Previziuni astrologice pentru anul 2021

Dragii mei, in anul  2021, vom vedea nasterea unei lumi noi, nimic nu va ramane la fel si omenirea va fi intr-o continua schimbare si reinnoire. Anul 2021 poate fi cea mai potrivita perioada de a transforma un hobby sau un talent intr-o meserie de baza, dar pentru a obtine ceea ce ne dorim trebuie sa dam dovada de perseverenta, responsabilitate, rabdare, pentru ca vor exista obstacole pe parcurs.

Jupiter in Varsator ne îndeamnă să ne eliberăm de ceea ce ne-a împiedicat, să ne extindem orizonturile cunoasterii , sa trecem dincolo de ceea ce este familiar, să experimentăm ceva nou  in timp ce Saturn ne îndeamnă să ne asumam obligațiile, să fim realiști și responsabili, să fim organizați și prudenți, să respectăm autoritatea și regulile, să dam dovada de efort sustinut, rabdare si perseverenta. Deci, anul 2021 este un timp al dualităților: neliniște combinată cu frica de a face o mișcare, precauția combinata cu optimism, lărgirea orizonturilor, dar în limite. Așadar, s-ar putea să ne simțim foarte conflictuali: se poate duce o lupta intre dorința de a ne extinde, de a ne elibera și de a merge mai departe spre ceva nou și faptul ca ne simțim limitați de responsabilități și obligații, de autorități și reguli sau de propriile noastre sentimente de a fi incapabili sa facem o schimbare.

Prin urmare, anul 2021 poate fi un moment, pe de o parte, când există un mare sentiment de neliniște și un val de proteste împotriva oricăror restricții, când ne simțim total sătui să ni se spună ce trebuie să facem, și astfel să acționăm pentru a ne elibera de acele poveri sau reguli care ne înăbușă. Poate fi un moment în care restricțiile, îndatoririle și obligațiile devin prea oneroase și nu mai sunt tolerabile, astfel încât să devenim imprudenți și iresponsabili în dorința noastră de a ne elibera și apoi să suferim consecințele, suntem pedepsiți într-un fel, considerați iresponsabili, deci pierdem respectul sau pozitia, pierdem securitatea sau intram in polemici  cu cei care au putere asupra noastră. Deci, ar trebui să nu ne amăgim că totul va fi bine ci să fim conștienți de consecințele acțiunilor noastre, și să stabilim cum putem merge mai departe într-un mod responsabil fără suferinţă. Sau poate fi necesar să ne uităm la modul în care ne restricționăm excesiv cu convingerile noastre, sa incepem sa scăpam de poverile și suferințele inutile și sa vedem intr-un alt mod  orice temeri legate de a merge mai departe, orice inhibiții sau lipsa de incredere.

Este momentul să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important și să folosim oportunitățile disponibile pentru a face unele schimbări fundamentale, oricât de dificile ar fi pentru a crea o bază solidă din care avem libertatea de a crește , pentru a merge mai departe si pentru a ne atinge obiectivele. Este momentul să ne luăm în considerare adevăratele responsabilități și să acționăm asupra lor, dar și să ne eliberăm de orice responsabilități inutile, cum ar fi obligațiile care cântăresc mult prea mult, îndatoririle pe care ni  le-am asumat, dar care nu mai servesc unui scop constructiv , muncă grea și poveri care nu ne aduc nici o satisfactie si  care nu ne mai ajuta sa evoluam. Acest lucru poate însemna trecerea de la oameni sau situații care nu ne fac bine, schimbarea standardelor perimate si invechite, reformularea ideii noastre de datorie și responsabilitate, pe scurt eliberându-ne de limitări care ne împiedică. Este momentul să construim noi structuri sau să imbunatatim structurile existente pentru un viitor mai bun și mai liber. Este timpul să recunoaștem că pot fi necesare legi, reguli și reglementări care guvernează și ordonează viața, dar că acestea ar trebui să fie etice și practice și ar trebui să servească unui scop constructiv, fie pentru familie, comunitate sau societate în general.

