Luna plina in Rac, 30 decembrie 2020, ora 5:27, ora Romaniei

Dragii mei, in 30 decembrie 2020 este zi cu Luna plina in Rac. Emotiile pot ajunge la apogeu, dar daca sunt canalizate cu intelepciune este o ocazie geniala de a intui ce trebuie sa facem in 2021.

Luna plina in Rac  da un nou sens notiunii de casa si familie. In anul 2020, poate multi dintre noi am fost la un pas sa pierdem o persoana iubita, sau am fost blocati sa ne intalnim cu persoanele dragi si apropiate.Toate evenimentele dificile din acest an ne-au provocat sa punem mai mult accent pe sentimentele legate de familie si cei apropiati, sa apreciem mai mult notiunea de acasa, sa apreciem o fiinta iubita si apropiata, ne-au facut sa ne schimbam sistemul de valori. Suntem obligați să vedem cum schimbarea ne-a forțat să ne concentrăm asupra a ceea ce contează cel mai mult, iubirea celor apropiati, să fim recunoscători pentru lucruri precum sanatate, mâncare, adăpost și sprijinul celor dragi.Toata aceasta constientizare ne poate ajuta sa-i iertam mai usor pe cei care ne-au gresit, sa ne eliberam de resentimente, ura, tristete si atasamente morbide, care nu ne folosesc in evolutia spirituala.

Reevaluarea trecutului si detasarea de el fara resentimente, ne poate reda acum libertatea interioara. Dragii mei, cu cat intelegeti mai mult acest lucru  cu atat capacitatea de creatie si libertate interioara va fi mai mare, schimbarea vine din interior si se reflecta in exterior si in  situatiile si oamenii din viata voastra. Mai mult, pentru că Uranus trimite vibrații pozitive către această lună plină, s-ar putea să descoperiți că universul are o surpriză cu adevărat specială pentru cei dispusi sa faca o schimbare pozitiva.

Luna plina in Rac este momentul cel mai potrivit sa ne eliberam de tot ceea ce ne tine legati in trecut. Acest eveniment astrologic ne aduce mai aproape de familie si persoanele iubite incurajandu-ne in acelasi timp sa constientizam ce putem face pentru a imbunatatii relatia cu cei apropiati si persoanele iubite.A imbunatatii nu inseamna a-ti crea un atasament morbid fata de o persoana apropiata, ci a lasa acea persoana pe drumul ei sa fie libera. A imbunatatii nu inseamna a vrea binele cuiva cu forta, ci a intelege ca binele tau nu este si binele altuia si a incerca sa respecti alegerea altuia chiar daca nu esti de acord cu ea.

Luna plina in Rac este despre a ne trăi viaţa într-un mod care să respecte pe ceilalţi, dar şi nouă să ne facă plăcere să trăim. Să fim mulţumiţi cu viaţa noastră şi să ne adaptăm permanent schimbărilor, fără a rămâne cantonați în tipare şi scheme. Sustinuta de Uranus retrograd in Taur ea pledeaza pentru curajul de a ne delimita spatiul personal, drepturile, de a constientiza ce este esential pentru noi in cadrul unei familii.

Luna plina in Rac ne provoaca la schimbari care presupun tipare noi, obiceiuri noi, probleme noi, dar si solutii noi, sustine schimbarile de locatie si administrative.

În viaţa reală, toate acestea se pot traduce prin schimbarea stilului de viaţă, a dietei, a programului zilnic, a modului in care lucram.Poate este nevoie să spunem altei persoane lucruri pe care am vrut să le spunem de mult şi nu am avut curaj. Poate este nevoie să ne recâştigăm respectul celor din jur, iar pentru acest lucru este nevoie să ne schimbăm atitudinea. Poate este nevoie să ne schimbăm domeniul de activitate şi suntem nevoiţi să mergem din nou la şcoală, chiar dacă nu mai avem 20-30 de ani, sau suntem nevoiti sa iesim din zona de confort, poate pierderea unui loc de munca, ne provoaca sa ne folosim inzestrarile native, sau sa ne orientam catre o munca pe cont propriu. Suntem dispuşi să facem aceste schimbări? Avem curajul să ni le asumăm? Ce anume ne ţine să nu le facem? Ce ne ţine să stăm în ceea ce suntem acum şi să nu schimbăm nimic, cu toate că simţim că a venit momentul schimbării?

