Meditatia iertarii la Luna plina in Pesti, 2 septembrie 2020

Astăzi și pentru totdeauna aleg sa iert si sa ma iert. Mă eliberez de orice vinovăție , rusine si regret. Ma eliberez de orice lucruri rele care mi s-au întâmplat sau orice lucruri rele pe care le-am făcut. Îmi iert orice rău pe care l-am facut când eram mai tânăra, și mă iert pentru orice am făcut vreodată prin care i-am suparat pe parintii mei. Renunt la orice negativitate și mă eliberez de legături inutile care altfel m-ar ține jos și îmbrățișez frumusețea și harul care se află în mine, deoarece în adâncul meu știu că spiritul meu este pur. Mă iert pe mine și pe ceilalți și nu mai am nici un resentiment la adresa lor.

Îmi cer scuze pentru greșelile trecute, deoarece văd acum că erau lecții pe care trebuia să le învăț. Am dat drumul la obiceiuri vechi care nu mă mai servesc și le înlocuiesc cu abundență iubitoare, pentru a putea simți bucurie în inima mea. Îmi curăț nu numai corpul, ci și mintea și sufletul, astfel încât să fiu curata spiritual și emoțional. Îmi eliberez inima de amărăciune și ii permit din nou iubirii să locuiasca in sufletul meu. Mă predau frumuseții care este în jurul meu și îmi reamintesc că sunt o ființă iubitoare și aleg să dau și să primesc iubire.

Mă iert că am făcut fapte proaste, că am vorbit rău oamenilor, inclusiv familiei și prietenilor mei. Mă iert că am rănit sau am supărat pe oricine, indiferent dacă a fost intenționat sau întâmplător.Ii iert pe altii care m-au jignit si m-au facut sa sufar, ma eliberez pasnic de ei.

Mă iert pentru toate perioadele în care nu am simțit că sunt suficient de buna sau nu sunt suficient de demna și m-am împiedicat să am cea mai bună viață posibilă pentru că mă simțeam nesigură. Eliberez toate judecățile și criticile față de alți oameni și față de mine și sunt conștientă de gândurile mele și de acțiunile mele. Mă iert și mă curăț de orice sentiment negativ față de oricine cu care am fost într-o relație, indiferent dacă ceea ce s-a întâmplat a fost vina lor sau a mea. Ma eliberez de trecut și nu mai dau vina pe nimeni pentru ce s-a intamplat. Mă iert pentru orice greșeli pe care le voi face în viitor, deoarece știu că intenția mea este să fiu o persoană bună și să fac tot ce pot să fac.Am dat drumul la orice sentimente negative: ura, tristete, vinovatie, resentimente si nu mai tin minte raul facut chiar daca amintirile revin in mintea mea.

Sunt recunoscatoare pentru fiecare respirație pe care o respir, pentru fiecare minut pe care îl petrec pe această planetă și pentru toată lumea care este în viața mea. Stiu că sunt binecuvântata și mă iert cu adevărat pentru ca am momente cand uit, ca sunt iubire, ca, sunt o creatie divina si ca, credinta este cea care ma ajuta sa depasesc orice incercare. Accept că nu sunt perfecta și sunt doar om, și, deci, mă iert. Ma iubesc.Imi iubesc viata si oamenii care ma inconjoara.Trecutul meu nu are putere asupra viitorului fabulos pe care il creez astazi.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website