In anul 2021 am putea vedea restricții mai mari aplicate, dar și mai multe perturbări și proteste pe măsură ce nemultumirea oamenilor creste.Cei cu autoritate (fie că sunt părinți, șefi sau guverne) trebuie  să introduca reguli și reforme pentru binele tuturor, să serveasca comunitatea, să fie mai altruisti și mai deschiși la diferite opinii, să respecte drepturile omului, să folosească tehnologia și știința pentru a servi mai bine societatea sa fie receptivi la inventii si progrese pentru binele umanitatii. În același timp, revoluționarii și oamenii simpli trebuie să recunoască nevoia de reguli și guvernare, de structuri care să organizeze viața pentru a asigura stabilitate și protecție și să înțeleagă că libertatea vine  la pachet cu asumarea responsabilitatii.

Anul 2021 este o  perioada  benefica pentru a face acele lucruri pe care nu le-ati mai facut pana acum, numai indraznind dincolo de tiparele in care ati trait pana acum puteti sa traiti viata pe care ati visat-o, dar inainte de a initia anumite schimbari, trebuie sa aveti mai intai increderea, ca, puteti realiza tot ceea ce v-ati propus. Este vorba de eliberarea de fantomele trecutului, astfel incat sa puteti vedea mai bine darurile viitorului vostru.

Nu vreau sa produc panica, dar primele 3 luni ale anului 2021, pot fi mai tensionate si dificile.  Saturn si Jupiter in Varsator se conecteaza negativ cu Uranus aflat in Taur, dar si cu Lilith-ul aflat si el in Taur.Aceste aspecte tensionate vor fi active pe parcursul lunilor ianuarie si februarie, dar din pacate tensiunile se pot amplifica odata cu intrarea Soarelui in Varsator in 20 ianuarie , dar mai ales de la  1 februarie 2021, cand  pe langa Soare si Luna(va fi o luna noua in Varsator) se vor afla in Varsator si planetele Mercur, Venus, Saturn si Jupiter. La toate acestea se adauga si intrarea lui Marte in Taur in 7 ianuarie 2021, care va forma o conjunctie cu Uranus si Lilith in Taur , conjunctie care se conecteaza negativ cu toate planetele aflate in Varsator.

Nu vreau să vă las impresia că ne confruntăm cu Armaghedonul, dar ma astept ca iarna si primavara anului 2021, sa fie mai dificila. Uranus in Taur in conjunctie cu Marte si Lilith si in careu cu Saturn si Jupiter in Varsator si la un moment dat in careu cu Soarele, Luna, Mercur si Venus in Varsator are menirea de a declansa intr-un mod neasteptat acele evenimente care elibereaza energia negativa, pot sa existe demonstratii si nemultumiri venite din partea oamenilor aflati intr-o situatie economica dificila, calamitati naturale, crize economice si politice, crize financiare. Deci, acesta este într-adevăr un moment care ne provoacă să ne schimbăm, să ne deschidem mintea către alte posibilități și opțiuni.

Acest context astral tensionat din primele 2 luni (ianuarie si februarie) declanseaza elementul surpriza, soc sau frustrare in urma nemultunirilor, a pierderilor, a conditiilor de austeritate in care se afla omenirea.Poate exista o dorinta sau nevoie de a va desprinde de modele vechi, iar tentatia poate fi aceea de a forta evenimentul.
Pot iesi la iveala  tulburari, resentimente si frustrari ingropate, exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata, care stagna de mult timp. Este indicat sa fiti receptivi la schimbare dar fara a miza totul pe ura, resentimente, revolta, razbunare, haos, agresivitate.

Poate ca, cei apropiati sau evenimentele pe care le traiti va forteaza sa va schimbati conceptiile, punandu-va in situatia unor contexte neasteptate sau complicate, poate ca, ies la iveala anumite informatii, secrete, din trecut care schimba destinul intr-un minut. In lunile ianuarie si februarie se pot intampla cele mai neasteptate evenimente, uneori bulversante.