Se creează acum o deschidere energetică care ne oferă șansa de a schimba în mod semnificativ modul în care privim relatia cu trecutul, familia si tara natala. Atenția noastră este întoarsă spre interior și spre trecut.Ar trebui sa ne intrebam acum in ce masura suntem reprezentati de traditiile de familie si in ce masura suntem dispusi sa ne dezvoltam propriul model de viata. Este momentul sa oferim libertate unor persoane din familie, acceptand ca si acestia au propria lor viata, ca au nevoie de propriul spatiu si timp.

Luna plina in Rac ne ajută să clarificăm credințele vechi și modelele de gândire care diminuează claritatea și provoacă confuzie. Ne oferă șansa de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care ne impiedica sa fim autentici, sa ne exprimam creativ si cu incredere.

Relațiile anterioare, situațiile și rănile trebuie vindecate astfel încât să putem merge mai departe în viața noastră, fără bagaj emoțional și împrejurări care nu mai sunt relevante pentru creșterea și bunăstarea noastră.

Renuntarea la trecut necesita o extindere a constiintei, care la randul sau necesita schimbare si transformare.

Luna plina in Rac aduce o deschidere catre trecut, se produce un fel de trezire sufleteasca si putem fi vulnerabili fata de lucrurile la care opunem rezistenta. Acest lucru este valabil mai ales pentru atasamentul fata de aspectele negative ale trecutului, fata de amintirile triste, care  ne produc durere si care s-au implantat adanc in subconstient. Este momentul sa ne dam seama ca, aceste dureri, suferinte, ne tin pe loc si sa incercam sa le vedem dintr-un alt unghi, mult mai extins.Cu cat devenim constienti de acest lucru cu atat putem deveni mai liberi si cu o noua viziune catre viitor.

Este momentul cel mai favorabil sa  facem  pace cu noi înşine, o pace la care să nu mai renunţăm şi să înţelegem că victimizarea nu ne va ajuta de nici un fel, eventual ne va aduce o falsă compasiune din partea câtorva persoane de lângă noi. Ne va ajuta, în schimb, propria iertare, pentru că atunci nu ne mai atacăm pe noi înşine cu gânduri negative şi atunci ne dăm voie să vedem mult mai clar lucrurile, sa-i iertam si sa-i intelegem pe ceilalti

Când ne-am iertat pe noi înşine suntem, de fapt, un tot, în sensul că Mintea, Sufletul şi Sinele aleg să lucreze împreună, ajung să fie unul, iar atunci forţa noastră este mult mai mare, putând să concretizăm, mult mai uşor, ceea ce ne dorim să facem.

Dacă in acest moment ne simtim  confuzi este din cauză că nu reuşim să comunicăm cu Sufletul nostru, că nu reuşim să coborâm în inimă. De aceea, o rugaciune, o meditatie, o activitate artistica, o plimbare in natura şi îmbrăţişarea unui copac ne-ar ajuta mult pentru că ar elimina din energiile interioare care ne blochează şi ne-ar restabili echilibrul emotional si mental de care avem atata nevoie.

Luna plina in Rac pe fondul conjunctiei Saturn-Jupiter in Varsator ne provoaca sa  ne vedem interesul personal, prin prisma interesului colectiv. Ne putem simti prinsi intr-un program al karmei colective, fapt ce arata ca aici pe pamant suntem legati unul de celalat, sau cel putin putem avea sentimentul ca suntem in aceeasi miscare ce anima intreaga omenire, miscare ascendenta sau descendenta in functie de vibratia energetica pe care ne-am situat.Acest sentiment de dizolvare, de diluare in umanitate este foarte pregnant, problemele noastre sunt asemenea altora, sufletul nostru asemenea altora si chiar daca aveam fiecare dintre noi alte nazuinte, in final apartinem umanitatii, impartasim aceelasi destin cu ea. In acelasi timp vom realiza astazi si in zilele care vor urma cat de mult suntem afectati de consecintele unor gesturi, evenimente predestinate, si decizii colective, ale politicii si economiei internationale, dar de modul in care alegem sa traim si sa gandim fiecare la nivel individual putem sa aducem o imbunatatire sau o inrautatire a vietii noastre , si de asemenea putem sa participam la imbunatatirea sau inrautatirea  calitatii vietii unei comunitati.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website