Previziuni pentru romani si Romania

Dragii mei, traim momente pe care multi dintre noi nu credeam ca le vom trai vreodata, de aceea este foarte important sa ne inarmam cu credinta, iubire, toleranta, acceptare, calm si sa nu uitati ca nu sunteti singuri. Dumnezeu si toate puterile ceresti ne vegheaza permanent. Atata timp cat exista credinta si iubire nici un rau nu ne poate afecta.De aceea, este foarte important acum, mai mult ca oricand sa transmitem lumina si iubire catre toti oamenii planetei, sa ne eliberam de toate gandurile negative pe care le-am putea avea la adresa semenilor nostri, sa-i iertam pe ceilalti .

Tot ce se intampla astazi in Romania ne provoaca pe fiecare dintre noi sa ne gandim la lucrurile cu adevarat importante in viata, sa ne schimbam valorile si prioritatile in viata, sa apreciem lucrurile simple din viata noastra.

Din punct de vedere astrologic pe harta Romaniei Saturn in Varsator in tranzit prin casa transformarilor si a mortii din astrograma Romaniei  este rau aspectata cu Pluton in Taur din casa colectivitatii. Acest tranzit repeta configuratia natala negativa din harta Romaniei  Saturn in Leu in careu cu Pluton in Taur. Acest tranzit tensionat si dificil  a fost activ si in perioada 12 ianuarie 2021-28 februarie 2021, dar el se reia si in perioada 27 august 2021-23 noiembrie 2021. Acest tranzit care repeta configuratia natala negativa Saturn in Leu in careu cu Pluton in Taur a declansat aceasta criza sanitara, economica, haos, teama, teroare in tara noastra. Si mai mult in prezent Lilith-ul in Gemeni se afla pe casa bolilor grave, casa penitentei.

Pana catre sfarsitul lunii noiembrie mai précis pana in 23 noiembrie , Romania poate traversa o perioada mai dificila, dupa aceasta data va fi un pic mai bine, dar cel mai bine poate fi cand Jupiter va intra in Pesti catre sfarsitul anului.

In luna noiembrie este foarte important sa ne inarmam cu credinta, iubire si iertare, sa nu exageram spaimele.

Dragii mei, cele doua planete , Saturn si Pluton care au declansat epidemia globala sunt rau aspectate in astrograma Romaniei, iar in prezent tranzitul lui Saturn in Varsator prin casa mortii din astrograma Romaniei formeaza careul cu Pluton in Taur(din casa colectivitatii), criza, haos, moarte, renastere, transformare.

Acest aspect arata ca fiecare dintre noi putem trece printr- o schimbare care implică un proces de moarte și renaștere (Pluton) și crearea de noi structuri (Saturn).

Careul Saturn- Pluto reprezintă nevoia unei schimbări ciclice in structurile vieții și a modului în care ne raportam la realitate . Acest tip de schimbare profundă este întotdeauna o provocare, deoarece poate implica pierderi, sfârșit și moarte. Dar, indiferent de cât de rele devin lucrurile, este important să ne amintim că totul se întâmplă dintr-un motiv și nimic nu este intamplator. Este o idee bună să cooperăm, deoarece acest aspect astrologic tinde să forțeze schimbarea . Nu poți negocia cu Pluton – ori dai drumul la situații și idei vechi, ori accentuezi o criza. Dacă nu cooperezi, Pluton te va macina pana ce te eliberezi. Cu cât opui rezistenta și încerci să controlezi evenimentele, cu atât va fi mai greu.

Aceste momente pot fi folosite, pentru a gasi solutii care îmbunătățesc modul de viata. Daca va aflati intr-o situatie negativa este posibil să descoperiți capacitatea de a îndura greutățile cu curaj și perseverență , precum și puterea de a rezista forțelor distructive, atât interioare, cât și exterioare.

Dacă încercați să mențineți cu forta ceea ce trebuie sa se termine, viața voastră va fi centrată în jurul unei structuri vechi, moarte, iar acest lucru nu poate duce decât la epuizare și depresie. Pluton distruge ceea ce trebuie să se termine și Saturn reconstruiește și dă formă vieții noi.

Dacă in prezent lucrurile nu functioneaza in viata ta este posibil să faci un lucru greșit sau să faci ceea ce trebuie în mod greșit sau în momentul nepotrivit. Uneori lucrurile se termină pentru că te-ai pierdut și trebuie să te întorci din drum, alteori se termină pentru că a sosit timpul, ti-ai incheiat misiunea, totul se intampla cu un scop.

Ceea ce se întâmplă acum depinde de starea conștiinței tale – Dacă vrei să vezi pacea în lume, atunci trebuie să ai pace în tine . In tot cazul, vom putea face modelari consistente pozitive in traseul vietii noastre, in urmatoarele luni. Cu o conditie. Daca ne conectam la o realitate mai inalta decat cea in care s-a manifestat suferinta, boala (la credinta, iubire, iertare, impacare, acceptare, nediscriminare)

Când Saturn se îmbină cu Pluto, reprezintă o coliziune între forțele ascunse ale inconștientului (Pluton) și structura psihicului (Saturn). Acest lucru tinde să declanșeze cele mai profunde temeri și apărări, deoarece psihicul este atacat de forțele schimbării.

Cu alte cuvinte, trebuie să găsești o modalitate de a lucra cu cele mai profunde dureri, suferinte, instincte și să ai capacitatea sa le dizolvi prin lumina, credinta, iubire, astfel încât să nu te distrugă nici pe tine, nici pe altcineva . Daca dai dovada de responsabilitate, luciditate, intelepciune poți valorifica energiile lui Pluto și le poți folosi pentru a-ți transforma viața în moduri constructive.

Frica, negarea problemelor tale, depresia, invinovatirea altor persoane pentru problemele tale, victimizarea, dependenta, cruzimea, manipularea, discriminarea vor accentua criza din viata ta.

Pluton scoate în evidență orice este ascuns în umbră, astfel încât să-l poți vedea și să il transformi in ceva pozitiv. Umbra conține toate părțile negative sau necunoscute din tine, care se cer descoperite si transformate.

De fapt, cu cât esti mai inconstient, cu atât este mai probabil să experimentezi partea distructivă a acestei alinieri. Negarea și evitarea vor acționa ca un magnet care atrage partea întunecată a umbrei pentru a se manifesta în viața ta

Sfinte Arhanghele Mihail, te chem acum, te rog sa imi cureti intreaga Fiinta de orice energie care nu provine din Lumina si Iubirea divina, apoi protejeaza-ma astfel incat nimic sa nu ma afecteze si multumesc ca faci asta, Amin!

Tata ceresc,

Fii cu mine in timp ce ma deplasez, lucrez, ma odihnesc si ma relaxez astazi.Protejaza-mi viața cu puterea ta.

Iti multumesc, Te iubesc, Doamne, Amin.

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va fereasca de toate pericolele vazute si nevazute!!!!!!

Va doresc multa sanatate!!!!

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website