Luna plina in Varsator, 3 august 2020, ora 18:58(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna plina in Varsator  se formeaza pe casele de relatii si  se conecteaza negativ cu Uranus in Taur. Acest aspect astral  aduce un nou mod de abordare a relatiei cu cei apropiati, a relatiei conjugale. Acest aspect astral declanseaza elementul surpriza, soc sau frustrare in urma descoperirilor emotionale.Poate exista o dorinta sau nevoie de a va desprinde de modele vechi, iar tentatia poate fi aceea de a forta evenimentul.

Exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata, de prizonierat, care stagna de mult timp. Este indicat sa fiti receptivi la schimbare dar fara a miza totul pe ura, resentimente, revolta, razbunare. Poate ca, alti oameni sau partenerii de viata va forteaza sa va schimbati conceptiile, punandu-va in situatia unor contexte neasteptate sau complicate, poate ca, ies la iveala anumite informatii,  din trecut care schimba destinul intr-un minut.

Luna plina in Varsator ne ofera o oportunitate de a explora nevoile noastre emotionale, este un moment in care frustrarile sentimentale, nemultumirile, ajung la suprafata, la lumina. Relatiile pot fi contestate, rupte sau intarite intr-un mod cu totul neasteptat, uneori bulversant.

Mercur in Rac(vocea comunitatii) se afla si el in casa relatiilor in opozitie cu  conjunctia Pluton retrograd-Saturn retrograd. Aceasta configuratie astrala tinde să stârnească controverse și discutii. Pot iesi la iveala multe nemultumiri, si vom putea auzi multe voci reclamand interzicerea libertatii si a drepturilor.(vedeti si careurile Marte-Jupiter retrograd;Marte-Pluton retrograd) Nevoia de independenta, libertate  este imensa, cu o tendinta accentuata de a contesta autoritatile si de a le jena prin impulsivitatea noastra. Dar, libertate înseamnă sa accepti ceea ce nu poti schimba și să fii responsabil pentru ce ai creat, înseamnă să te cunoști, să-ți observi gândurile și să le alegi pe cele benefice ție, înseamnă să ai capacitatea de a-ți schimba propria stare lăuntrică, de a privi o situatie dificila dintr-un alt punct de vedere, mult mai intelept.

Luna Plina in Varsator  ne provoaca sa ne depasim limitele date de prejudecati Aceasta schimbare poate fi salvatoare, dar putin inconfortabila pentru cei care nu inteleg ca trebuie sa renunte la prejudecati. Este foarte important acum sa vedeti ceva valoros in fiecare fiinta umana.Dar nu puteti vedea frumosul in altul daca voi nu ati creat frumosul in viata voastra. Daca nu va iubiti suficient, nu veti putea niciodata sa-i iubiti pe cei de langa voi.

Acceptand ca oamenii sunt diferiti, va eliberati de judecatile subiective si ideile preconcepute pe care le-ati putea emite la adresa lor. Abia atunci toate piedicile din calea iubirii adevarate se pot narui.
Aceasta acceptare va ajuta sa deveniti niste oameni liberi, sa oferiti libertate celor din jurul vostru si sa aveti mai mult control asupra destinului vostru.

Luna plina in Varsator se conecteaza pozitiv cu Marte in Berbec. Acest aspect astral semnifica curajul  care se sprijină pe un suflet deschis si puternic, care poate manifesta iubirea, atat fata de noi insine cat si fata de ceilalti.
Curajul înseamnă că alegem să mişcăm lucrurile în viaţa noastră, că vrem să fim creatori. Curajul înseamnă că toate obstacolele pe care le întâlnim le privim ca pe provocări şi nu ca şi nişte piedici, că ne este uşor să ne asumăm riscuri.

Pe de altă parte, putem folosi energia  venita de la Marte in Berbec pentru a arde tot ceea ce nu ne mai este de folos, pentru a scăpa de tiparele vechi limitative, de credinţele care ne ţin pe loc.  În acelaşi timp putem să începem să ne creăm tipare noi, obiceiuri noi, care să ne ajute sa traim si sa fim cu adevarat liberi indiferent de contextul de viata in care ne aflam.

