Luna plina in Taur, 31 octombrie 2020

Dragii mei, in 31 octombrie este zi cu Luna plina in Taur. Fiecare Luna plina ne ofera ocazia de a reexamina ceea ce am facut in trecut. Pe Luna plina in Taur ne putem concentra în mod special pe bunastarea materiala si sufleteasca, ne face mai atenti la ceea ce  putem pierde, accentuandu-ne dorinta de a pastra ceea ce avem intr-un mod aproape violent. Dar astazi incercarea de a tine cu forta un bun sau o persoana ne poate conduce la esecuri si pierderi(de persoane, bunuri, incredere, faima sau bani). Luna plina in Taur, influentata de Uranus retrograd in Taur  avertizeaza ca orice bagaj emoțional(nemultumiri, tristete, posesivitate, gelozie, ) pe care nu l-am eliberat încă este posibil să apară în corp prin simptome fizice.
Trebuie sa lasam in urma prejudecati si tipare de gandire invechite si sa facem loc pentru noi perspective, vedeti, Marte si Mercur inca sunt in perioada retrograda.De asemenea, trebuie sa devenim mai constienti de obiceiurile nocive care ne impiedica sa evoluam.

Este un moment de trezire, care uneori se poate produce intr-un mod neasteptat , bulversant, in urma unor evenimente, alteori se poate produce in urma constientizarii.

Uranus in Taur care influenteaza aceasta luna plina,  încearcă sa ne elibereze de tot ceea ce ne trage înapoi și încetinește progresul nostru înainte (Uranus = Libertate). Dar uneori felul în care acționează ne poate șoca, iar schimbările care au loc, dacă nu suntem pregătiți pentru ele, vor fi percepute brusc negativ. Aspectul are implicatii si la capitolul relational, luna plina se formeaza pe casele de relatii. Detasarea de asteptarile pe care le aveti fata de altii este un pas inainte. Puteti intelege mai usor ca nimeni nu va datoreaza nimic si ca tot ceea ce obtineti trebuie sa se bazeze pe propriile voastre eforturi.

Daca de exemplu astazi, iti pierzi locul de munca, Uranus te provoaca sa iti folosesti inzestrarile native, sa faci ceva pe cont propriu. Esecul din prezent poate fi o mare sansa in viitor.

Pentru persoanele incapatanate, conservatoare, care isi creaza atasamente puternice va fi dificil sa se adapteze la schimbarile neasteptate cerute de Uranus in Taur: Principala calitate în această perioadă ar trebui să fie flexibilitatea și disponibilitatea de a va adapta la schimbările care au loc in special in domeniul financiar, munca, afaceri si valori personale.

Luna plina in Taur ne poate aduce o mare nevoie de siguranta materiala, acest lucru ne poate impinge sa reflectam mai mult asupra muncii noastre, a talentelor, mijloacelor si a imprejurarilor de pe urma carora putem scoate un maxim de profit.

Luna plina este influentata de Uranus retrograd  in Taur, vedeti, formeaza o conjunctie cu Luna in Taur si o opozitie cu Soarele in Scorpion. Aceasta configuratie astrala vine să ne scoată din moleşeală şi să ne facă să ne punem semne de întrebare legate de modul în care noi relaţionăm cu prosperitatea, de modul în care ne deschidem în faţa ei şi cât de mult ne dăm voie să o primim în viaţa noastră.

Un proverb spunea că: „Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă în traistă!”. Ce ne facem dacă „traista” noastră este cusută la gură şi nu poate intra nimic în ea sau are doar o deschidere mică, ceea ce nu permite altor lucruri mai mari să intre acolo? Pentru că în lucrul cu energia prosperităţii depinde foarte mult şi de „traista” pe care noi o avem, adică de cât de mult ne dăm noi voie să primim această energie în viaţa noastră, cât de mult vrem să ne bucurăm de ea şi cât de mult vrem să îi folosim darurile.

Daca astazi ne plangem de starea de lipsa, daca avem probleme financiare inseamna ca mentalitatea legata de bani si prosperitate este gresita, inseamna ca nu ne folosim la maxim talentele pe care le avem. Şi, aşa cum se spune tot mai des, oricât de enervant ar părea, dacă vrem să schimbăm exteriorul este musai să începem să lucrăm la interior, poate este momentul să ne asumăm curajul să facem schimbările necesare pentru a da voie prosperităţii să curgă liber în viaţa noastră.  Este momentul sa ne creăm noi tipare bazate pe prosperitate. Dar pentru a face asta trebuie  să dizolvăm toate aceste blocaje pe care le-am ridicat în calea prosperităţii! Ne-ar ajuta dacă ne-am face un inventar al situaţiilor în care am refuzat lucruri, oportunităţi etc., al situatiilor in care nu ne-am folosit inzestrarile native, dar şi al situaţiilor în care ne-am mulţumit cu puţin, cu mult prea puţin faţă de cât meritam,  nu neapărat pentru a ne face autocritica, ci pentru a observa tiparul pe care l-am creat şi să înţelegem astfel cum îl putem distruge.

Numai prin credinţă putem depăşi toate scenariile mentale pe care ni le facem atunci când nu ştim cum o să fie lucrurile, prin credinţa că Tatal ceresc are planul Său cu noi şi că nu suntem la voia întâmplării.
Începând de astăzi putem începe să construim o nouă versiune a noastră, numai că este nevoie să ne-o asumăm, să ne-o dorim şi, mai ales, să trecem la muncă pentru a o realiza, altfel, nu vom rămâne decât cu niște vise frumoase, dar niciodată realizate.

Să ne dăm voie să avem momente de revelaţie şi de conștientizare! Să ne dăm voie să pornim pe drumuri noi! Să ne dăm voie să ne schimbăm! Să ne dăm voie să fim fericiţi! Să ne dăm voie să ne iubim mai mult! Să ne dăm voie să …vedem lucrurile altfel…

Pentru a începe să creăm un tipar nou, este nevoie să scăpăm, în primul rând de cel vechi. Cum? În primul rând identificându-l, scriind pe hârtie toate simptomele pe care le avem atunci când ne raportăm la el. Pasul următor este să începem să nu mai facem acţiunile pe care le făceam şi începem să ne formăm noi obiceiuri. Începem să schimbăm un tipar, din mentalul nostru, cu un alt tipar mult mai bun, iar pentru acest lucru este nevoie să realizăm noua activitate timp de 40 de zile consecutiv. Dacă se întrerupe o zi, cele 40 de zile se resetează, până când vom reuşi să facem acest lucru fără întrerupere. După ce am făcut cele 40 de zile, se poate ajunge cu uşurinţă la 120 pentru că obiceiul de a munci în noul mod este deja în noi. Întrebarea este, cât dorim sau cât de presaţi suntem să ne schimbăm?

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website