Mesajul lui Venus in Rac, 7 august-6 septembrie

Dragii mei, Venus, planeta iubirii, a frumusetii, a creativitatii, a banilor,  a relatiilor parteneriale(intime sau de colaborare) a intrat in zodia Rac si sta aici pana in 6 septembrie 2020.

Venus in Rac pledeaza pentru folosirea compasiunii, tolerantei, iertarii, in toate relatiile umane, cu alte cuvinte este momentul sa fiti mai sensibili, mai toleranti cu semenii vostri, sa includeti in actul relationarii dimensiunea afectiva, astfel descoperiti intelesuri subtile ale unor relatii, puteti capta informatii mai complexe despre o situatie negativa traita in trecut.

Este posibil sa intalniti situatii care evoca trecutul cu scopul de a regla relatia cu acesta, de a va desprinde intr-un mod armonios, nedureros, prin intelegere, iertare si iubire.

Venus in Rac poate aduce excese culinare pe un fond emotional, care va pot aduce cateva kilograme in plus, deci atentie la atitudinea fata de mancare, pofta, lacomia, nevoia de senzatii puternice va pot aduce probleme de sanatate, puteti acumula toxine in organism. La unii dintre voi, mancatul poate sa devina un mod de a va iubi, de a va proteja, dar excesele culinare sunt de fapt o lipsa acuta de atentie si iubire.

Racul este o zodie cardinala de apa, care se refera la emotii, dragoste, familie, fertilitate, copii. Aceasta înseamnă că aveți o energie foarte puternică pentru a aprinde fluxul de abundență în viața voastră, atât în ​​dragoste, cât și în bani, în următoarele câteva săptămâni.

Este o perioada favorabila pentru fertilitate, mai ales pentru nativele care s-au nascut in Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara, Rac. Sunt posibile impacari si vindecari miraculoase, revederi fericite cu persoanele pe care nu le-ati mai vazut, reuniuni familiale de neuitat.

Este o perioada favorabila pentru redecorari ale imobilului in care locuiti. Se poate consolida relatia conjugala sau familiala printr-un proiect comun sau prin aparitia unui copil.

Venus in Rac formeaza un sextil cu Uranus retrograd in Taur. Acest aspect astral va impulsioneaza sa fiti creativi. Acest lucru poate insemna cautarea unui nou loc de munca sau transformarea unui talent intr-o profesie de baza.Ar putea inseamna o alta abordare a relatiei de iubire, reinventarea iubirii conjugale.

Venus in Rac va inspira la vindecarea unei situatii complicate afectiv, acordand sau primind iertare. Relatia cu familia se poate schimba sau se poate modela substantial.

Venus in Rac  se opune lui Pluto retrograd si respectiv, Saturn retrograd in Capricorn reamintindu-va nevoia de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care va impiedica sa va exprimati creativ si cu incredere.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website