Luna plina in Varsator este favorabila pentru a crea un nou obicei care să ne ajute să trecem peste comoditate, să depăşim starea de non-acţiune şi de amânare. Putem, de exemplu, să ne propunem să facem mişcare în fiecare dimineaţă şi atunci ziua noastră va demara altfel.

Luna plina in Varsator ne provoaca sa avem curajul să ne deschidem în faţa vieţii şi a darurilor pe care ni le aduce. Cu cât ne deschidem mai mult, cu atât ne armonizăm mai mult cu viaţa. Să ne lăsăm Sufletul liber  şi să-l lăsăm să zburde. Să-i dăm voie să creeze, dar mai ales să fie fericit şi să  ne înveţe şi pe noi fericirea, pentru că fericirea nu poate fi simţită decât de acolo, din interiorul Sufletului nostru. Să-i dăm, aşadar voie, Sufletului nostru să reînvie, iar odată cu el, să reînviem şi noi, să ne aducem aminte ca suntem iubire şi suntem creatii divine. Sa ne dam seama acum cata viata este in noi, cat chef de a trai, cata vioiciune, spontaneitate si creativitate.

Luna plina in Varsator ne provoaca să ne regăsim iubirea de Sine și să avem grijă de visul nostru, pentru a avea o motivație puternică în viață! Odată resimţită această iubire faţă de noi înşine, putem sa-i iubim pe ceilalti ,si sa-i acceptam asa cum sunt, incepem sa atragem lucruri frumoase catre noi, iar oportunitatile ni se deschid la tot pasul.

Iubirea de Sine nu se învață ușor, mai ales atunci când, vieți la rândul, am învățat că iubirea de Sine este mândrie, atâta timp cât ne-am creat tipare de a-i servi pe alții și de a ne crea o falsă bucurie din mulțumirea celor pe care îi serveam, fără a face nimic concret pentru noi.

Este nevoie să coborâm în interiorul Sinelui nostru și să distrugem aceste tipare,  in timp ce facem acele lucruri  care să ne aducă bucurie.
Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.” se spune în Evanghelia după Matei, capitolul 7. Să cerem să înțelegem ce anume ne blochează în manifestarea iubirii de Sine, pentru   a înlătura mult mai ușor toate aceste tipare și blocaje.

Creativitatea  din noi va ieşi cu siguranţă la suprafaţă, aşa că ar fi bine s- o  lăsăm să se manifeste.  Să-i dăm voie, cel puţin, să pună bazele noului nostru proiect şi să notăm, cât mai detaliat, ideile pe care le avem.

În momentul în care ne iubim pe noi înşine suficient de mult, vom incepe să avem grijă şi de noi, să ne dăm voie să renunţăm la situaţiile, oamenii, tiparele care ne produc dezechilibre….. în acel moment vom dori să ne bucurăm de viaţă în mod echilibrat, în care să găsim timp şi energie atât pentru muncă, dar şi pentru relaxare, atât pentru ceilalţi, cât şi pentru noi şi visele noastre si putem avea curajul sa le punem in aplicare cu succes.

Luna plina in Varsator ne ofera sansa de a schimba in mod semnificativ modul in care percepem realitatea. Ne oferă șansa de a ne elibera mintea de tipare invechite de gândire care ne reduc potențialul de a fi autentici, creativi și de a participa cu entuziasm la co-crearea vieții noastre.

In urmatoarea perioada fiecare dintre noi primeste sansa de a schimba ceva care a fost blocat si de a explora puterea de eliberare a noilor nivele de evolutie.Pentru a depasi aceasta perioada este nevoie de detasare si intelepciune. Asta nu inseamna sa fiti nepasatori, ci doar sa aveti abilitatea de a privi evenimentele dintr-o alta perspectiva, mult mai inteleapta.Pe masura ce perspectiva voastra se schimba si veti vedea totul altfel, puteti intelege diferit experientele din viata voastra.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website