, agresivitate, relații disfuncționale, superficialitate, incapatanare) caracteristicile Leului.

Este foarte important acum sa ne conectam pe creativitate, dragoste fata de toate fiintele vii, sa-i dam voie copilului interior sa iasa la suprafata, in felul acesta putem scapa de umbra-drama, agresivitate, relatii dsifunctionale, gelozie dusa la extrem, ura, resentimente.

Luna plina in Leu ne cere să nu ne vedem pe noi înșine ca „centrul universului”, ci mai degrabă un „copil al universului”. Aceasta este o cale care ne duce spre ceea ce suntem noi, creatii divine.

Să începi să-ți vezi creativitatea, inzestrarile native ca pe un dar de la divin (nu ceva cu care sa te lauzi, sa te crezi mai grozav decat altii, ceva care sa-ti aduca mandrie si ego exagerat) și, în acest proces, să găsești o nouă înțelegere a valorii tale, adica sa intelegi ca esti egal cu toti, nimeni nu este mai mare sau mai mic.

Acum, analizeaza-te si incearca sa vezi ce anume te impiedica sa te exprimi liber si creativ.  Poate că ești plin de frici , de resentimente, poate stai intr-o situatie de prizonierat si de aceea te afli intr-o stare de plictiseala si anxietate. Poate esti suparat pe o situație nedreaptă sau o persoană care te-a ignorat, sau care, ti-a produs o suferinta. Adesea, persistă obiceiuri negative care te împiedică să realizezi ceea ce iti doresti cel mai mult. Alege una sau mai multe dintre lucrurile pe care doresti să le eliberezi apoi noteaza-le pe o bucată de hârtie, impatureste hartia si arde-o in flacara unei lumanari.

Concentreaza-te acum pe ceea ce rămâne, pe orizonturi noi și pe o cale de a te pretui mai mult, de a te exprima in mod sincer și de a te bucura de viață.

Luna plina in Leu ne avertizeaza ca este nevoie de renuntarea la multe tipare sentimentale, la prejudecati, pentru a oferi iubirii si relatiei cu cei apropiati un cadru de expresie mult mai liber si mai natural. Poate declansa o criza in plan sentimental, un moment in care realizam brusc ca avem nevoie de afectiune. Impactul crizei poate actiona fie pentru a elimina o relatie, fie pentru a constientiza mai profund iubirea unei persoane din trecut.Crizele aparute acum ne obliga sa schimbam putin modul in care iubim, poate modul nostru de a iubi este prea vicios, sau poate ne-am creat o dependenta morbida fata de persoana iubita, o dependenta nesanatoasa care nu mai serveste unui scop constructiv,… ar trebui sa fim constienti de aceste defecte si sa incercam sa corectam sau sa imbunatatim ceea ce nu ne place la noi.. poate ar trebui sa ne infrangem orgoliu si incapatanarea si sa  cerem iertare acolo unde am ranit inima cuiva.

Luna plina in Leu ne ofera sansa de a elibera toate viciile, obiceiurile negative, care ne reduc potentialul de a fi autentici, creativi si de a participa cu entuziasm la crearea unei vieti implinite si fericite.

Este posibil sa provoace tulburari, resentimente si frustrari ingropate, exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata, care stagna de mult timp. Este indicat sa fim receptivi la schimbare, dar fara a miza totul pe ura, resentimente, revolta, razbunare. Poate ca cei apropiati sau partenerii de viata ne forteaza sa ne schimbam conceptiile, punandu-ne in postura unor situatii neasteptate sau complicate, poate ca ies la iveala anumite informatii secrete, din trecut care schimba destinul intr-un minut. In cadru cuplului pot interveni actiuni sau decizii care muta partenerii pe o alta directie de viata.

Pierderile financiare sau despartirile care pot aparea in aceasta perioada, ne ajuta de fapt, sa castigam mai multa libertate in gandire si sa oferim la randul nostru libertate celorlalti.

Este un moment important in care ar trebui sa ne evaluam corect valoarea , potentialul creativ. Putem gasi in viitor o cale potrivita de afirmare daca identificam acum, care este valoarea noastra reala si actionam in conformitate cu legile Universului.

Luna plina in Leu  vorbeste despre încheieri, despre sfârșitul unui ciclu.

Poate fi  sfârșitul unei cariere, sfârșitul unei situații , sfarsitul unei relatii , sfarsitul unui mod de viata sau sfârșitul credințelor învechite care ne-au împiedicat sa aveam o înțelegere mai profundă.

Este un timp pentru eliberare – este un timp pentru a contempla la  viața noastră și la ceea ce trebuie sa imbunatatim. Acesta este cel mai bun moment pentru a da drumul la tot ceea ce nu vă servește. Ritualurile, afirmatiile pozitive, rugaciunile sunt mai puternice inaintea unei luni pline si au efect maxim. De asemenea, luna plina este momentul cel mai favorabil pentru o baie de curățare energetică.  Este un moment perfect pentru a-ți consolida puterea interioara și pentru a te îngriji de corp și minte.

Inaintea unei Luni pline  este perioada cea mai favorabila sa exersezi iertarea de sine pentru ceea ce trebuie sa eliberezi. Scrie ce vrei sa eliberezi apoi arde hartia.

De asemenea, scrie pe o hartie pentru ce esti recunoscator, pentru a-i reaminti subconștientului că există bine în viața ta, iar eliberarea este utilă și sănătoasă. Si cel mai important…da drumul la tot ceea ce nu iti mai foloseste.

Este posibil sa  ne trimita pe  o cale(uneori independent de vointa noastra) care ajută la accelerarea călătoriei sufletului nostru. Poate că ne-am gândit să mergem într-o singură direcție, dar Luna plina in leu ne  dezvălui o cale cu totul nouă, ne trimite pe un alt drum, un drum pe care pana acum nu l-am prevazut.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website