Planetele in Varsator

Dragii mei, la 1 februarie 2021, Venus, planeta iubirii, a activitatilor sociale, a relatiilor, a intrat in Varsator.  Venus va ramane in Varsator pana in 25 februarie  si se va alatura pe rand Soarelui, planetelor Mercur retrograd, Jupiter si Saturn aflate deja in Varsator. Aceste planete in Varsator vor accentua dorinta de libertate, noutate, independenta, creativitate, dar pot sa aduca si instabilitate, nerabdare, haos, tensiuni, despartiri, pierderi financiare.

Este timpul pentru o iluminare sporită, pentru o mai mare descoperire, cunoaștere și înțelegere, în special în știință și tehnologie, comunicații globale și internet și o nouă mentalitate. Există un puternic îndemn  de a îmbunătăți lucrurile, de a avea mai multa  libertate, egalitate și drepturi  și, în consecință, o mai mare nemulțumire și opoziție față de atitudinile convenționale, ierarhiile învechite și structurile vechi care împiedică astfel de progrese.Este probabil să existe o creștere a numărului de oameni care văd lucrurile diferit, care doresc reforme, care doresc schimbări, care sunt dispuși să experimenteze ceva ieșit din comun, totul în căutarea unei vieți noi, mai bune. Această dorinta puternica pentru schimbare poate conduce la haos, tensiuni,  proteste, dar, toate acestea  aduc șocuri și nesiguranță în viața noastră de zi cu zi, pentru a ne îndemna să ne eliberăm din practicile și tradițiile noastre obișnuite. Deci, planetele pe Varsator ne provoacă să ne schimbăm, să ne deschidem mintea către alte posibilități și opțiuni. Pe de alta parte , Saturn in Varsator aduce un climat de frică și rezistență la schimbare, orice schimbare sau reformă poate fi o lupta pentru innoire si modernizare, dar cu muncă grea și perseverență, realism și planificare, se pot stabili în cele din urmă proiecte  durabile.

Este foarte important sa  nu va asumati mai mult decat puteti realiza, sa nu  produceti dezechilibre si haos celorlalti, sa nu va folositi imensa independenta si libertate in detrimentul altor.In aceste conditii puteti experimenta esecuri, haos, pierderi.

Intrarea lui Venus in Varsator anunță pentru mulți dintre noi câteva schimbări în relațiile afective și de prietenie, precum și în sfera financiară. Această poziție a lui Venus se caracterizează prin noutate și independență in aceste domenii ale vietii. Venus in Varsator se conecteaza negativ cu Marte , Uranus ai Lilith-ul in Taur, aspecte care pot aduce probleme intr-un parteneriat de cuplu sau de afaceri, dar si in tot ce tine de carduri bancare.

Cei care sunt deja intr-o relatie, dar pentru care circumstantele vietii a adus niste tentatii, e posibil sa se gandeasca la relatie dintr-o alta perspectiva. Mai merita sa o pastrez? Au mai mult de castigat daca renunta la relatie?

E posibil ca o aventura, un derapaj sentimental sau pur si simplu ideea ca ar fi doriti de altcineva sa-i faca sa-si puna relatia sub alta lumina.

Venus in Varsator in aspecte favorabile cu Jupiter, Mercur retrograd si Soarele in Varsator permite exprimarea libertatii și tratarea altora în mod echitabil si neegoist.Va ajuta sa redescoperiti ceea ce este frumos, uman, benefic in voi si in altii. Vă poate scoate din rutină, printr-o activitate inovatoare, neobisnuita sau revolutionara.

Venus in Varsator pledeaza pentru schimbare si reinnoire in orice tip de relatie. Acest Venus in Varsator aduce beneficitate in relatii, daca sunteti capabili sa intelegeti ca lucrurile pot fi vazute si din alte puncte de vedere, daca sunteti deschisi catre nou, inovatie, cunoastere si incercati sa iesiti din formulele traditionale cu care ati fost obisnuiti. La unii este posibil ca o relatie de cuplu sau mariajul vostru sa se imbunatateasca prin deschiderea catre societate a cuplului, prin proiecte comune, inovatoare,  folosirea potentialului creativ in interesul relatiei.

In aceasta perioada interesul pentru socializare, pentru activitatile sociale si de grup, este foarte stimulat. Este foarte posibil sa legati noi relatii de prietenie.

Prietenii va pot ajuta sa va atingeti obiectivele. Daca sunteti singuri, in cautarea partenerului de viata, tranzitul lui Venus in Varsator, va poate aduce pe cineva in viata voastra intr-un mod neasteptat si imprevizibil, posibil prin intermediul unui prieten.

Va reamintesc ca, Mercur a intrat in Vărsător pe 8 ianuarie, a devenit retrograd pe 30 ianuarie, merge direct pe 21 februarie, finalizând această lungă fază pe 15 martie.Planetele Saturn si Jupiter au intrat in Varsator anul trecut in decembrie.Mai mult in zodia Varsator va avea loc si o Luna noua pe 11 februarie.

