Luna plina in Scorpion, 27 aprilie, ora 6:30, ora Romaniei

Dragii mei, Luna Plina in Scorpion  va îndeamnă să va descoperiti propria voastra putere și este un moment excelent pentru a  scăpa de  temeri vechi și obiceiuri limitative. Poate fi un moment intim și pasionat, puteti fi atrasi de experiente neasteptate, uneori bulversante care va schimba sau va vindeca. Informațiile care au fost atent ascunse ar putea iesi la suprafata, precipitând o criza și necesitatea reorganizării. Poate va simtiti mai provocati decat de obicei de persoana care va sta alaturi, puteti ajunge pana la confruntari, la riposte dure sau categorice, dar toate aceste experiente va obliga sa faceti o schimbare sanatoasa in viata voastra, sa va detasati de o relatie  devenita toxica.Poate ca sursa de toxicitate este un aliment sau o situatie de viata ca va nemultumeste si genereaza o stare psihica de disconfort.

Este momentul sa ne eliberam de sentimentele negative(ura , resentimente, frustrare, tristete) care ne blocheaza accesul catre lumina, iubire si bucurie, numai in acest mod vom ajunge sa detinem controlul asupra vietii noastre .

Iert si eliberez pe oricine m-a ranit.

Cer tuturor puterilor ceresti să mă ajute să eliberez și să dau drumul la tot ceea ce nu imi foloseste si nu este benefic pentru mine. Fie ca aceasta curatare si eliberare sa-mi aduca vindecarea, pacea si armonia de care am atata nevoie.

Ma simt libera .  Am încredere că totul este bine, chiar și când vremurile sunt întunecate. Nimic din exterior nu ma poate limita, controla si  destabiliza, atata timp cat in interiorul meu exista credinta, pace, iubire si armonie.Sunt impacata cu mine si cu tot Universul. Ma simt in siguranta.

Ceva neașteptat  vine sa va trezeasca. Uneori aceasta trezire necesita iesirea din zona de confort cu care ati fost obisnuiti. Alteori aceasta trezire necesita o pierdere, dar orice pierdere suferita acum va poate ajuta sa castigati ceea ce va ajuta cu adevarat. Nu putem schimba o situatie negativa din viata noastra, dar ne putem schimba atitudinea fata de ea, totul se poate rezolva daca se modeleaza atitudinea. Aceste noi moduri de a ne privi pe noi insine si lumea in care traim ne pot ajuta  sa ne transformam pozitiv viata.

Luna plină în Scorpion este răspunsul tau emoțional la o nevoie care este adânc înrădăcinată în țesătura sufletului tau.Dar ar trebui sa te intrebi acum daca ceea ce iti doresti si iti produce o placere lumeasca este neaparat benefic pentru tine . Este foarte posibil ca atasamentul morbid , pasiunea, obsesia, patima, sa te impiedice sa vezi clar si sa te desprinzi de o situatie toxica care iti produce durere, ….pentru a face acest lucru trebuie sa te eliberezi de vicii, obsesii, sentimente negative, sa elimini tot ceea ce te tine intr-o stare de prizonierat.Toate sentimentele negative din interiorul tau te-au impiedicat sa accepti o situatie, te-au facut sa crezi ca este mai sigur sa negi realitatea decat sa te confrunti cu ea.

Conjuncția Mercur-Uranus  ne amintește că orice răsturnare care se întâmplă acum este în cele din urmă importantă pentru fericirea noastră pe termen lung.  Marele haos al transformării, la care asistam in acest moment deși uneori terifiant în puterea sa, poate deveni și o experiență de eliberare .

Este momentul întoarcerii către noi înșine, locul în care ne simțim cel mai bine și de care, din păcate, am fugit, iar această fugă ne-am justificat-o prin tot felul de scuze, aparent bine întemeiate. Da, este un prag foarte important al evoluției noastre la care este păcat să-i dăm cu piciorul.