Principalul lucru pe care trebuie sa-l observam în această perioadă este că tot ceea ce se intampla acum se produce pentru binele nostru cel mai înalt.Nimic nu este intamplator mai ales in lunile ianuarie si februarie observati atent tot ceea ce vine spre voi, vine cu un scop maret.De modul in care alegeti sa va schimbati acum, va depinde viata voastra viitoare. De taria si maestria cu care va intretineti propria fiinta depinde navigarea voastra in Univers.

Schimbarea cosmică ne ajută să evoluăm în fața oricăror credințe limitative și să distrugem vechile modele de comportament și obiceiuri gresite. Deși se poate simți turbulentă, este o oportunitate de a elimina tiparele invechite, perimate, prin curățarea a tot ceea ce este slab vibrațional și care nu mai rezonează la nivelul sufletului.

Accelerăm la o viteză atât de mare încât nu vom mai putea rămâne în vibratiile joase; fie că este vorba de prietenii sau relații disfuncționale, de locurile de muncă sau de cercurile sociale pe care am încercat să le menținem. Vom fi hotărâți să ne rearanjăm viața, astfel încât să putem lăsa în urmă aspecte care provoacă turbulențe interioare și vom manifesta o existență care este pașnică, sănătoasă.

Universul nostru opereaza in cele mai misterioase si mistice moduri. Transformă în mod constant energiile în scopul de a crea echilibru și armonie, deci nu trebuie să ne opunem oportunităților de schimbare care pot aparea in aceasta perioada.

Uneori nu ne putem schimba viitorul, dar ne putem pregăti pentru ceea ce așteaptă.

Singurul mod în care putem depasi usor această perioadă este sa incercam sa fim observatori si nu judecatori. Noi oamenii avea prostul obicei sa judecam, etichetam tot ceea ce auzim sau vedem ca fiind bun sau rau, ori in noua era ar trebui sa ne schimbam  perceptiile asupra vietii. Sa luam de exemplu acest vaccin, in jurul caruia se produc tot felul de tensiuni, se aduc tot felul de argumente unii ca fiind benefic si altii ca fiind nociv si, culmea,  fiecare are dreptate in felul sau.In Univers nu exista ceva ca fiind bun sau rau, exista si atat.  Omule, trebuie sa intelegi ca, ceea ce este rau pentru tine nu inseamna ca poate fi rau si pentru celalalt, acest mod de a privi lucrurile te scuteste de tensiuni si probleme. In momentul in care te decizi sa-ti faci acest vaccin ar trebui sa-ti asculti constiinta si vei lua decizia cea mai buna.  In noua era ar trebui sa ne ghidam dupa informatiile care ne vin din interiorul nostru si mai putin din exterior. Daca ne confruntam cu o boala, cu o pierdere financiara, sau a unui loc de munca sau orice alta dificultate ar trebui sa nu accentuam prin ganduri si sentimentele negative problema respectiva. Sa o privim detasat , sa facem tot ceea ce depinde de noi si sa o lasam sa treaca. Afirmatiile pozitive, rugaciunile, meditatile ar fi de un real folos in aceasta perioada tensionata, mai ales in primele 2 luni ale anului 2021.

Marele benefic  Jupiter se va muta în zodia Pesti din 13 mai până în 28 iulie și apoi se va întoarce in semnul umanitar al Varsatorului până pe 28 decembrie (când va intra din nou în Pești).

Jupiter in Pesti, fie ca vrem, fie ca nu are rolul de a ne conecta la dimensiunea noastra spirituala, si de o a activa, astfel incat sa o putem constientiza. Jupiter in Pesti ne face constienti de conceptul holistic privind sanatatea, aceasta devenind expresia modului, in care ne traim viata, a gandurilor si sentimentelor noastre. Jupiter in Pesti activeaza vindecarea si poate aduce mai multa liniste dupa acesta perioada tensionata.

Pe tot parcursul anului 2021, Saturn in Varsator formeaza de 3 ori careul cu Uranus in Taur. Zilele 17 februarie 2021, 14 iunie 2021 si 24 decembrie 2021, vor avea o importanta majora in anul 2021.Acest lucru inseamna ca vechile structuri se vor sfarma si in aceste date vor fi construite noi fundatii.