Aşa cum am spus si in trecut suntem într-o perioadă in care putem incepe proiecte indraznete si inovatoare , de aceea este foarte important ca astăzi mintea noastră să fie ocupată numai cu gânduri optimiste la adresa acestor proiecte, de vise frumoase oricât de ireale ar părea, dati-le voie impulsurilor care va anima, sa va ajute sa avansati, fiti creatori.

Aşa că, începând de astăzi şi până la Luna plina in Fecioara din 27 februarie suntem într-o perioadă de creaţie, de demarare, de creat lucruri noi, poate chiar de distrus pe cele vechi, dacă nu fizic, cu siguranţă la nivelul tiparelor şi obiceiurilor, vedeti, Mercur este inca retrograd pana in 21 februarie(chiar daca exista o Luna noua in Varsator pe 11 februarie, ar trebui sa incepem lucruri noi dupa 21 februarie, asta daca nu sunt urgente).

Mercur retrograd in Varsator  ne împinge mintea către nivelul următor, scoţând-o de pe drumul clasic al tiparelor învechite şi stimulând-o să treacă la un alt nivel, superior ca vibraţie, stimulând-o să vadă lucrurile şi din altă perspectivă, stimulând-o să se deschidă în faţa energiilor pe care Universul i le trimite.Aşa că dacă astăzi ne vin brusc idei noi, unele care ni se par fanteziste la prima vedere, să facem şi noi ceva inedit şi să nu mai catalogăm acele idei ca ciudate şi chiar să avem curajul să le dăm curs. Să presupunem că nu credem foarte mult în ele, dar dacă totuşi avem curiozitatea să mergem pe direcţia lor s-ar putea să înţelegem unde anume ne duce Universul şi ce anume vrea să învăţăm şi, treptat, s-ar putea să devenim cei mai puternici susținători ai acelor idei, pe măsură ce credința noastră în ele creşte.

Mercur retrograd in Varsator primeste influenta binefacatoare a celor doi benefici Venus si respectiv, Jupiter aflati si ei in Varsator, ceea ce înseamnă că mintea noastră beneficiază de un influx de energie vindecătoare care vine să o ajute, dacă ne şi dorim acest lucru bineînţeles, să se scuture de obișnuințe, tipare şi scheme vechi de gândire.

Creativitatea este  stimulata la maxim pe tot parcursul lunii februarie,  aşa că ar fi bine să folosim această energie, şi să ne exprimăm în acel mod în care ne simţim noi cel mai împliniți sufleteşte.

Totodată, manifestarea creativităţii, entuziasmul, iubirea ne va ajuta să trecem şi peste tot felul de provocari care pot aparea in viata noastra intr-un mod neasteptat  si care ne pot duce mintea în tot felul de zone care nu au o vibraţie prea ridicată.

Oricât de greu ne-ar părea unele lucruri, iubirea, credinta si entuziasmul, ne ajuta sa ne regăsim echilibrul şi forţa necesară pentru a merge mai departe….si chiar daca intalnim momente in care ni se pare ca totul merge pe dos sau altfel decat am programat, capacitatea de adaptare la tot ceea ce vine spre noi, si capacitatea de a privi o experienta dintr-un alt unghi, mult mai intelept ne va ajuta sa trecem cu bine peste toate.

Este important sa avem o  relaţie de prietenie in primul rand cu noi, cu corpul nostru fizic, ajutându-l să se însănătoşească  prin schimbarea gândurilor pe care le vehiculăm mereu, gânduri care se transformă în emoţii care produc tot felul de substanţe chimice în organismul nostru, substanţe care, de multe ori, nu fac decât să ne atace acest corp pe care îl avem.

Avem nevoie să ne raportăm mai mult la iubire, să ne schimbăm perspectiva asupra noastră şi a lumii din jurul nostru, să manifestăm mai multă iubire faţă de noi înşine şi să menţinem această stare cât mai mult timp posibil pentru că numai aşa este posibil să aveam o relatie de prietenie si iubire cu ceilalti, numai asa putem sa ne manifestam creativitatea.Frustrarea, nefericirea, depresia, nu fac altceva decat sa ne adanceasca sentimentele de autosabotare, pentru ca oricat am cauta sa dam vina pe ceea ce vine din exterior si ne blocheaza, de fapt principalul nostru sabotor suntem noi insine, chiar daca nu ne convine sa recunoastem acest lucru.

Configuratiile astrale ale lunii februarie aduc foarte multa creativitate inventivitate, dar toate aceste planete in Varsator se conecteaza negativ cu Uranus, Lilith-ul si Marte in Taur.Energia aceasta vine să ne răscolească, să scoată din noi, la suprafaţă, acele aspecte ale noastre pe care nu le conştientizam sau pe care le ignoram cu bună ştiinţă, agitându-ne în aşa măsură încât numai în momentul în care alegem să ne ocupăm de aceste aspecte reuşim să ne liniştim, atât mental cât şi sufleteşte.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website