Cu cât ne opunem mai mult acestei energii a schimbării cu atât ne vom simți mai agresați de ea. Mai bine ne găsim timp să medităm cu ea, să ne deschidem în fața ei și să îi permitem să ne inunde structurile și să facă schimbările de care avem nevoie în evoluția noastră.

Reflectati asupra oamenilor din relațiile anterioare sau actuale care vă provoacă dificultăți. Luați notă de orice sentimente negative, senzații din corpul vostru sau amintiri care apar. Lăsați lumina să intre și să elibereze toate frustrarile, neiertarile, sentimentele negative din corpurile voastre energetice. Este necesara o repunere in ordine a relatiei cu trecutul.
Eliberez toate regretele trecutului.
Eliberez toate suferinţele şi toate durerile, tristeţea şi toate legăturile până la al şaptelea neam.
Eliberez toate legăturile nepotrivite de la Facere până acum cu toţi pe care i-am cunoscut în această viaţă, chiar dacă sunt decedaţi.

Se cere rezolvarea definitiva a traumelor, depasirea nemultumirilor prin detasarea de contextele vechi care au produs suferinta, intarirea sufleteasca prin renuntare la invinovatire, printr-o acceptare inteleapta a situatiei in care va aflati, prin iertare, compasiune, detasare, intelegere.
Este momentul in care sufletul are nevoie sa se elibereze de tot ce este rau, obligandu-va sa faceti lumina acolo unde ati cronicizat o situatie de viata. Este o perioada favorabila sa aduceti pace si echilibru in sufletul vostru prin modelarea gandirii, iertare, impacare cu cei apropiati.Este momentul sa intelegeti ca majoritatea bolilor au drept cauza emotiile voastre, care si ele au drept cauza propriile voastre ganduri si conceptii de viata, perceptiile si semnificatiile pe care le dati vietii.

Pentru mulți, efectul lunii pline în Scorpion  va fi sentimentul de a fi la o răscruce de drumuri. Decizia de a părăsi un loc de muncă, de a vă muta într-o locație nouă, de a schimba un contract, de a pune capăt unei relații sau de a începe una poate apărea în acest moment.

Dacă omenirea, la nivel global, îşi dă, în acest moment, examenul de maturitate spirituală, şi noi ne dăm, tot acum, la nivel de individ, examenul întoarcerii la Dumnezeu, al înţelegerii puterii Sale, dar mai ales a accesării şi folosirii acestei puteri spre binele nostru şi al celorlalţi. Fiecare este nevoie să-şi facă ordine în propria ogradă şi să o lumineze cât mai bine cu putinţă.

De fapt, acum, în această perioadă, una dintre provocările noastre este să rămânem noi insine pozitivi, curajosi, in fata fricilor si a isteriei care se creaza in prezent prin toate informatiile negative, cu scopul de a ne mentine vibratia la un nivel scazut si astfel sa ne poata controla. Daca accesam puterea divina din interiorul nostru putem sa facem fata energiilor negative din exterior care astazi sunt mult mai active. Cand manifestam credinta si iubirea nimic din exterior nu ne poate perturba. Da fapt, linistea si libertatea  vor veni în funcţie de modul în care reuşim să ne păstrăm identitatea, modul în care ne folosim de intuiţie pentru a accesa Înţelepciunea Universului şi a descărca, de acolo, ceea ce noi avem nevoie în evoluţia noastră.

Luna noua in Scorpion ne provoaca sa ne indreptam atenția  asupra sănătății noastre energetice, curățându-ne aura și energia spațiului nostru.

Fie ca fiecare dintre noi sa fie binecuvantat cu iubire, pace si intelepciune.

Fie ca noi să fim eliberați cu fericire de ceea ce ne terorizează.

Fie ca noi să fim fără compromisuri în căutarea adevărului. Fie ca noi să fim neobosiți în eforturile noastre de a transforma răul în bine.

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website