Mesajul astrelor pe luna decembrie 2020

Dragii mei, am ajuns la sfarsitul unui an care a adus foarte multe provocari. Luna decembrie este bogata in evenimente astrologice care au menirea de a schimba soarta omenirii in urmatorii  ani si ma refer aici la Eclipsa totala de Soare in Sagetator care are loc in 14 decembrie 2020, dar mai ales la conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator din 21 decembrie 2020 , conjunctie care ne introduce in lumea noua,  numita in astrologie epoca Varsatorului, care aduce eliberarea omului din limitarile sale fizice si din constiinta sa telurica intr-o formula care va impaca deplin spiritul cu materia. Conjunctia Saturn-Jupiter se formeaza in zodia constiintei . Constiinta inseamna cunoastere de sine, o etapa ce urmeaza a fi depasita cand fiinta umana isi va constientiza pe deplin natura divina.

Luna decembrie incepe cu intrarea lui Mercur in Sagetator, mai precis pe 2 decembrie. După perioada profundă și uneori întunecată a lui Mercur în Scorpion, această schimbare de semn poate aduce un optimism atât de necesar și speranță pentru viitor. Mercur in Sagetator va da energie, entuziasm, incredere, care pot topi orice dificultate, dar Mercur in Sagetator se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti. Entuziasmul poate merge pana la neglijarea riscurilor sau a consecintelor, spiritul propagandist poate merge pana la exagerarea adevarului sau deformarea lui, intelepciunea poate merge pana la fanatizarea credintelor.

Marte( planeta actiunii, a energiei) se afla in Berbec in mers direct, ne sustine propriile actiuni bine dirijate, motivate, structurate, ne ajuta sa ne fixam tintele, dar acest Marte se conecteaza negativ cu Pluton in Capricorn, poate scoate la iveala nemultumiri care produc tensiuni si nervozitati.De aceea este necesar sa ne inarmam cu rabdare, calm, sa facem tot ce depinde de noi intr-o situatie data, dar fara ura, fara resentimente, fara a miza totul pe gestul de revolta, sa acceptam ceea ce nu putem schimba.

Marte începe  luna decembrie la 17 grade Berbec și se deplasează cu 10 grade până la sfârșitul lunii decembrie la 27 grade Berbec. Aceste grade sunt aproape identice cu cele din luna august a acestui an. Dacă vă întoarceți  la acea vreme, veți putea să vă reconectați la orice planuri sau acțiuni pe care ati vrut sa le puneti in aplicare înainte ca Marte să devină retrograd în septembrie. Ce a fost pus în așteptare? Unde au existat întârzieri? Unde te-ai simțit frustrat sau blocat? Abia la începutul lunii ianuarie, ar trebui să începem să simțim un sentiment de control și mișcare  în viețile noastre și să începem să găsim răspunsurile la întrebările puse mai sus, cu toate ca vor ramane inca tensiuni si nemultumiri, care scapate de sub control pot aduce haos, dezorganizare si instabilitate.

Pe 14 decembrie 2020 are loc Eclipsa totala de Soare in Sagetator . Aceasta eclipsa este ideala pentru noi inceputuri, pentru plantarea semintelor și stabilirea intențiilor, în special pentru lucrurile pe care vreti să le dezvoltati și să le manifestati.Este de asemenea importanta pentru a verifica daca semnificatiile si perceptiile voastre despre lume si viata va sustin cresterea spirituala si va aduc fericirea.

Pe tot parcursul lunii decembrie este important să acordăm atenție ideilor și oportunităților care reapar la suprafață, astfel încât să putem crea noi începuturi interesante pentru noi înșine, odata cu Eclipsa totala de Soare in Sagetator.

Înainte de a vorbi despre mișcarea interesantă a lui Jupiter și a lui Saturn care se mută în inovatorul Vărsător, aș dori să subliniez că ambele planete vor petrece câteva zile la punctul anaretic de 29 de grade Capricorn. Saturn va fi la 29 de grade în perioada 7-17 decembrie, iar Jupiter va fi la 29 de grade în perioada 14-19. Acest lucru poate indica o criza, o urgenta de a finaliza lucrurile inainte ca planetele sa intre in Varsator.

În 17 și respectiv 19 decembrie, Saturn și Jupiter se mută în semnul aerian Vărsător.

Saturn a avut o mică incursiune în Varsator  la sfârșitul lunii martie – dar a ajuns doar la aproape 2 grade înainte de a intra în mișcare retrogradă. Momentul a fost interesant  deoarece a semnalat începutul blocajelor și izolarea de grupuri și prieteni.

Acum, când Jupiter și Saturn intră amandoua în Vărsător, obiectivele noastre sunt orientate spre a face schimbări care, sperăm, să susțină schimbarea și libertatea după frământările și restricțiile pe care le-a adus 2020, dar nu va fi usor si in dorinta nevoii de schimbare vor aparea blocaje pe toata perioada anului 2021, cand aceste planete se vor afla in careu cu Uranus in Taur. Totusi conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator va aduce modalitati inovatoare de a ne imbunatati viata personala, dar si modalitati prin care putem contribui la eforturile colective. Este important pentru fiecare dintre noi sa vedem interesul personal prin prisma interesului colectiv.

Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator încurajează gândirea liberă, si ne inspira sau ne obliga sa ne reinnoim modul de viata, nimic nu ramane la fel de aceea ar fi recomandat sa fim receptivi la schimbarile care vor urma, sau poate vom fi obligati sa ne adaptam noilor contexte care se formeaza in viata noastra.

Mercur și Soarele se mută în Capricorn pe 20 și respectiv 21, aducând mai multa luciditate si simt practic. Ne putem gândi la planuri concrete pe care am vrea să le facem pentru viitor și la pașii pe care trebuie să-i facem pentru a le vedea realizate.

Luna decembrie și anul 2020  se termină cu Luna Plină in Rac.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website