Saturn in Varsator va forma  primul patrat perfect cu Uranus in Taur in 17 februarie 2021. In jurul acestei date tensiunea nervoasa va ajunge la apogeu. De ce? Pentru ca oamenii vor fi concentrati pe atingerea de noi obiective dar nu sunt dispusi sa isi schimbe tactica si actioneaza cu vechile tipare.

In 14 iunie 2021, va avea loc al doilea patrat dintre Saturn in Varsator si Uranus in Taur. In jurul acestei date omenirea va mai oscila intre dorinta de a progresa si teama de a renunta la anumite obiceiuri si metode invechite, rudimentare, dar se va vedea o evolutie fata de 14 februarie 2021

In 24 decembrie 2021, va avea loc ultimul patrat dintre Saturn in Varsator si Uranus in Taur. Abia catre sfarsitul anului omul  va simti nevoia să renunte la anumite lucruri din trecut pentru a atinge un obiectiv specific care il motivează.

Varsatorul, dragii mei, este semnul cel mai creativ al zodiacului, este zodia  genialitatii, inventivitatii, a talentelor rare, a actoriei.

Conjunctia Saturn-Jupiter in Varsator din 21 decembrie 2020 nu deschide doar inceputul unei noi ere, ne aduce si  darul creatiei, si ne provoaca sa intelegem ca lumea pentru a putea evolua are nevoie de cati mai multi creatori.

Creativitatea, dragii mei, este una din darurile cele mai puternice deoarece, prin ea, ne manifestăm propria personalitate, modelăm materia, dar şi energia, în moduri numai de noi ştiute.

Astazi,  trăim perioade în care multi dintre noi  luăm de-a gata, tot ceea ce alţii creează, fără a căuta să îmbunătăţim, fără a căuta să ne adăugăm propria noastră amprentă, fugind astfel de manifestarea propriei noastre creativităţi. Daca nu ne manifestam creativitatea  avem, din ce în ce mai des, sentimentul că nu ne găsim locul, că nu ne manifestăm pe noi asa cum dorim un sentiment general de plictiseală şi inutilitate.

Saturn si Jupiter in Varsator pe toata perioada anului 2021, aduc un mesaj clar: Indiferent de zodia in care v-ati nascut dati-i voie laturii creative sa iasa la suprafata. Fiti creatori.Dati-I voie actorului din voi sa se exprime, sa capete viata. incercati sa fiti diferiti, scoateti la suprafata o alta latura a voastra, una creativa, care aduce bucurie in suflet, dar pe care nu ati lasat-o sa se exprime. Acum este timpul sa se manifeste, chiar daca cei de langa voi ar putea fi surprinsi de ea.

Poate descoperim că putem cânta, dar nu am avut curajul să o facem până acum, că putem vorbi in public despre anumite subiecte care ne pasioneaza, ca putem vorbi pe mai multe voci sau că putem imita sunete de păsări sau animale , sau orice alte talente pe care nu am avut curajul sa le exprimam.

Dar pentru a putea porni aceste proiecte  este foarte important ca  mintea noastră să fie ocupată numai cu gânduri optimiste, sa iasa din sfera tiparelor mentale invechite.

În această activitate de creatie, copilul nostru interior se simte fericit, se trezeşte la viaţă, iar aceasta stare de bucurie si fericire ne da o putere foarte mare, putere care ne ajuta sa trecem mai usor peste dificultatile pe care le intalnim

De pe o vibratie de bucurie, si multumire entităţile de Lumină din jurul nostru răspund şi ele bucuriei noastre, ajutându-ne să o multiplicăm, lucrând astfel, în planurile energetice, la concretizarea proiectelor noastre.

Aşa că, astăzi, vă propun o provocare: haideţi să facem ceva pentru noi, pentru Sufletul nostru, ceva care să ne bucure, ceva care să ne aducă chef de viaţă, să ieşim astfel din clasicele scheme că viaţa este grea şi că doar unii reuşesc! Haideţi să punem bazele unui nou EU la care fiecare dintre noi să lucreze cu cea mai mare bucurie şi determinare!

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website