Mesajul lui Mercur in Berbec, 4 aprilie-19 aprilie

Dragii mei, planeta comunicarii, Mercur , traverseaza zodia Berbec, in perioada 4 aprilie-19 aprilie Trebuie sa invatati acum, sa luati decizii in conditii de criza, sa renuntati la incapatanare, sa nu opuneti rezistenta la schimbare si sa incercati sa gasiti solutii la dificultatile din trecut.

Mercur in Berbec, va ajuta sa va traiti din plin convingerile, va poate aduce curajul sa puneti in aplicare inspiratiile, intuitiile, talentele, constientizate pe Mercur in Pesti. Mercur in Berbec scoate la iveala adevarul ascuns de Mercur in Pesti si va provoaca la un proces de autoanaliza a modului in care ganditi. Acum este momentul sa aveti mai mult curaj sa va priviti iluziile, confuziile, minciunile, sa vedeti realitatea asa cum este ea nu cum v-ati inchipuit-o voi.

Circumstantele de viata va permit sa indrazniti mai mult, sa aveti curajul sa spuneti raspicat ceea ce va nemultumeste si sa luati masuri in acest sens, dar , unii dintre voi puteti avea tendinta de a actiona dupa primul impuls, situatie care ar putea sa aduca conflicte sau neplaceri cu ceilalti, de aceea se recomanda sa ganditi de doua ori inainte de a actiona, vedeti, Mercur in Berbec se conecteaza negativ cu Pluton in Capricorn. Trebuie sa aveti grija acum, de atitudinea agresiva, asprimea si exigenta fata de altii.

Acum pot iesi la iveala nemultumiri neexprimate, care pot degenera in conflicte de aceea, se recomanda sa nu va consumati in conflicte inutile asupra carora nu aveti nici un control sau responsabilitate. Trebuie sa va inarmati cu calm si rabdare, impulsivitatea, teribilismul, riscul, nervozitatea, va pot costa foarte mult, acum.

Nevoia unor orientari personale noi se face simtita de ceva vreme, iar acum, odata cu  intrarea lui Mercur in Berbec  care formeaza aspecte favorabile cu planetele in Varsator, Jupiter si respectiv, Saturn, veti fi pregatiti sa actionati.  Sunt zile in care totul depinde de voi, de deciziile pe care le luati, de atitudinea voastra, puteti da evenimentelor turnura si valoarea pe care o doriti, multe situatii din viitor depind de alegerile pe care le faceti in aceste zile.

Aspectele benefice pe care le primeste Mercur in Berbec de la Jupiter, in Varsator, Saturn in Varsator si Marte in Gemeni atrag dupa sine o serie de oportunitati, o trezire interioara, care vor deschide noi perspective personale, financiare si profesionale. Veti avea parte, de asemenea, de idei creatoare, inedite, daca va descatusati curiozitatea si va lasati mintea sa hoinareasca in alte directii. Este pur si simplu o chestiune de perceptie a unei provocari sau a unui proiect dintr-o perspectiva diferita si de a urma apoi un traseu in directia unor solutii inovatoare.

Este o perioada de agitatie si instabilitate, totul se poate derula intr-un mod rapid si neasteptat, de aceea, este nevoie sa va inarmati cu rabdare si echilibru. Puteti avea o mare dorinta de schimbare, adesea distrugand vechile obiceiuri, fara sa aveti certitudinea ca obtineti altceva in schimb, deci trebuie sa fiti atenti schimbarea de dragul schimbarii va poate arunca intr-un mare haos.

Marte in Gemeni formeaza o receptie mutuala cu Mercur in Berbec ceea ce imprima gandirii voastre mai mult dinamism, va stimuleaza curajul de a declansa o actiune sau o activitate pe care v-ati propus-o anterior.Puteti fi mai energici, categorici, certareti sau critici, dar aceste tensiuni si critici pot fi uneori constructive, va provoaca si va constrang sa iesiti din amorteala, teama, fixitate.
Acest context astral va provoaca sa gasiti solutii ingenioase la dificultatile din trecut, aduc foarte multe discutii, dezbateri,negocieri, dar pot aduce si clarificari in orice tip de parteneriate.

Mesajul pe care il aduce Mercur in Berbec, este acela ca, Adevarul va calauzeste si va umple de energie, va elibereaza, iar gandurile si cuvintele voastre abia atunci vor avea putere si vor lucra in beneficiul vostru cel mai inalt. Daca cultivati adevarul, puteti crea o armonie intre ceea ce ganditi si ceea ce simtiti si cuvantul vostru va avea putere si va lucra in favoarea voastra. Asa cum a spus Iisus:,,Cunoasteti adevarul si adevarul va va elibera”.

Dragii mei, este momentul sa fiti indrazneti si vizionari, sa aveti curajul de a veni cu idei originale, si de a deschide un nou drum in viata voastra. Este posibil acum ca, proiectele si activitatile de succes sa nu fie cele care urmeaza un tipar, ci cele care speculeaza noul, care promoveaza ideile avangardiste, ce propun ceva original, spectaculos, senzational, stimuleaza gandirea si provoaca reactii.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website